Monday 19 March 2012

Unutarnjih poslova Sheme boja

Opuštajući zelje, energizing reds i blues umirujuće, nekoliko koji mi se odlučiti za pri odabiru boje za unutrašnjost doma ili poslovnog prostora. Postoji niz stvari koje trebate imati na umu prilikom odabira boja. Međutim, odabiru pravo boje može biti ispunjen s više zbunjujućih faktora kao što su previše boja za izabrati iz, ili odabira svoje omiljene boje sheme, ali ne znajući da li će raditi za sobu. Bitno je da kad idete vani da odaberete interijera shema boja, te držati određene stvari na umu. To uključuje odabiru boje koja povećava osjećaj dobrobiti, pretvara percipiraju prostor da izgleda veće ili cozier i prosvjetljuje i energizira tamna, statički područjima vašeg unutarnjeg prostora. Prije nego možete početi s odabirom boje unutrašnjosti, trebate pitati sebe određena pitanja.
Unutarnjih poslova Sheme boja: Stvari razmotriti, postoji nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir prije nego što odaberete shemu boja za sobu. Ove smjernice obuhvaćaju interijera:; prostora u sobi. ; Korištenje sobu koja je, da li je privatna ili zajednici prostor. ; Landscaping vani. ; Vaše voli i dislikes u pogledu boje i stil. , Rasvjeta u sobi, umjetno kao i prirodnih izvora kao što su prozori. , Namještaj, namještaj i pribor. ; Unutarnjih boja Ideje
Korištenje neutralnih boja: neutralne boje poput sive, beiges, tans, kreme i tupe su odlične za pozadinu prostorima poput zidova i stropova. To daje percepcija prostora u sobi, a može biti uparen i sa živim komadima namještaja i zastora. Na primjer, duboko drvenih podova sa srednjim ton bež zidovi i bijeli strop dodaje tradicionalne dodir na svoj dnevni boravak. Više o unutrašnjosti slikarstva.
Potražite Uzorci: Potražite uzorak ili boja koje ćete naći dominantan u namještaj, tkanine i umjetnička djela. Na primjer, uzorak orijentalne sag vam može dati neke tragove o shemu boja interijera. Korištenje ton na kotač boja koja odgovara tih komada vam omogućuje da dodate kohezivnu strukturu prostora.
Odabir iz različite boje: Koristite boju kotač za odabir različitih shema boja. Možete koristiti monokromatski shemu boja za cijelu sobu. Međutim, općenito, analogno ili pozdravni interijera shemu boja kombinacija, koja se boje jedni pored drugih na kotač boja, poput žute i ljubičaste, su dramatične i podebljano. Međutim, oni rade najbolje u privatnim prostorima, kao što je spavaća soba. Analogno interijera boja shema koristiti tri boje postavljene jedna pored druge u boji kotač što je bilo kombinacija toplije tonove ili hladne boje poput plave i zelene. Triadic sheme boja pomoću tri boje postavljena uzastopno ili na jednakim udaljenostima jedni od drugih. Idealno kad uređenje prostora, podijelite boje u 60 posto vladajućeg boja, 30 posto razvoj sekundarne boje i 10 posto naglasak boje. To omogućava osjećaj za ravnotežu i interesa za prodrijeti u prostor. Više o odabiru kombinacije boja.
Razumjeti utjecaj Boje: boja nam pomoći u određivanju naše percipiraju pojmove prostora i dizajna, na primjer, s crvenim shemu boja, jedan može imati atmosferu koja čarolija tamne, atmosferske i neveseo. S druge strane, cool i miran soba se postiže korištenjem isključen blues, sive i smeđe. Kreme i ružičaste tonove u sobi bude toplo i pozivam i dodati ugodan dodir na prostor, dok, Deep Purple sugerira raskoš i bogatstvo. Više o sobi boje i što oni znače.
Pročitajte više na:; Kuća unutarnjih Slikarstvo ideje; Soba Boje i raspoloženja; Living Room Sheme boja, dok je ovaj vodič za odabir interijera shema boja može vam pomoći u izradi pravi izbor za vašu prostoriju, važno je da ukrasite svoj boravak na temelju vaših osobni stil i preferiraju boje.

No comments:

Post a Comment