Thursday 8 March 2012

Dramski šminke oko očiju

Šminke oko očiju je jedan od važnih dijelova šminke. U stvari, šminke oko očiju zapravo se ne smatra dijelom lice šminka, smatra se kao samostalna komponenta. Razlog je da postoji mnogo koraka uključenih u šminke oko očiju koji treba dati odvojene pozornost. Uostalom to je očima koje skreću pozornost na prvom mjestu! Šminke oko očiju ovisi o mnogo stvari, kao što su prigodom, vrijeme, i ove sezone. Na primjer, ako se ide za marendu, svjetlo oka šminka se očekuje. Ako označite oči u roza i zlatnu za jedan dan događaj, vi ste sigurni da čine glava okrenuti, ali zbunjeno! A ako nosite svjetlo šminka za večer baciti, možda ćete završiti kao šeboj! Dakle, prije početka dramatična šminka očiju, pazite da oko šminka odgovara na prigodu.
Dramski šminke oko očiju Tehnike
Za bilo kakve šminke oko očiju, postoji nekoliko koraka koje treba slijediti religiozno. Ovi koraci su kako slijedi. Pročitajte više o dramatičnim ideje šminke oko očiju.
Bojanje obrva: Prvi korak prema dramatičnom šminke oko očiju je bojanje obrva. Odaberite boju koja je barem za nijansu tamnije od vaše prirodne boje. Također oblik vaše obrve na drugačiji oblik nego inače, tako da je promjena primijetio odmah. Oblikovanje obrva drugačije ne znači da su obrve bi trebao biti u obliku čudno! Dovoljno je probati različitih oblika, kao na primjer, ako ste navikli na completer okruglog oblika obrva, ići za lučni ili šiljate obrve. Također je bolje dati svoj stilist ideju o tome što se pokušava učiniti, jer on će imati ideja može izgledati dobro na vas, a što neće. Pročitajte više o trepavica boja.
Sjenilo: dramske sjenilo primjena je vrlo važan korak. Sjenilo nijansu će biti drugačiji za svaku boju očiju. No, osnovni trik primjene svjetliju nijansu desno od trepavica do obrva liniji, a zatim primjenom tamna linija na rub kapka će ostati ista za sve boje očiju. Dramski oka šminka za smeđe oči treba da sadrži metalik nijansu roza, roza sjenilo daje jedinstven dramatičan izgled za smeđe oči. Dramski oka šminka za oči boje lješnjaka ili bilo koje druge obojene oči, treba imati barem jednu nijansu od bilo koje metalik boje poput bronce, zlata, šljiva ili bakra učiniti trik. Da biste dobili drugačiji izgled, spoj dvije sjene oka zajedno. Za dramatičan izgled, spoj neutralno sjenilo nijansu i svjetlucavo sjenilo nijansu. Pročitajte više o sjenilo ideje.
Eyeliner: Eyeliner je drugi najvažniji korak dramatičnih oka šminka. Za početak, prvo se pobrinuti da imate oštar eyeliner olovkom, kao tupi oka liner će dati debela linija. Početi primjenjivati ​​olovka za oči na gornji trepavica prvi, od unutrašnjeg prema vanjskom kutu kutu, pokušajte primijeniti na oku liner što bliže do trepavica linija. Govoreći o eyeliner nijansa, crne i smeđe su boje za dramatičan izgled. Za drugačiji izgled, primjenjuju eyeliner malo izvan trepavica ili primjenjuju se odnose na samo polovicu donje vjeđe. Pročitajte više na popravni savjeta: Savjeti šminka eyeliner
Maskara: maskara uvijek treba primijeniti nakon ostatak šminke oko očiju. Curl trepavice prije nanošenja maskare jer će pomoći curling eyelashes širom otvoren. Nanesite dva sloja maskare za postizanje dramatičan izgled. Uvijek možete eksperimentira s bojama, no crna, tamno plava, tamno ljubičasta su boje koje će nesumnjivo donijeti iz ljeskanje efekt. Možete pročitati više o tome kako primijeniti šminka za više savjeta.
Pročitajte više na:; šminke oko očiju za zelene oči, šminke oko očiju za Blue Eyes; Hazel šminke oko očiju Savjeti; šminke oko očiju za smeđe oči, a to je sve o dramatičnim šminke oko očiju. Možete se odnose na oku šminka ideje za više dramatičnih šminke oko očiju savjete. Tako je s ove savjete pri ruci, budite spremni da bude središte atrakcija u svakom party idete! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment