Monday 19 March 2012

Čišćenje tepiha metode

Atraktivan, čiste i elegantne tepiha može ići dug put u pojačavaju vaš dom dekor. Prašine i prljavštine prikupljenih u tepiha može predstavljati potencijalnu opasnost za cijelu obitelj. Tako povremeno čišćenje tepiha je vrlo potrebna. No, čišćenje i održavanje kvalitete tepiha nije uvijek lako. Slijedeći su neke od najdjelotvornijih čišćenje tepiha metode, koje su relativno jednostavne previše.
Neki Efektivna Čišćenje tepiha metode
Ako me pitate što je najbolje za čišćenje tepiha način, rekao bih da je brisanje prašine i usisavanje tepiha svakodnevice. Pa, razlog za to je, to će izbjeći daljnje utroška vremena i čišćenje.
Svakodnevne samo uzmite tepih i prašinu s prljavštine. Nakon toga pomete tepih sa metle. Zatim ga očistiti usisavačem, to će ukloniti prljavštinu i prašinu novčića svoje tepih. Povremeno čišćenje tepiha je primarne potrebe, pa ih s obzirom nastavku su neke tepiha metode čišćenja.
Čišćenje parom metoda; Ako niste bili u mogućnosti očistiti tepih za mnogo godina, ili ako želite da biste dobili osloboditi od tamne mrlje onda čišćenje, parni je najprikladnija metoda za čišćenje tepiha. Čišćenje, parni, zapravo uključuje korištenje vruće vode koja je od 150 do 200 stupnjeva Farenhajt. Tople vode pomaže da biste dobili osloboditi od štetnih bakterija i drugih alergena. Ova topla voda je pomiješana s sredstvo za čišćenje i spurted na tepihu s visokim tlakom. Vruća voda i tlak pomaže otpustiti čestice prljavštine skriven unutar tepih. Čišćenje, parni, profesionalni tepih čišćenje može biti učinkovit, ali može dokazati skupo. Ako ste mislili na težak čišćenje, parni, metoda kod kuće, onda konzultirati stručne o visini temperature i tlaka vode koja se koristi. Možete pročitati više na dom za čišćenje parom tepih.
Tepih šampon metoda; Ako Usporedio metode čišćenja, tepih šampon metoda je najučinkovitiji i lako za napraviti čišćenje metodom. Ova metoda uključuje korištenje otopinu za čišćenje ili u osnovi šampon koji se proširio na tepih. Zatim kružnom četkom za čišćenje se koristi za stvaranje pjene. Pjene privlači i skuplja tla i čestice prljavštine u tepih. Zatim tepih je ostavio da se osuši ili možete koristiti usisavač da biste dobili osloboditi od nakupljene prašine. To čišćenje tepiha metoda je vrlo jednostavna i može se obaviti kod kuće. Ako je Vaš tepih je star i postati labav, ne koristite jaka sredstva za čišćenje, jer to može uzrokovati daljnje suza.
Suhi prah metoda; U toj metodi, tepih se čisti i bez uporabe vode, tako da je najbolje za čišćenje tepiha suho metoda. Suhi prah obično je sastavljena od deterdženta, koji ima iznimno dobre apsorpcijske imovine. Ovo je suhi prah posut na tepih zajedno s malo vode. Tada se tepih stavlja unutar rotirajući stroj koji pomaže u širenju prah preko tepih nakon rotiraju oko petnaest minuta. Usisavač se koristi za sisati nakupljene prašine.
Metode očistiti Tepisi kod kuće, ako ne možete priuštiti navedene metode ili vam je potrebna neka čišćenje tepiha metode kojima možete dobiti osloboditi od mrlje ili masnu hranu tvrdoglavi oznake na vaš tepih, a zatim sljedeća sredstva za čišćenje će se na spašavanje .
Deterdžent s bijelim octom; mješavine jednakih dijelova bijelog octa, tekući deterdžent i mlake vode. Nanesite ovu smjesu na tepih i onda ga ribati s četkicom. Isperite u toploj vodi. Nadam se mrlja će isprati u potpunosti.
Limun, ocat i boraks, napraviti tijesto debljine miješanjem jednakih dijelova boraksa i octa i zatim dodajte nekoliko kapi limunovog soka na to. Primijenite ga na obojeni dio. Nakon toga vakuum tepih ili oprati pomoću deterdženta. Pročitajte više o; Kako očistiti Tepisi, tepih sredstvom za uklanjanje mrlja Savjeti: sredstvom za uklanjanje mrlja iz tepiha, najbolju Čišćenje tepiha metode; Ako vam je gore čišćenje tepiha metode da se previše iscrpan, možete zaposliti stručnu pomoć. Ali kao što sam rekao, čišćenje tepiha dnevno ili na tjednoj bazi je najbolja stvar koju možete učiniti za održavanje lijepe, dugotrajan tepih.

No comments:

Post a Comment