Thursday 15 March 2012

Domaći Tattoo Gun

Razmišljate o uzimajući tetovaža učinio? Širom svijeta, ljudi su bili žele dobiti fin i iznenađujuće dizajna inked na svom tijelu. Njegov stil izjavu i neke od tetovaže su odraz njihove težnje, želje i dublje emocije. Postoji nekoliko izuzetna dizajna i vrsta tetovaže, neke popularne dizajna kao plemenske tetovaže, tetovaže vina, Celtic tetovaže, zodijak tetovaže i cvijet tetovaže. Ako ste žele dobiti tetovaža, ali troškovi uključeni su vas gnjavi, možete pokušati napraviti domaće tetovaža pištolj. Ali prije nego li to učiniti, uvijek sjećati zdravstvene rizike i infekcije koje mogu biti uključeni zbog korištenja unsterilized igle. Nakon što je ovaj aspekt pogledao u, mogli početi eksperimentiranje s body art.
Kako napraviti Domaće tetoviranje pištolj, Pitate se kako napraviti domaće tetovaža pištolj? Let's ti reći što materijala će biti potrebna kako bi domaće tetovaža pištolj.
Stvari koje su vam potrebne
Četkica za zube; Bic olovke, gitara string, vrpca; Tattoo tinta, Mala baterija-rukovođen motor; Eraser; postupku
Mi ćemo biti koristeći gitaru string kao igla. Dakle, uzmi 4-5 inča odjeljak za gitaru i gudački ga savijati blizu kraja. ; Sada uzmite bic olovku točke loptu i ukloniti tinta cijev od pera. ; Izrežite tinta cijev kako bi ga 3-4 cm po dužini i dobiti loptu. , Dok se datoteka dolje mesinga vrh da bi dobili iglu, pazite da veličine otvora će omogućiti niz ili igle proći. , Sada, morate staviti iglu u pero. , Odrežite čekinja, a zatim izrezati četkica za zube, tako da mjere oko 4 inča po dužini. ; Uzmi upaljač i neka toplina plamena središnjem dijelu četkica za zube, tako da se oblikuju kao 7. ; Koristite traku da se pridruže četkicu za dijelove smo već napravili koristeći olovku i iglu. ; Sada uzmite olovke i gurnuti ga u osovinu malih baterija operiran motora. , Morate osigurati da je usmjeren na osovinu motora. ; Uzmi pognut četkica za zube i traku na motoru. Pobrinite se da vrh brisač je blizu kraj olovke skupštine. ; Sada savijen dio gitare string ili igla mora biti gurnuta u gumicu. , Važna stvar vrijedno Vaše pažnje je da morate biti sigurni da kao što ste pritisnite savijen gitara string u gumicu, gitara string izvan centra svim sredstvima. , Sada, tražiti izvor napajanja kao što je plug-in adapter iz svog CD player ili još jedna mogućnost je da se samo povezati neke baterije za prebaciti, a zatim na kontakte motora. , Također se može koristiti multi power adapter za tetoviranje zahtjeve. ; Sve što trebate učiniti je umočiti kraj string gitara u tintu i krenite sa svojim tetovaža dizajn. , Tvoja domaće tetovaža pištolj je spreman! ; Kako napraviti Domaći Tattoo Ink
Stvari koje su vam potrebne
Svjetlije, šampon, stiropor, plastični tanjur; postupku
Pick up your upaljač, stiropora i plastične ploče i pronaći mjesto gdje možete ga svjetlo u nedostatku vjetra. ; Koristite upaljač on stiropora i staviti ploču na dim da ga pokupi. , Ona Provući i zadržati neke od čađe na stranu za korištenje kao tinta i prikupiti ostatak ga u hermetičan kontejner. , Dodati nekoliko kapi šampona na njega i malo vode dok ne dobijete željenu debljinu. , Vaš rad je učinio, zamoči igla u tintu i započeti izradu tetovaže. ; Pročitajte više na:; Cool Tatoo Ideje, tetoviranje Care Tips, Nadam se da vam se svidio informacije o izradi domaće tetovaža pištolj. Tetovaže mogu povisiti kvocijent stil, ali body art uključuje neke rizike također. Morate uzeti u obzir iznos od boli možda ćete morati proći kroz iglu prodire kroz kožu. Dakle, ako možete podnijeti bol i to može priuštiti, neka profesionalna to učiniti za vas. Budite svjesni zdravstvenih rizika i onda samo nastaviti sa svojim planovima za dobivanje tetovaža. Odaberite veliki tetovaža dizajn koji će vas zvijezda. Boravite u stilu!

No comments:

Post a Comment