Friday 30 March 2012

Najbolji Köln za muškarce

Ništa nije više sjećanju nego miris. Jedan miris može biti neočekivano, trenutne i prolazne, ali dočarati djetinjstvo ljeta uz jezero u planinama, drugi, obasjan mjesečinom plaže; trećine, obitelj večera pirjana govedina i slatki krumpir tijekom mirta-lud kolovoz u srednje grada. Mirisi detonirati tiho u našem sjećanju kao dirljiv mine skrivene ispod zakorovljen masu godina. Hit poteznom žicom mirisa i sjećanja eksplodiraju sve odjednom. Kompleks viziju skokovi iz šiblje. ~ Diane Ackerman
Često je rekao da je čovjekov izbor parfema govori puno o njegovoj osobnosti. Također je rekao da je osjetilo mirisa je jači od bilo kojeg drugog osjetila. Ako je to tako, jedna očito mora biti vrlo oprezan prije odabira parfema. Isti je slučaj s izborom najboljih mirisa Kölnu za muškarce. Men's Köln, klasično poznat kao EU de Cologne, ili 'EDT' je snažna muška kozmetika miris koji je vrlo različit od ženskog parfema.
Savjeti za Najbolji Köln za muškarce
Odabir najbolje mirisa parfema za muškarce nije dovoljno, ako niste svjesni o tome kako primijeniti Kölnu. Primjena Köln drži ključ za njegov miris, a postoji poseban način da se nositi iste. Colognes se aktivirati s tijelom toplinu i stoga, oni moraju biti primijenjene na područje odakle najviše se stvara toplina. Ovim ide, pazuha, vrat, zapešća i područje iza ušiju su neka mjesta gdje se moraju primjenjivati ​​u Kölnu. Sjeti se da uvijek držite bocu Köln 6 do 10 inča udaljen od kože i nikad sprej bilo gdje ispod prsa.
Također, kako bi se miris vašeg Köln trajati dulje, nikad ne utrljati na kožu, jer ometa uvelike sa svojim mirisom. Dobro, ne prestaju nakon pronalaženje najbolje Kölnu za muškarce, ali i pokušati saznati još neke parfeme, tako da možete sport različite mirise svaki dan hodati u javnost. Uvijek zapamtite da ne da nadvlada svoju osobnost prskanjem previše u Kölnu! Pokušajte ga zadržati kao suptilan što je više moguće. Sjetite se da su tri sprejevi po primjeni, su više nego dovoljno da se uhvatiti pozornost namijenjena osobe. Pročitajte o Kölnu za muškarce da žene vole!
Najbolji Köln za muškarce pregled
Odabir dobre / najbolje Köln za muškarce može biti zamoran posao, s obzirom na broj brandova koji postoje na tržištu. Za pomoć, tu su neki brandovi u Kölnu od kojih možete odabrati onaj najbolji mirisna Köln za muškarce. Kao što sam rekao ranije, pokušati napraviti izuzetan zbirka colognes kako bi drugima čudo, da zašto oni miris nešto posebno i drugačije, svaki put kad su oko! Pa, s obzirom u nastavku je opći popis, koji nigdje se odnosi na rangiranje, a vi svibanj slobodno izabrati bilo koji od njih i čin previše! Pročitajte više o vrstama parfema.
Beat by Burberry, a to je za Köln čovjek u ovom trenutku. Dečki koji su živahne i vole živjeti u danas, može ići i iskoristite ovaj jedan. Kreatori ga opisuju kao muški, inteligentni i inovativno miris šume ili šume kao miris! Popularni mirisi ove marke su Leatherwood, Violet, crni papar i Bourbon!
Opsesija je Calvin Klein, a to je nedvojbeno najviše volio Köln i muškarci i žene. To je najbolji Köln za muškarce koji su odlučujući, ali ne oglašavaju njihovu odlučnost. To odgovara onima koji žele ga zadržati dosta i koji su ravno naprijed. Čine ga točku da ga nositi za noćne provode, iako, kao što je to 'prilično previše "za svoj ured!
Eterično od Lacoste, a to je jedan sexy Kölnu za muškarce, koje se mogu nositi i bez razmišljanja o prikladnosti vrijeme i mjesto! Ipak, kako biti učinkovitiji, spremite ga za neke posebne prigode. Ovo je jedan od najboljih colognes za muškarce koji imaju suptilno, ali svježe miris.
Izjava Cartier, ljudi koji su i osjećaju sofisticirani i časno mogu uvijek izabrati ovo Kölnu. To je potpuno muški parfem s atraktivnim oblikom boce! Oni koji su potpuno zbunjeni što kupiti kao najbolji Köln za muškarce, uvijek možete odabrati ovaj jedan i uživati ​​u njezine učinke i dugotrajnog mirisa!
Acqua Di Gio Pour Homme Giorgio Armani, Adorably poznat kao Gio, to Köln je također vrlo muževnom i poznata je po svojim svježim sličan šumi mirisa. To je stvarno aromatičnih Kölnu s naznake bilja, voća i šumu! Vi svibanj pokušati mnogih mirisa kao što su, dragun, mandarinski, ružmarin, bergamot, jasmin, pačuli, Amber ili Cistus, kada je u pitanju Gio.
Ima još nekoliko colognes koje stoje osim kada je u pitanju najbolji Kölnu za muškarce. Kako se njihova imena definiraju njihove karakteristike glasno i jasno, ja sam samo spomenuti njihova imena bez ulaženja u detalje. Oni su - 'Polo' Ralph Lauren, "Eternity" od Calvin Klein, "Capri Orange" od strane Acqua Di Parma, "Kenzo" od Tokija, 'Kanabis Santal "svježim" Chrome "od Azzaro Parizu,' Le Male ' Jean Paul Gaultier, 'Zavist' by Gucci, "Cool Water" za Davidoff, 'Zelena Irski Tweed' po Creed, 'Zanatlija' John Varvatos, 'Aqua pour Homme "od Bulgari," Brit for Men' po Burberry i tako na. Znati više o dizajner parfema!
Vi svibanj također žele čitati više o:
Parfem Kupnja, parfem za odabir, Miris Napomene u Mirisi, dobro, to je sve o najboljem Köln za muškarce '. Ako ste žena i želite da vaš čovjek imati miris po Vašem izboru, možete uvijek dar jednog od gore navedenih colognes na njega! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment