Tuesday 27 March 2012

Spavanje Pranks

Drijem stranaka i spavanje podvale, su dvije strane istog novčića. Stranka drijem ne može proći bez bezopasan za spavanje podvale. Pranks su najbolji dio svake stranke. Oni moraju biti učinjeno pametno, kako bi dobili maksimum zabave izvan njega. Dobro raspoložen za spavanje podvale ideje, uzet će se dobro svojim prijateljima. Pranks ne trebate uvijek veliki aparata i opreme. On samo zahtijeva inteligentno planiranje i još bolje izvedbe. Dakle, ako ste obličje za neki smiješan spavanje podvale, da bi ovog vikenda smijeh pobune, Let's vidjeti što će vam trebati učiniti.
Jednostavno Spavanje Pranks
Quintessential trik, dok je Vaša djevojka duboko u snu, istisnuti neke kreme za brijanje ili pastu za zube na dlanovima. Bez ometanja snu, četka joj lice s pero ili nešto mekano. The žmarci, učinit će joj ispočetka joj lice. Tada zabavite se gledajući tvoj prijatelj cmok sve stvari na dlanu, na njezino lice. Plus, strana korištenjem krema za brijanje je da daje kožu hidratizira. Pročitajte više na spavanje podvale za djevojčice.
Sleep Well; DISCLAIMER: Ovo je značilo podvala za odrasle i odabrati samo trezvenjak za to.
Najmanje jedan od vaših prijatelja će biti svjetlo spavač, pa ovdje je vaša šansa kako bi vaš najdraži prijatelj spavati kao beba. Prije nego udaranje vreće, mix 2 unci alkohola u piću. Sjediti leđa i uživati ​​promatranje tvoj prijatelj odskakanje od zida. Siromašni stvar, konačno će spavati kao dijete i probudite se s visokim duhova (ili barem, nadam)! Spavanje podvale za svjetlo pragovi, uvijek su značilo da bi im dobro spavati. Pročitajte više o bezopasan stariji podvale.
Funniest Spavanje podvala; Slumber stranke su vrijeme koje poziva za vaše najčudnije mašte. Dok je Vaš prijatelj je izgubio u svijet snova, potajno, vezati svoje udove za kutove kreveta. Nastojanjima da se iz tih uzice, bit će vrlo prizor u jutarnjim satima. Pročitajte više na podvale povući na prijatelje.
Makeover; Ova podvala potrebno mnogo truda. Možete koristiti vodu ili prirodne boje make up, da se izbjegne bilo trajno oštećenje. Dok je tvoj prijatelj spava, vježba svoj potpuni makeover iz pakla. Budite odvažni s bojama i staviti ons, ali to učiniti bez buđenja do osobe. Šok tvoj prijatelj će se, će biti vrijedan svaki malo truda poduzeti, povući ovu podvala.
Lock out; Učinite svoj san prijatelj na tepih ili na jednom madracu. Povucite ga u drugu sobu, dok su u dubokim drijemeža. Zaključajte osoba u sobi, a zatim stog gore sav namještaj izvan vrata, sljedećeg jutra. Tvoj dragi prijatelj, imat će klaustrofobična napad do kraja ga! Pročitajte više o sleepover podvale za dječake.
Odvratno jedan; Spavanje podvale su najbolje, kad su najgore. Slide neke rajčice u tvoj prijatelj's hlače, kao što je on / ona spava. Rajčice će se toplo s obzirom na tjelesne topline. Kao što osoba preseli, rajčica, ćete dobiti izgnječen ispod i postati ljigav, squishy i stvarno prljave. Pitam se što će država biti tvoj prijatelj u, kad je probudi. Pročitajte više o podvale za sleepovers.
Najteži dio o spavanje podvale je da oni moraju biti učinjeno s izuzetnom pažnjom. Ako se osoba probudi, cijeli napor je otišao za bacanje. Budite sigurni koji je to učiniti potajno, bez čineći vaš prijatelj ili pak bacanje. Nadam se da ti podvale, će vam pomoći da odaberete svoje omiljene, rock večeras drijemati party!

No comments:

Post a Comment