Saturday 17 March 2012

Kako staviti na kravatu

Imate važan sastanak sa svojim gazda dolazi u dva sata. I naravno, nosio kravate očito čini dobar dojam. Ne znam o čemu se radi ovo malo strip odjeće za muške odjeće, da prilično mnogo vas prigušnice, da gazdama i korisnicima volio vidjeti! Ali ljudi vole da ga vidi, i usrećiti ih, morate nositi kravatu da se u redu. A najgori dio u nošenje kravata je da je to ne samo stvarno teško za naučiti, ali ako to ne učini dobro, to izgleda užasno i jako otrcan. Dakle, kako napraviti dobar dojam, ne samo da morate nositi kravatu, ali ćete također trebati znati kako to staviti na kravatu ispravno.
Kako staviti na vrata kravatu
Prva stvar koju trebate provjeriti je li imate kravatu koja ide uz vaše košulje. Kombinacija boja na odjeći su važni u svakom slučaju i više kada je u pitanju formalne odjeće. Tako da ne želite nositi majicu, hlače i kravatu koje jednostavno ne idu zajedno koja će ga učiniti modni katastrofa! Dakle, budite sigurni da ste kravatu koja ide uz vaše košulje. Inače cijela vježba ide kaput!
Sada kako staviti na kravati je prilično teško nešto pisati o tome! Zato mi dopustite da vam kažem da je to ide na potrajati neko stvarno tvrd malo objašnjenja. Kao što možete jasno vidjeti, kravata ima dva kraja. Jedan kraj je širi, a drugi kraj je tanja.
Korak # 1: Prvi čvor, flip up ovratnik košulje i zamotajte vaš kravatu oko nje. Pobrinite se da široki kraj kravate je duže od tankog konca, u stvari, gotovo dvostruko tanak kraj. Sada prelazimo preko širok kraju tanke kraja i napraviti prvi čvor povlačenjem široke kraja ispod i iznad tanak kraj kroz petlju između okovratnik i kravatu.
Korak # 2: Drugi čvor; Sada se široko kraju i zamotajte preko čvor, imajući dva prsta umetnuta između kraja i široke čvor. Zamotajte ga svi put preko čvor, a zatim umetnite ga u petlju između kojih vam je zadržao svoje prste. Povucite prema dolje uske i lagano povucite druga dva kraja kravate kako bi bili sigurni da je kravata izgleda kao savršeni trokut.
Korak # 3: to push up, a sada gumb vaš gornji gumb, držite tanak kraj kravate u jednoj ruci i pritiskom trokutasti čvor s druge strane. Flip vaše ovratnik dolje.
Korak # 4: Postizanje savršenstva; U idealnom slučaju, vezati čvor treba biti savršeno trokutasti i savršeno uklapanje u između rubova ovratnik košulje. Vrlo često ćete naći čvor biti previše tanka, u kojem slučaju možda ćete trebati da biste dobili kravatu mijenjati i napravili kraći. Drugi dio savršenog kravata je da je donjem kraju to bi trebao biti samo oko nogavica pojas razini. Sada duljinu kravate, naravno će potrajati neko vrijeme da se savršeno, pa sam se trzaj moje hlače malo više ili niže kako bi se postigla savršeno duljine!
Korak # 5: zvona i zvizdaljkama, možete naglasiti izgled vašeg kravate i napraviti sami izgled važniji od učenja kako to staviti na kravatu igla ili kravatu isječak. Kravata igla je da je sjajna mala stvar koju vidite na kravati. Sastoji se od lanca i pin. Lanac ide unutra gumb-rupu košulja. Duga na kraju ostaje na unutar košulje, a na kraju s cijelom je s vanjske strane. Lanac pomaže držati pin down. PIN onda je umetnut u rupu na kraju lanca. Uvjerite se da je pin je dovoljno visoka. U idealnom slučaju to bi trebao biti oko inča iznad pupak.
Drugi malo uljepšavanje mi muškarci vole da se na naše veze je kravatu isječak. Jednostavnije staviti na i vrlo fancy. Otvorite isječak pritiskom na svojim krajevima zajedno, to ubaciti na oko istu visinu gdje želite staviti kravatu igla preko kravatu i košulju, a ugriz je zatvorena!
Više o tome kako staviti na kravatu, ovdje. ; Upute o tome kako vezati kravatu, kako vezati kravatu, pa ovo je sve o tome kako staviti na kravatu. Da, stavljajući na kravati je težak posao i zahtijeva strpljenje, ali se mora nositi s radom. Uostalom, to je sastavni dio poslovnog svijeta.

No comments:

Post a Comment