Saturday 17 March 2012

Domaći piling lica

Čišćenje, toniranje i vlaži je popularan njegu kože rutinu je većina od vas su svjesni i da će biti sljedeći strogo. Dok ste slijedite ove, dopustite mi da vam kažem da važna stvar je propustila! Da, vi ste zaboravljajući učiniti kožu piling.
Piling kože redovito je važan dio njegu kože lica režima koji ne smijete propustiti. Piling vašu kožu s pročišćavati pomaže ukloniti mrtve stanice kože i duboko čisti pore na koži. To će pomoći dobili osloboditi od prljavštine i odčepiti pore. Ribanje je izuzetno koristan za održavanje Vaših kožu lica bez akni. Također možete dobiti svježe kože i uklanjanje tan ako koristite piling pročišćavati redovito. Scrubs koristi za osjetljivu kožu lica ne bi trebala biti oštra. Tako se opredjeljuju za domaće lica scrubs je odlična ideja. Ovdje su neke od najboljih domaćih lica pročišćavati recepte za izradu kože lica izgledaju najbolje.
Recepti domaće lica Scrubs
Pšenica Oljuštiti lica piling, a to je domaće lica pročišćavati za normalnu kožu. Uzmite pola šalice pšeničnog ljuska u srednjim zdjelu i dodajte 2 žlice meda i 2 žlice mlijeka napraviti tijesto gusta. Primijenite ga preko lica temeljito, osim očiju. Ljuštiti lagano s rukama u kružnim pokretima za 5-10 minuta. Isprati mlakom vodom. Ljuštiti kože kod kuće svakodnevno s ovim ribati da i dalje ostane čista i zdrava.
Jagoda lica piling, ovdje je na snazi ​​domaće lica pročišćavati za masnu kožu. Ovo će također pomoći u kontroli acne. Uzeti 4 mashed jagoda i 2 žlice smeđeg šećera. Granule smeđeg šećera su vrlo učinkovite u uklanjanju mrtvih stanica. Koristite ovaj scrub piling for masnu kožu triput tjedno imati kožu mekom i podatnom. Pročitajte više o šećera scrubs.
Krastavac lica piling, Uzmi ½ srednje veličine krastavca. it Peel. Stavite ga u blender i dodati 2 žličice meda na njega. Pomiješajte sve dok ne bude glatka. Sada prijenos to malom zdjelu i dodajte zobeno brašno 1 žličica u prahu, 1 žličica zemlju badema, 1 žličica tlo sjeme suncokreta i 1 žličica pšenične klice. Izmiješati dobro u obliku paste. primijeniti ga na svoje lice i pročišćavati dobro ljuštiti kožu. Ostavite ga za 5-10 i isprati. Ovo je dobar pročišćavati koji pomaže smanjiti štavljenje kao dobro.
Maslinovo ulje lica piling, ovdje je blagi omekšavanje domaće lica pročišćavati za suhu kožu. Uzmite 3 žličice maslinovog ulja i dodati 1 žličica soli more to za piling lica s ovim pročišćavati. Također možete primijeniti maslinovo ulje temeljito na vaše lice, morska sol uzeti u ruke i početi ribanje lica. This pročišćavati će ukloniti mrtve stanice i njegovati da bi ga glatko. Pročitajte više o soli scrubs.
Rice lica piling; Ovdje je nevjerojatna prirodna lica pročišćavati. Potopiti riža u zdjelu preko noći. Sljedećeg jutra izmiksati napraviti tijesto. Sada dodajte ¼ žličice kurkuma puder na njega i dobro miješati. Primijeniti ovu masu na vašoj koži lica i pročišćavati to nakon par minuta kada se malo osuši. Ovo je dobar domaće lica pročišćavati za acne.
Almond i zobena kaša Facial Scrub, To je prekrasan pročišćavati dobiti mekanu i blistava koža. Uzeti 4 žlice badema prizemlju, 4 žlice srednje zobeno brašno, 1 ½ žlica powered ružinih latica i 2 žlice mlijeka u prahu. Dodati oko 5 kapi bademovo ulje kao dobro. Mix temeljito napraviti tijesto. Koristite ovaj nježni domaća lica za osjetljivu kožu ribati redovito, bolje prije nego što odete u krevet. Pročitajte više o piling lica pročišćavati.
Korištenje odgovarajuće domaće lica pročišćavati redovito će vam pomoći da imate zdravu kožu. To će poboljšati teksturu vaše kože i držati ga bez problema. Provjerite jeste li ga koristiti barem na alternativni dana. Nakon pranja pročišćavati, suhu kožu i završiti primjenom toner i nježna krema.

No comments:

Post a Comment