Saturday 17 March 2012

Ice Breaker pitanja

Jeste li čuli za pojam "smrtonosno tišine '? Broj To je zato što sam skovao taj izraz. U svakom slučaju, ovi su tišinu koja stvarno može ubiti dobra susret slatka. Za sve vas koji ne znate što susret slatka je, neka mi objasni. Susret slatka je određena situacija koja dovodi vodeći čovjek i vodećih dama, u bilo priču, cross staze i hodati istim putem sada. Dakle, sada možete zamisliti kako strašna ti 'smrtonosno tišine' su u susret sladak. Radi pomaže protagonista, došao sam do nekih iznenađujuće led prekidač pitanja. Samo da dobijete loptu valjanje. Let's get to počelo.
O Ice Breaker pitanja, samo za Vašu informaciju, trebate znati da upoznavanje stvarno ne predstavljaju kao led prekidač aktivnosti. Ne gospodine! Oni su obvezni uljudnosti. Ice breaker pitanja obično su potrebni za šutnju nakon upoznavanja. Da, vrijeme kada se gleda na svaki drugi za kratke raspone i nasmijan kada ćete gledati jedni na druge u isto vrijeme. Vjerujem, da ste sada jasno o tome kada ta pitanja su potrebni. Sada da je to riješiti. Let's početi s glavnim ciljem ovog članka.
Ice Breaker Pitanja: Upoznajte Slatka, postoje mnoge vrste leda prekidača pitanja. Ovaj prvi tip je za prvi nastup smrtonosno tišine između dvoje ljudi. To je zbog toga, ta pitanja ne može stvarno biti pitan na drugim puta. Oni su vrsta kao što su početak razgovora. Uh Imate zanimljiv naziv, što to znači? , Dakle, kako znate (osoba koja ti uveo): Pitaj to pitanje samo kada postoji netko tko kao što uveo, ili ako se sastanak na zajednički prijatelj's party ili nešto te vrste?. , Pa ste došli ovdje često: Ako naiđete na međusobno u nekom mjestu?. , Tako, kako je vaš dan bio? , Što učiniti: Samo još informativne pitanje?. ; Ice Breaker Pitanja: Dating, a sada smo sići na neka pitanja led prekidač za datiranje. Da, to su pitanja koja su odlična za korištenje na prvi datum za rezanje tišinu, kao i upoznati jedni druge. One su zabavne, neka ih provjeriti. , Ako je film bila je bitak je napravio za svoj život i možete odabrati glumac / glumica da igrate, koji bi vam odabrati i zašto? , Ako bi mogao biti nevidljiv na jedan dan, što biste učinili? , Što vam se najviše sviđa o svom rodnom gradu? , Gdje se vidiš za deset godina? , Koji je najbolji desert ste ikad imali? , Gdje je tvoja loze porijeklom iz? , Ako bi mogao biti bilo super i imaju super moći, što bi želite imati i zašto? , Što je najčudnije što ste ikad jeli? , Što je idealan posao iz snova za vas? ; Odaberite riječ koja najbolje opisuje vaš život do tog trenutka? Zasto? , Ja sam svjestan da puno više stvari može se raspravljati na dan. Ali zapamtite, ovo su led prekidač pitanja za parove. Oni su koji će se koristiti kada je to potrebno. Pročitajte više na ledu Prekidači za učenike srednjih škola.
Ice Breaker Pitanja: Grupe, sada dolaze na led prekidač pitanja za male skupine. Oni se mogu koristiti u strankama ili kampovima. Oni su smiješne, i puno zabave. Let's početi. , Na temelju prvog pojavljivanja, koje osoba u grupi bi ti 'eliminirati' i zašto? ; Recite skupini samo je jedna stvar o vama da nitko od nas ne zna. , Ako ste bili slijepi za ostatak svog života ... što bi ste propustili vidjeti najviše? ; Recite skupini samo je jedna neugodna stvar o sebi. , Imate li mladež? gdje je Što to izgledati? , Dajte nadimak-ime (na temelju osobnosti pojavljivanja) za svaku osobu u grupi. , Što je najluđe što ste ikada učinio? , Ako ste bili za odabir iz sobni drug grupe, koji bi to moglo biti? Zasto? , Biste li radije biti nasukan na plaži s nekim vas mrze, ili sve od sebe? , Ako biste mogli imati začin narkomanima iz pupka, što bi to bilo? Zasto? , Kao čeznuti kao svi u grupi držati poštivajući jedan drugoga, na sva ova pitanja mogu pomoći stvoriti puno razgovora i zabave! Također možete pogledati na ovim icebreakers za sastanke.
Ice Breaker Pitanja: Djeca, Jao! ledene prekidači za djecu. Iako, ne sjećam zadnji put kad sam vidio djecu od njih tražiti, neka je početi svejedno. , Koji je vaš omiljeni okus sladoleda, ako ste htjeli da se baci na nekoga? , Što želite biti kad odrasteš? , Tko je tvoj najbolji prijatelj? Zasto? , Jeste li pokušao klizati ukrcaj? Jeste li se sviđa? , Da li vi poput planine, ili na plaži? , Pa, ne mnogo u ovaj kriterij. Znate li zašto? Jer, djeca, ne morate pitanja prekidač leda. Oni mogu napraviti razgovor trajati vječno, ako njihovi roditelji neka ostanu da dugo! Check out ove zaista nevjerojatna i smiješno pitanja ledolomac.
Wow, pisanja ovog članka je zabavno. Mnogi od tih pitanja led prekidač su moje, a mnogi su bili inspirirani (kopirati) od drugih. Dakle, neću uzeti kredit za sve njih. Uglavnom, nadam se da je služio svoju svrhu. Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Sve najbolje s onim smrtonosno tišine!

No comments:

Post a Comment