Tuesday 13 September 2011

Brak test kompatibilnosti

Trebalo je Carrie i gospodina Big udvaranje deset godina i veliki drama na D-danu, da konačno ulazak u, vjerojatno, sretno srijeda lock. Kažem vjerojatno, jer svaki odnos zasniva se na puno nagađanja, anticipacija i očekivanja. Zato, prije nego što kažu, 'ja', postoji mnogo stvari koje trebate znati o vašem partneru. Prva stvar da par treba znati, je međusobno spoznaje, zaključivanja i percepcije. Puno brakova ne pod odjeća "On nikada nije bio ovako" ili "ona je promijenio netko drugačiji '. Nitko od nas promijeniti preko noći. Podzemni tokovi promjena u ponašanju uvijek teku snažne. Vi samo trebate vidjeti izvan fizički izgled, da vidi bolje polovice vaše bolje polovice. Evo nekoliko brak kompatibilnosti ispitnih pitanja, koje treba riješiti prije nego što odlučite graditi na instituciju braka.
Kompatibilnost Testovi za parove, ta pitanja mogu postaviti bilo od partnera. U stvari, to je tvoja instinktivna prirode, koji će vas razmisli nad stvari, prije nego uzimajući u braku. Do kraja članka će vam biti jasno o potrebi uzeti Ovaj test marriage kompatibilnost.
P1: Ako sam vratiti se kući nakon dugog napornog dana u uredu, pomoći će vam da mi popraviti večere, čisto suđe i staviti sve nazad?; Ovo pitanje iz testa braka kompatibilnost ćete pokazati koliko partnera je ponajprije brižan o napore braku. Obično, to bi bilo žena postavili ovo pitanje, no, na promjenu vremena, uloge preokret nije čudo. Moja točka je, kako je čovjek ili žena može biti zaglavi u situaciji 'to snositi sve'. Ovako, prije nego li odlučite vezati čvor vam je potrebno da znate kako appreciative je vaš partner vaše napore. Drugi važan aspekt ovog pitanja jest znajući vaš partner, psihe o radiš stvari tada i tamo, ili da li on procrastinates. Odgovor na ovo pitanja također će istaknuti vaš partner's odnos prema održavanju kući čist.
Q2: Ako sam ostaviti svoj posao u nekom trenutku vremena, bi se um drži utvrde na financijskim prednji za neko vrijeme, sve dok ja mogu povratiti sposobnosti da počnu raditi ponovno?; Muškarci igraju ulogu pružatelja usluga, zaštitnik i posjednika. No, što ako u datom trenutku vaš čovjek ne može ići na nekih razloga? Kao čovjek u vezi, čak i kao žena, morate imati jasno razumijevanje o Vašim financijama, dok hoda prema tome obitelj. Financial woes mogu dovesti do ogromnih stresa u braku iu mnogim slučajevima, doveli su do razvoda previše. Po mom savjet, kako partneri moraju prihvatiti jedni druge kao odgovornost i podršku, koja drži kroz svaki debela i tanka i svaki gore i dolje. Ovaj test kompatibilnosti brak je prolio svjetlo na 'bi biti' partnerovo razumijevanje vaše potrebe. Pročitaj više na pre-brak pitanja.
Q3: Želite provesti odmor s in-zakoni i imaju ih doći često?, In-zakoni su nikada kraj debate u većini brakova. Suštinskog ljubavi i mržnje odnos s in-zakoni, ponekad zasjenjuje postojećih odnosa previše. Bez obzira da li ste muškarac ili žena u odnosima, imate kako bi vaše obitelji važno jasno da vaš partner. Umjesto da bude savršeno kompromisa partner i čekaju stvari eskalirati, bolje je da bude jasno o očekivanjima i situacija koje dolaze. Svi kompromise su mitovi, kada znamo situacije unaprijed. Pa, dajte Vaš partner-u biti pravo da joj / mu s pravom pripada izbora, koja je jedan od savjeta za zdravu braka.
Q4: Da li vi kao djeca? Ako ćemo ikada imati djece, kako bi mi dati za njih?: "Ovo brak kompatibilnosti su pitanja od najveće važnosti. Morate znati da li Vaš partner voli djecu i ono što je on / ona spreman učiniti za njih. Postoje mnoge parove koji vjeruju u prihvaćanju i mnogi koji vjeruju u ne imati djecu uopće. Međutim, vaš želi treba razjasniti pravo na početku. Osim toga, također je potrebno obavijestiti vaš partner o tome kako ćete dati za njih. To nas opet će se otvoriti financijskog kuta, koji mora riješiti before melodije vjenčanja zvono za uspješan brak. Pročitajte više na uspješan brak savjete.
Pročitajte više na; Odnos pitanja pitati prije braka, Pre-Brak savjetovanje; Test brak kompatibilnost mogu vam dati rezultat, ali to je samo jedan broj. Iskreno, želite li znate kako kompatibilan si s osobom koju želite biti s, morate potrošiti koliko vremena kao što možete s njim / njom. Pokušajte i raditi što više različitih stvari jedni s drugima kao moguć. Saznajte što su vaše voli i dislikes. Što više voli zajedničko, bolje su vaše šanse da budu jedni s drugima, kao što imaju istu misao proces koji je temelj vaše kompatibilnost. Brak je baziran na iskrenosti i integritetu, garnirana sa crtica začina. To jednostavno ne završava na gala vjenčanje, no ide malo dalje od toga. Stoga, biti jasna o tome da žive sretno ikad poslije!

1 comment:

  1. Zdravo, ja sam Ljubica mary Nakon što sam šest godina bio u vezi s Markom, prekinuo je sa mnom, učinio sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga htjela vratiti zbog ljubavi koju imam prema njemu, Molio sam ga sa svim, obećao sam, ali on je odbio. Objasnila sam svoj problem prijatelju i predložila mi je da radije kontaktiram čaroliju koja će mi pomoći da bacim čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikada nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam čaroliju čarolijom na njega da se vrati u moj život. Rekla mi je za Drigbinoviju koja mu pomaže da dobije posao u poslu, nikad ne vjerujem u čarobno, ali sam odlučio probati. Tako sam poslao poruku na e-mail i objasnio mu sve što mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vrati prije tri dana, bacio je čaroliju i iznenađujuće na drugi dan, bilo je oko 16 sati. Moj bivši me, bio sam tako iznenađen, odgovorio sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je žao zbog svega što se dogodilo da je htio da mu se vratim, da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu, tako smo ponovno počeli živjeti zajedno sretno. Od tada sam obećao da svatko koga znam da ima problem s vezom, pomoći ću takvoj osobi upućivanjem na jedinog pravog i moćnog čarobnjaka koji mi je pomogao s vlastitim problemom. e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com možete mu poslati e-poštu ako vam je potrebna njegova pomoć u vašem odnosu ili bilo koji drugi slučaj. poput ljubavi čarolija, izgubljene ljubavi čarolije, razvod čarolija, braka uroka, obvezujući čarolija, razbijanje čarolije, protjerati prošlosti ljubavnik, vi želite biti unaprijeđeni u svom uredu / čarolija lutrije, želite zadovoljiti svog ljubavnika možete mi zahvaliti kasnije momci

    ReplyDelete