Thursday 8 September 2011

Fotografije na platnu - kako to učiniti sami

Još od davnina, platno se koristi kao igralište slikara a posljednjih godina čak i fotografi imaju smisao za tiskanje slika na platnu. U ranim godinama ispis fotografija na platnu, kako koristiti platno na mjesto rada, bio je bug barikada na putu. No, sada postoje mnoge tehnike uključeni u ispis slika na platnu. Isto tako, ovih dana staviti fotografije na platnu, to učiniti sami setove su lako dostupni. No, za temeljito praktično razumijevanje neka nam prvi vidjeti što su fotografije na platnu, kako napraviti platnu fotografije i ispis fotografija na platnu.
Što su platna slikama?
Izrada fotografija na platnu je postupak prenošenja digitalnih slika na platnu listu, koristeći neke tehnologije za ispis fotografija, a ne konvencionalnim rukom crtanja ili slikanja. Crno i bijelo fotografije do boji digitalne slike, svi može biti prenesena na platnu list. Ispisa platnu može trajati mnogo duže i je materijal mnogo puta više izdržljiva, koji pomaže sačuvati sve nezaboravne trenutke koje se smatraju neprocjenjivi i ne mogu biti relived. Ispisivanje fotografije na platnu drži izrazitu prednost over normalan foto ispise. Normalno papiru su osjetljivi na sunčevu svjetlost, vlagu, toplinu i habanje, pa čak i ako je objavljen natječaj s pažnjom, da ne traju više od 50 godina. S druge strane, slika na platnu može trajati najmanje stotinu godina.
Fotografije na platnu - Kako to učiniti?
Prvi preduvjet za ispis fotografije na platnu, je dobar kvalitete digitalna kamera koji hvata slike na dovoljno visokoj rezoluciji. U slučaju da posjeduju hard kopiju fotografije, tj. onaj tiskan na jednom konvencionalnom za ispis fotografija, a zatim pomoću skenera trebate skenirati slike i pretvoriti u digitalizirani oblik. Ako već imate mekanu kopiju tj. digitalne slike, a zatim provjerite je spremiti u visokoj rezoluciji. Tiff ili. Png formatu i na rješavanje više od 300 dpi. Korištenje Photoshop ili bilo koji drugi editor slika, učiniti sve promjene želite napraviti u sliku.
Zatim, trebate platnu pisač i platnu listu. Najveći broj proizvođača platnu pisač također trgovine u širokom listova, pa tako možete dobiti većinu materijal na jednom mjestu. Proizvođača posjeduje dionica različitih veličine platna, da rade najbolje s pisačima su u. Ne zaboravite na kupnju dionica dodatnih platna, kao uspješan tisak može potrajati nekoliko pokušaja. Neki ljudi više vole pristup profesionalaca ovu metodu čini teško. Ali, čak i ako ne uspije par puta dok uči, to može ispasti kao veliki hobi u vrijeme kada dobiva smisao radi sebe.
Sada je vrijeme za učitavanje platno na pisač, a prvi start za ispis uzorku slike, može biti nekoliko, prije ispisa vaš glavni slike. Postoji mogućnost pisač izborniku koji kaže "ispisati uzorak 'ili' ispis demo '. Iako tiskanje glavni slike, vrlo je važno zapamtiti da platno rad ima samo jednu stranu ispis, i tako uvijek opterećenja list ispravno prije konačnog ispisa naredbu dao. Ova praksa će vam pomoći uštedjeti spremnik s tintom.
Sada, otvorite slike na računalo i na mogućnost Pretpregled ispisa, zadržati kvaliteta slike postavke na najveću moguću kvalitetu. Uz sve postavke i učinio s demo snimke dobivanje tiskan u skladu s vašim postavkama, možete nastaviti ispis glavne slike. Kao foto natovaren platnu izlazi iz pisača, dati dovoljno vremena da ga pustiti da se osuši. Koristite električni kosu kose pustiti mokre tinte nastaniti. Sa platnu sušeno i sliku naselili, list spremna biti uokvireno na galeriji.
U slučaju da se pitate o tome koliko novca vam je potrebno da prolio, platno troškovi uglavnom oko US $ 12 za neuokvirene 8 x 10 list za US $ 95 za unframed 30x40 platno. U slučaju da odlučite imati uokvirenu fotografiju platnu On svibanj trošak vam ništa između US $ 50 do 55 na listu platnu.
Pročitajte više na:; platna foto ispis, kako Ispis fotografija na platnu; platna zid umjetnosti ideje, da je proces kako bi fotografija na platnu. Kako ispisati slika na platnu svibanj činiti malo lakše sada, nije to! Ipak, ako želite napraviti okvir nezaboravne slike i ne žele da ovaj hobi, to je jako je savjetovao da se pomoć od stručne osobe.

No comments:

Post a Comment