Tuesday 20 March 2012

Auto troškovi održavanja

Postoji toliko toga za napraviti s automobila, kad je u pitanju održavanje. Desno od malog posao provjere tlaka u gumama na sveobuhvatan remont, održavanje automobila troškovi variraju u vrlo širokom rasponu. Vi svibanj imati tražili agresivno za kupnju automobila te uzeti u obzir kradu. No, jesu li s obzirom na činjenicu da godišnji troškovi za održavanje automobila su vjerojatno da će sabotirati sve vaše planove. Prije nego što idete za kupiti, uvijek je poželjno da se trošak za održavanje automobila po milju u obzir. Ovih dana postoji mnogo standardnih automobila troškovi održavanja usporedbe koji se pojavljuju u raznim auto magazinima ili web stranice. U većini vodiči, dobit ćete vidjeti prosječnih troškova za održavanje automobila koji su funkcije različite zadatke kao što su motor popravke, prijenos ili zamjena auto dijelova. Ovdje je popis nekih od ovih zadataka uzeti izričito zajedno s njihovim troškovima.
Tipovi za održavanje automobila
Ovdje su neke zajedničke zadatke koje čine troškovi održavanja automobila.
Car Wash, iako je to najjednostavniji i najjeftiniji automobil posao, mora se spominje kao tip za održavanje automobila. Autopraonica se obično može koštati bilo gdje između $ 5 - 10 po pranje.
Motorno ulje, filtri za zrak i filteri za gorivo, a to je jedna vrlo važna rutina potrebne da zadržite zdrav motor. Provjera i po potrebi zamjena ulja u motoru, filteri i filteri za gorivo je zadatak koji je predložen od strane većine auto mehanike kako bi se očuvala motor karakter i povećati život. Ovi zadaci bi se znatan dio troškova za održavanje automobila godišnje. Uvijek koristite kvalitetne marke motornog ulja, po mogućnosti sintetičko ulje liječi aditiva koja pomažu kontrolu trenja. Preporučljivo je promijeniti motorno ulje nakon redovitim razmacima, posebno prije dugog putovanja. Zamjene ulja obično troškova između $ 70 - 120. Pročitajte više o tome kako promijeniti motorno ulje.
Zraka i filter goriva sustavi osiguravaju da čist zrak i gorivo ulazi u sustav ubrizgavanja goriva, te time osigurava da niti štetu je prouzročio na motor. Kada je riječ o troškovima, zraka i goriva filteri su prilično usporedivi, međutim, filteri su malo jeftinije nego filteri za gorivo. Zračni filteri obično cijene u rasponu od $ 10-15, dok filteri za gorivo može koštati i do 25 $. Pročitajte više o tome kako zamijeniti filter zraka u automobilu i filter goriva zamjenu.
Usklađivanje guma i tlaka zraka; Gume potrebna skrb, kao i izvanredno održavanje. Držanje gume ispravno napumpana i na desnoj pritisak pomaže poboljšati svoje ekonomičnosti goriva. Pod-napumpana guma, na manje od potrebnog tlaka će osigurati veću otpornost na putovanja i previše pritisak će staviti gume na rizik uboda. Preporučljivo je da provjerite tlak zraka u gumama na tjednoj bazi. Pravilno poravnanje i tlak zraka može poboljšati plin kilometraža do tri posto. Za većinu američkih automobila posao kotač će koštati oko 60 dolara, što općenito uključuje provjeru tlaka u gumama. To je jedan zadatak koji utječe na troškove održavanja automobila mjesečno. Pročitajte više na savjete za sigurnost i održavanje guma.
Obustava rada; ovjes mehanizam je gotovo isključivo odgovorna za glatkoću i razine komfora unutrašnjosti automobila. Međutim, sustav također zahtijeva mnogo truda i provjerite. Iako standardnog automobila suspenzija imati dug život, oni trebaju biti zamijenjeni svakih osam do deset godina, ili čak i manje ako to ne učinite puno od off road vožnje. Zamjena ovjes može koštati ništa između $ 1000 - 2000 ili više u slučaju visoke automobila kraj luksuznih i SUV-a. Usklađivanje suspenzija može koštati oko $ 6-10. Pročitajte više na ovjes.
Baterija, baterija je vrlo važna komponenta u automobilu, a vrlo često brigu povoljno se ignorira. Periodni nadolijeva destilirane vode i uz pravilnu njegu može se povećati trajanje baterije do godinu dana. Tri zajednička baterija grupa veličina - 24, 65 ili 75, može varirati od 50 dolara za jeftiniji model do $ 90 - 120 za premium baterijom, zajedno s dvije do tri godina zamjensku bateriju jamstvo. Pročitajte više o tome kako zamijeniti akumulatora.
Motor Tuning, 4-taktni motor mora biti podešen za optimalne performanse. Za osnovni tuning-up posao, stopa može biti 30 dolara za nisko kraj automobila i može ići i do 100 dolara za skuplje automobile. Više nego često ne auto popravak stanica mjesta grešaka u motoru tijekom tuning proces, koji zahtijeva dodatnih ulaganja kako bi riješili tih nedostataka.
Rada pristojbe; Svaka popravka ili održavanja obavljeni posao na automobil će biti dodana na rad s optužbama za radne stanice. Većina stanica odreći tih troškova za oko godinu ili dvije, od trenutka kupnje novog automobila, ali to je očito u razdoblju kada je automobil zahtijeva najmanje održavanje. Ovi troškovi rada ne smiju biti eksplicitno navedeni kao što ste otići na radionicu, tako da provjerite da li ih uzeti u obzir prije podnošenja vozila.
U slučaju, vaš auto jamstvo i dalje vrijedi, vi ste vjerojatno da će uštedjeti puno. Većina rezervnih dijelova i rada optužbe diskontiraju se unutar jamstvenog razdoblja. Postoji mnogo više zadataka koji se obično izvodi, ali mnogo rjeđe, u odnosu na radna mjesta objašnjeno gore. To uključuje kvačila, kočnice, šal, radijator rad, itd. Pročitajte više na popravak auto procjenama.
To su glavni zadatak razbiti prozore koji kumulativno dodati do dati ukupnih troškova za održavanje automobila. Nakon pravilne vožnje prakse i redovite preglede može dramatično obarati svoje troškove održavanja automobila.

No comments:

Post a Comment