Wednesday 21 March 2012

Škriljevac Podovi

Škriljevac podnice je vrlo popularan izborom za kuhinje, kupaonice, hodnika, podrum kao i vanjski područjima kao što su verandas i trijemova. Sastoji se od sitnozrnoga prirodnih kamenja poput kvarca, tinjca, kalcit i mnoge druge vrste stijena. Uglavnom, to je formiran kada sedimenta depozite oceanima i rijekama dobiti zbijen i zagrijane na površini Zemlje milijunima godina. Elegancija i ljepota škriljevca pločice mogu poboljšati bilo koje vrste unutarnjih poslova projektiranja kuće manifolds.
Škriljevac Podovi pro i kontra
Za posljednji toliko desetljeća, škriljevac podnice je u uporabi u visokom podnožju prometne površine zbog svojih nekoliko prednosti. Međutim, to ima neke nedostatke previše. Nakon su pro i kontra od škriljevca podovi:
Profesionalce, Slate je sastavljena od teških kamenih materijala što ih čini iznimno izdržljiv. , Površina kamena škriljevca je nepropusna, a time i tekućine ne bi prodiru kroz lako. Ova kvaliteta čini ga izvrsnim izborom za područja u kojima velike količine vlage prisutna poput kupaonica i kuhinja podnice podnice. , Ne morate napraviti poseban napor za škriljevca podnice održavanje. To je uglavnom zbog toga što ne privlači mnogo čađe i mrlja. Štoviše, njegove tamne boje također čini prljavštine na površini manje vidljiva. ; Od boje i teksture nije umjetni, to može biti je zadržao netaknut i dalje će dobro izgledati za nekoliko godina. , Cons, u odnosu na druge podnice materijala, škriljevac podnice je puno skuplji. ; Ovo podnice nije jako dobar u upija buku. , Površina škriljevca imaju tendenciju da se osjećaju vrlo hladno i tvrdo pod nogama. ; Ako škriljevca površina jako je polirana onda to mogu biti skliske. ; Škriljevac Podovi instalacije
Instalacija škriljevca podnice bi trebalo biti učinjeno od strane profesionalaca. To je, jer ako nisu ispravno instaliran oni su osjetljivi na lom. To uvijek mora biti instaliran na jake, čvrste podloge kao što je teška kamena. Ako se položi na bilo fleksibilna podloga, pukotina mogu razviti na površini od škriljevca podnice u budućnosti.
Boje škriljevca je različita u različitim dijelovima svijeta. Postoji veliki izbor škriljevca pločice na raspolaganju u pogledu boja, oblika, debljina i završi. Neki od najčešće nalaze boje škriljevca pločice su sive, smeđe, bijelo roza, ljubičasta i tako dalje. Neki od njih sastoje od više od dvije boje na istom pločice. Čak i škriljevca pločice iste serije koje ste kupili mogu imati različite nijanse boja. Možete koristiti ovu varijaciju u svoju korist i doći do jedinstvenog dizajna za škriljevca podnice ideje. Čak su i različite veličine i debljine škriljevca pločice mogu se koristiti za stvaranje dizajna za tu svrhu.
Izgled podnice škriljevca pločica treba biti kreiran s pločicama unaprijed i onda pločice treba biti određen u skladu s tim uzorkom na podu. Dok instalirate škriljevca pločice, tanka skup cement se koristi za spajanje škriljevca pločica s temeljnim podloge. Nakon polaganja pločica, to je čuvati netaknuta 24 sata prije podlijevanja počinje. Da bi se spriječilo bilo kakve štete na teksturu, zadatak fugiranje pločica škriljevca treba učiniti pažljivo i henc, to će zahtijevati puno vremena. Nakon fugiranja je učinio potpuno kvalitetan crijep i talog sealer se primjenjuje na novoinstalirani pločice, tako da pločice ne dobijete zamrljana.
Možete se odnose na to kako se čisti škriljevca kata i škriljevca countertops pro i kontra.
Kao što smo već spominju u ovom članku da to nije jako teško zadržati škriljevca podnice u dobrom stanju. Za redovno čišćenje podova, možete koristiti tople vode. Međutim, nemojte koristiti bilo koji opora kemikalija na njih kao prirodna tekstura pločice svibanj dobiti oštećena.

No comments:

Post a Comment