Tuesday 13 March 2012

Breakdance Pomiče

Breakdance ili B-boying je plesni stil koji se razvio kao dio hip hop kulture. Najosnovniji ples poteze kao što su vrh rock, power poteze, dolje rock i zamrzava se lako naučiti, i dobar breakdance pokrete za djecu ili početnike za naučiti. Breakdance ima veze s pauzama koji dolaze u glazbi. Međutim, glazba za breakdance je hip-hop ne mora nužno plesne glazbe, ali može biti bilo koji glazba koja ima ritam i tempo koji dobro sinkronizirati. Ovdje su neke od popularnih breakdance poteze za vas naučiti.
Pomiče breakdance koraka; Ovdje su neke od najpopularnijih breakdance poteze i smjernice o tome kako ih izvesti.
Top Rock Premjesti, a to je jedan od osnovnih breakdance pokrete, te je među lako breakdance seli se koristi za toplo-up. Za ovaj potez, mjesto vaše desne noge ispred lijeve noge i držite ruku unatrag. Sada, hop naprijed s desnom nogom dok se kreće vaš lijevi bek i neka lijeva noga ispred ljuljački na pola puta, kao i desnom nogom, kreće na pola puta unatrag. Povratak lijevog stopala prije nego što vaše desne noge, dok pumpanje leđa s rukama. Swing naprijed s lijevom nogom, kad ide natrag s vaše desne noge. Zatim se vratite na vaše lijevo stopalo za početak guranje ruke u smjeru prema naprijed.
Ručni Glide Move, ovaj potez je tip spina koji je to učinio balansiranje tijela na jednu ruku plivajući položaj. Da biste to učinili potez, početi postavljanjem vaše ruke i koljena na podu kao u puzeći stav. Onda mjesto laktom na tvoj bedro, s leđa lagano pogrbljeno, stanje na desnoj ruci, a da pritom s Vaše lijeve strane. Držite trenirao, dok ste u mogućnosti to obaviti više okretaje, jednom kada se ovo mjesto pravo i korak savršeno, probati i spin brže.
Head Spin Move, ovo je jedan od najboljih breakdance pokrete, te je uvijek spominje u popisu breakdance pokrete. Za vrti u glavi, ne stajati glave, s rukama nalazi ispred vas na podu. Držite jednu ruku na podu ispred vas, i premjestiti s jedne strane iza vas, raširila noge kao i, osim što možete upravljati. Stanje ovu poziciju, sada brzo dovesti noge zajedno, i kao što se donose noge zajedno, koristiti vaše ruke gurnuti glavu okolo.
Kornjače, Jeste li pitate kako breakdance i obavljanje kornjača potez? Za izvođenje ovog impresivni ples potez, prvo naučiti položaj zamrznuti kornjača. Učinite to za ubadanje laktom u blizini vašeg želuca, s prstima širiti prema van i nasuprot jedni drugima i držati noge tucked pod. U ovom položaju te bi trebao imati svoje tijelo paralelno s podom. Praksa kornjača zamrznuti, a zatim kazaljke na satu kornjača. Da li kornjača zamrzavanje, ubod desnu ruku kao što push Vaše lijeve strane oko 90 stupnjeva, dok se u ruku-kliziti položaj. Premjestite svoje tijelo na svoju lijevu ruku, tako da ste u sličnom položaju na položaj kornjača zamrznuti, ali držati prste na desnoj ruci okrenutim prema gore, pomaknite desnu ruku, tako da ste u poziciji kornjača zamrznuti ponovno. Ponovite dok možete dovršiti jedan cijeli krug.
Neki od breakdance potezi su opasni, i treba samo biti prakticirati kada ste prvi majstor osnovne breakdance pokrete. Također je važno da to učinite topla-up breakdance pokrete prvi kako bi spriječio bilo kakve ozljede. Za poteze poput vrti u glavi, provjerite da li ste izgraditi mišiće vrata i ramena uz pravilan trening snage vježbe kako bi se izbjegle bilo kakve ozljede.

No comments:

Post a Comment