Saturday 24 September 2011

Kako obnoviti kuhinja

Kuhinja je doslovno u srcu moj dom s najviše razgovore, rasprave i puno kulinarskih eksperimenata zauzima većinu vremena proveo u njemu. Pregradnja kuhinju povećati dizajn i njegove funkcije može biti prilično daunting task. Štoviše, a neki sretnika mogu iznajmiti arhitekt, kupiti novim aparatima, ormari, i završi, potez fixtures oko, dodati zidovi, uzmu zidovima, ili dodavanje novog prostor u potpunosti, drugi su se držati pregradnja kuhinja na proračun u kuhinja pregradnja. Znajući kako prepraviti kuhinje sebe znači uzimanje zaliha stvari, izvorne stil i funkcije i koliko što je potrebno transformirati kuhinju onako želite da bude.
Pregradnja Kuhinja: Stvari razmotriti
Prije nego što počnete na svoje do-it-yourself kuhinja uređenje i pregradnja projekt, morate prvo procijeniti situaciju i utvrditi svoje prioritete. , Procijenite kuhinja pregradnja proračuna, a djelo koje treba biti učinjeno, Da li to mora biti na razini površine ili duboko renoviranja; Odlučite cabinetry, podnice, rasvjete i countertop opcije; Financijski, dizajn, ili estetske kompromise što vam je potrebno kako bi, kako obnoviti Kuhinja na proračun
Planirati Kuhinja Design: Dok je pregradnja kuhinja, prva stvar za razmatranje je dizajn. Plan je na takav način da se kretanje unutar kuhinje je glatka, a prostor se koristi savršeno. Dok klasični kuhinja trokut je najpopularniji izbor, druge dizajne poput jedan zid dizajn za dugim uskim kuhinje ili U oblikovanih dizajn ili povećavajući učinkovitost su jednako popularan. S kuhinjskog softver rezervirati na temelju dizajna, tešku zadaću prostora-planiranje može biti lako s tim projektiranje pomagala. Više o kuhinje dizajna izgled.
Rušiti postojeće strukture: Prije nego počnete sa planom pregradnja, morate prvo dobili osloboditi od stvari koje vam ne treba u kuhinji. To uključuje uklanjanje countertops i drugih kuhinja materijala. Zapamtite da neki od tih svibanj biti opasnog otpada i treba pravilno se zbrinjavati.
Boje zidova: Ako mijenjate shemu boja u kuhinji, a zatim boja ili staviti pozadinu će ukrasiti stvari. Mješanje boje za kontrast poput purples i reds ili svijetle fluorescentnih bojama s zemljani tonovi su velika mogućnost za kuhinju boje. Trebate da biste dobili ovaj učinio prije početka off sa instaliranjem podnice, kabinetima i countertops. Više o boje boje za kuhinje.
Položite Flooring: Jednom drywalling, vodovod i slikarstvo je učinio, trebate položiti podnice. Vinyl, crijep, laminata i projektirana drvo su neke od popularnih podnice opcije. Većina od njih su nule i utiskivati ​​otporan dok se prilično jeftin. Parket treba se izbjegavati u kuhinji kao oni imaju tendenciju da se potopiti u vlage.
Instalirajte countertops i ormari: Možete bojanja i prefarbati staru kuhinju ormarića ili instalirati nove na temelju vam se sviđa stil. Postoji niz mogućnosti, dizajna, stilove funkcije, boje obrasce kada je riječ o odabiru kuhinjskog elementa. To također može biti na temelju cijele kuhinje dizajna. Dakle, dok seljak kuhinja ormarića su idealni za jednostavnu stare kuhinje, suvremena kuhinja ormarića su savršeni za moderne kuhinje. Za countertops, možete odabrati keramičke pločica, granita, mramora, od nehrđajućeg čelika projektirana kamena, steatit, čvrsta površina, laminata, pa čak i betoni. Od tih su teški i može biti oštećen najbolje je dobiti profesionalnu pomoć za instalaciju. Više o kuhinjom countertop ideje.
Pročitajte više na:; malu kuhinju pregradnja ideje; Kuhinja Renoviranje planova; svršiti pregradnja proces instaliranja sudoperi, rasvjete i drugih tijela. Premjesti u kuhinji aparati i uživajte u novi prostor i praktičnost. Vjeruj mi vrijeme napor koji odlazi na razumijevanje kako prepraviti kuhinja će vam pomoći uzimajući velik uncluttered kuhinje koja će vas vratiti mnogo puta više.

No comments:

Post a Comment