Tuesday 27 March 2012

Kako ošišam kod kuće

Frizura je najbolji način da biste dobili svježi novi izgled odmah. Da, uzimajući novu frizuru ili jednostavno rezanje off one nejednake završava možete izgledati bolje nego prije. Dok ste željeli imati šišanje svaki mjesec, visoke stope omiljenih salona može učiniti ako se dvaput razmisliti prije nego se opredjeljuju za jedan. Možda ćete na kraju završiti s tim neravnim brave, izgleda stvarno čudno kada lijevo besplatno, a ne na sve događa kada zavezana! Onda što učiniti u ovom slučaju, čekati nekoliko tjedana ili samo kliknite na salonu ljepote? Pa, o tome kako rezanje kose kod kuće? Da, možete zapravo naučiti kako smanjiti kose kod kuće. To nije teško, samo trebate raditi pažljivo dok radite hair cut kod kuće. Jeste li spremni naučiti kako smanjiti kosu kod kuće?
Kako ošišam kod kuće: Pripremite svoje kose, kosa Čistoća je vrlo bitno da imaju pravo rez. Sjeti se da je puno lakše rezati mokru kosu. Počnite pranje kose sa šamponom. Slijedi dobar omekšivač. Dobro isprati i osušiti kosu. Možete sušiti zrakom ili puhati suho. Dalje, češalj da bi se zaplet besplatno. Vaša kosa je sada spreman za rez. Dozvoljava premjestiti na znati o stvarima potrebno za šišanje.
Kako ošišam kod kuće: Skupite potrebnog materijala; Sjetite se da su škare glavna stvar koju trebate za šišanje, pa ti treba da se najbolje radove. Držati podalje one koje koristite redovito i kupiti šišanja škarastim od trgovine ljepotu opskrbe. Kupite dobar sprej bocu koja će vam trebati tijekom šišanje kako bi kosa mokra. Ogledala ne treba spomenuti. Trebate čist, jasan dovoljno širok ogledala. Jedan treba biti čvrst u ispred vas. Škripac sljedeći iza vas, blago nagnuta prema dolje, kako bi vam pomogao provjeriti svoje frizura kao što nastavite. Imati dobar kose četkom i rastanak češalj kao dobro.
Kako ošišam kod kuće: Samo Podrezivanje; Sjeti se da trimanje dlake svakih dva mjeseca neće pomoći. Bilo bi predugo vremena i prije toga, split završava će se širiti, oštetivši 2-3 cm kose savjeta, pa ih zadržati odsijecanje redovito. Možete to učiniti samo povlačenjem kosu, odjeljak po odjeljak naprijed, njima za izrezivanje s pomoću male škara. Napravite podrezivanje kose naviku, tako da nemate one stvarno oštećena završava. Ako dodatno želite odlučiti za jednostavan ošišam Evo kako. Pročitajte više o tome kako tanke kose kod kuće.
Kako ošišam kod kuće: Idi za Simple Šišanje, Simple frizure su uvijek najbolji. Ovo vam dati željeni trim i ne skratiti duljinu. Štoviše, to ne mijenja svoj stil i najlakši za vas kako bi se postigla. Evo kako da se jednostavnim jednake duljine vrsti frizura. Prvo češalj za kosu, sprej vode temeljito. Pogledajte preko svih dužina, mora se smanjiti, da imaju kosu u jednake duljine. Zgrabite kosu dio po dio i izrezati ga u skladu s tim. Držite dijelove između kažiprsta i srednjeg prsta i odsiječe da su na željenu duljinu. Morate premjestiti svoje prste gore ili dolje, ovisno o tome koliko kratko ili dugo želite ostaviti da se određeni dio. Stavite natrag radio sekcija i poduzeti sljedeći jedan. Keep checking dužina i razinu na ogledalo iza vas. Ponovite postupak dok imate urediše cijelu kosu. Možete imati jednostavne kratke ili duge frizure na ovaj način.
Pročitajte više na:; kako smanjiti kovrčave kose, kako smanjiti svoju kosu, koju bi ste primijetili da kako da ošišam kod kuće nije teško, ali to svakako treba biti učinjeno s izuzetnom pažnjom. Sjeti se, da ne odrezani previše na vrijeme. Kada odrezati od dužine svake sekcije, izrezati ih centimetar po centimetar ili manje. Provjerite i nastavite dalje za sljedeću odrezati. Možete izrezati duge vlasi, ali ne mogu dobiti natrag za kosu ako cut off extra inča, pa budite oprezni. Rezanje ili podrezivanje svoje kose redovito će vam pomoći zadržati split završava na zaljev i zadržati svoje stanje. Možete posjetiti znan frizer svakih 4-5 mjeseci imati jedan od stilski različitih frizura i ideje. Dakle, rezati kosu kod kuće i držati ih savršeno i zdravo.

No comments:

Post a Comment