Sunday 18 September 2011

Kako se prijaviti maskara

Šminke oko očiju je važno kao i lice šminka. If lice je učitan sa slojevima šminke, a oči su lijevo just goli, čak i najbolje šminke neće imati nikakav utjecaj. Nakon što sve to je oči koji skreću pozornost pred lice. Baš kao i lice šminka, šminka oči također se sastoji od nekoliko koraka i uključuje korištenje raznih proizvoda. Ako je čak i korak pođe krivo, cijela šminka oko može biti pokvaren. Maskara je jedan od važnih koraka, kao maskara pomaže otvoriti oči široko otvorene, što ih čini izgledaju živo i veći. Prije nego što prelazak na naučiti kako primijeniti maskara, prvi omogućuje pogledati na različite vrste mascaras i maskara četke.
Vrste mascaras
Ukoliko imate pitanje, "kako primijeniti maskara profesionalno ', prvo biste trebali moći odabrati pravu vrstu maskare, u skladu s prigodom.
Produživanje maskara: Kao što ime sugerira, produživanje maskara se koristi za produljiti izvorni trepavice. This maskara daje iluziju duge trepavica, a tako je najbolji izbor za ljude s kratkim trepavice. Pročitajte više o najboljim produživanje maskara.
Vodootporna maskara: Ovo je izbor gotovo svake djevojke! Zbog posebnih sintetičke formule, vodootporna maskara ne bi zamrljan čak i kada dođe u dodir s vodom. Vodootporna maskara je dobar izbor za kišne sezone, ipak, to ne treba koristiti redovito jer je vrlo teško ukloniti. Isto tako, ako previše sile je primijenjena, može trepavice postaju krhke. Pročitajte više na trepavica tinting.
Volumizing Maskara: Volumizing maskara je najbolja opcija za žene s tankim ili rijetke trepavice. Volumizing maskara čini trepavice deblje nego što zapravo jesu. Ovo pomaže stvoriti puniji izgled. Treba primijeniti dva sloja ovog maskara dobiti savršen izgled. Uz ovaj maskara ćete biti u mogućnosti primijeniti maskara ispravno dugo trepavice. Pročitajte više na sastojke šminka.
Non-clumping Maskara: Mi često se suočavaju s problemom clumped trepavica, nakon primjene maskara. Taj se problem može riješiti uz upotrebu ne-clumping maskara. Non-clumping maskara sadrži svila izradu ekstrakata koji ga čine ne-clumping. Dakle, ako imate u lice na pitanje "kako se prijaviti maskara bez clumping", ne-clumping maskara je odgovor. Pročitajte više na najbolje maskare.
Kako se prijaviti maskara ispravno
1. korak: prvi korak bit će odabrati pravu vrstu maskare. Sada da znate vrste, birati prema prigodi. Za večernju stranaka, volumizing maskara, a za dan događaja, produživanje mascaras općenito mogu učiniti čaroliju! Izaberite boju maskare i pažljivo. Primjerice, smeđe-crna maskara je desno ako želite imati dramatičan pogled. Pogledajte oka šminka ideje za dodatne savjete.
Korak 2: Curl trepavice s trepavica uvijač. Stavite uvijač trepavica to što bliže na liniju trepavica, pa da svi trepavica dlačice dobiti uvijen. Držite uvijač za oko 10 sekundi i oslobađanje. Nikada sklupčati trepavice nakon maskara se primjenjuje kao što može uzrokovati trepavice razbiti.
Korak 3: To je vrlo važan korak. Izvucite trepavica štapić iz tube u samo jednom ići, ako odvojite više vremena zrak će ući cijev koji će suhu maskara prije. Uzimajući više vremena također rezultate u opasnosti bakterija također ulaska cijev. Obrišite štapić na tkivo lagano, da biste dobili osloboditi od viška maskare. To će izbjeći clumping.
Korak 4: Prvi start s gornje trepavice. Držite štapić paralelno na svoj očni kapak. Započnite kreće četkice iz donje do vrha trepavica, tj. od dna prema vrhu trepavica. Roll kist, premjestite ga tamo-amo, odvojiti trepavice. Pročitajte više o trepavica boja.
Korak 5: S trepavica češalj, odvojite zaglavi trepavice. Just olako meškoljenje češlja kroz vrhovi lashes.
Korak 6: Za donji trepavica, početi od vanjskog dijela donje trepavica. Jednostavno idite na primjeni u dolje MU, točno nasuprot na gornji trepavica aplikacija.
To su bili nekoliko jednostavnih odgovora na vaše pitanje, "kako primijeniti maskare '? Uvijek zapamtite da maskara se primjenjuje zadnji, nakon svih drugog oka šminka je završena. Tako da sada znate savjete primijeniti maskara, dobiti spremni vijoriti your eyelashes!

No comments:

Post a Comment