Friday 23 March 2012

Kako to Graditi Paluba krov

Palube je veliko mjesto u vašem domu kako bi uživali u svježem zraku na otvorenom, i gledajte krajolik tijekom različitih godišnjih doba. Ali, što učiniti kada pada kiša, ili kada je previše sunčano? Umjesto držanja kišobrana blizini vašeg tablice ili ležaljke za vrijeme ljeta, instalirati palube krov za uživanje na otvorenom tijekom ove sezone. Postoje razne vrste palube, ali zgrada čvrsti krov će trajati godinama, te je dobra ideja previše. Korištenje vodootporan građevinskog materijala, spriječit će se bilo koji kaplje vode na palubi podu tijekom kišnih sezona. Ovdje su koraci koje će vas voditi o tome kako izgraditi palube krov, koji će vam pomoći staviti vodootporni sklonište na palubi.
Koraci na Kako to Graditi Paluba krova; Postoje različite vrste krova koji može biti instaliran na palubi. Ako ne želite da ide za vodootporan jedan, a zatim krov pergola stil je odličan izbor. Krova pergole stilu na palubi daje elegantan izgled vaše kuće, a postovi su na palubi sama, možete rasti neke penjanje cvatnje vinove loze na pergola krov. Vinograde i ograda će osigurati dovoljno hlada, preko palube. Zabat krov je također odlična ideja, ali instalacija je dosadan jedan, i bolje lijevo do profesionalaca. Međutim, zabatni krov stropovi su jači i da će trajati duže trajanje. Uvijek je poželjno da potražite stručnu pomoć, ako želite ići za dugotrajni palube. No, izgraditi jednostavan krov koji će biti lako koplje, a također Vam pružiti sjenovitih skloništa i otporan na kišu jedan, ovdje su koraci o tome kako izgraditi krov preko palube.
Korak # 1: Instalacija Posts; graditelj će prvo instalirati postove podršku krov, većina može biti instaliran na palubi okviru krova pomoću metal braces. Ali ako tvoj krov postaje teška, a zatim instalirajte dva prednja postove na terenu. Kravata palube postove na okviru krova, i pobrinite se da visina krova pred utakmice s onom krovu kuće, tako da možete priložiti stražnjoj strani okvira krova na svoj krovu kuće, a prednje strane na dva mjesta. Ispred dva radna mjesta mogu se postaviti na terenu, da bi krov trebao biti čvršći i spušta po stopi od 6 inča više od dvije noge.
Korak # 2: Izgradnja krova okvir; Mjera vanjske dimenzije vaše palube, te izgradnju okvira iste veličine, na terenu. Koristite 2-by-4 ili 2-po-6 drvenih trupaca za izgradnju krova okvira. Pričvrstite ih zajedno pomoću čavala i vijaka. Za izradu pod-pokrivanje krovova, korištenje ploče iverice.
Korak # 3: Pokrivanje krova i Instalacija krova na okvir, a sada se na pod-podnice krova okvira, instalirati katran papir, a zatim ga pokriti polaganjem limene krovove dolje. Krov može biti podignuta, koristeći male dizalice. Kravata kositra krov u vaš dom krov pomoću metalne treperi, koje se mogu naći u trgovini kuće pomagala.
Da biste saznali više paluba dizajna i izgradnje, čitati; Kako instalirati Deck Railing; Deck stepenice dizajni, Deck Railing Ideje: "Ovo su upute za DIY, kako izgraditi krov palube home poboljšanje projekta. Provjerite jeste li ispravno slijedite upute, i izgraditi jak frame, i to dobro pokriti s tar papir, kako biste osigurali pravilan odvod vode prilikom kiše.

No comments:

Post a Comment