Sunday 11 March 2012

Kako Curl kosu s Flat Iron

Mi uvijek želimo stvari koje nemamo. To je ljudska priroda. No gdje je to primjenjivo više nego kad je riječ o jednom liku. Oni koji imaju crne oči, želju plave oči i obrnuto. Oni koji imaju bijeli ten će učiniti sve da se sami opaljen. A oni koji imaju ravnu kosu bi voljela imati kovrčavu kosu. Znanstveni napredak su bili uspješni u ispunjavanju svih takvih zahtjeva i želja nas ljudskih bića. Tu su leće za promjenu boje očiju, štavljenje saloni za promjenu boje kože i stan Okovi dobiti kovrčavu kosu.
Stan Okovi, iako uglavnom koristi za izravnati kosu, su sada također se koristi za kovrčanje kose. Ako želite znati kako kovrčati kosu s ravnim željeza, onda ovdje je jednostavan korak mudar postupak koji se lako može provesti kod kuće. Ali prvo, dvije vrlo važne stvari, koje trebate imati na umu prilikom planiranja za sklupčati kosu s ravnim željeza.
Kako Curl kosu s Flat Iron: stvari koje treba zapamtiti
Kada kovrčanje kose s ravnim željeza, pobrinite se da kosa koja mora biti uvijen bi trebao biti potpuno suha. Iako postoje neke stan Okovi koji tvrde da ih se može koristiti na malo mokru kosu, ali za najbolje rezultate, udarac suhu kosu u potpunosti. Ako imate vremena, možete pustiti kosu suha, naravno, jer to će spriječiti bilo kakvu štetu na kosi uzrokovane viška topline. Pročitajte više na njegu kose.
Druga stvar koju treba zapamtiti, kada kovrčati kosu sa flat iron je da odaberete željeza koji je vrlo tanka. Idealno željezo koristi za curling bi trebao biti oko jednog inča u širinu i to treba imati keramičke pločice. Također, prilikom odabira željeza nakovrčati kosu, pobrinite se da je okrugli ugla, tako da curling se može obaviti na odgovarajući način.
Kako Curl kosu s Flat Iron: Postupak
Korak 1; Kao što je spomenuto, bi vaša kosa potpuno suha. Sljedeća počešljajte kosu ispravno i uklonite sve zamršene u njemu.
Korak 2; Primjena toplinske zaštitnik za kosu. Da bi se rotor kosu s ravnim željeza, primjena topline zaštitnik je vrlo bitan jer pomaže u smanjenju štete koja može biti uzrokovana kose zbog vrućine stana željeza.
Korak 3; Uključite se u stan željeza i uključite ga. Stan željezo treba biti zagrijana na oko 400 º F, prije nego ga se može koristiti za curling. Te bi trebao konzultirati također i priručnik, koji dolazi uz stan željeza i topline u skladu sa temperaturama u njoj spominju.
Korak 4, jednom stanu željezo se zagrijava do odgovarajuće temperature, spona mali dio vaše kose, kažu oko dva inča, s ravnim željeza, na pola puta preko kose. Ovisno o smjeru u kojem želite da se vaše kose uvijen u, okrenite flat iron oko 180 º daleko ili prema svoj skalp. Sada, polako i polako, povucite flat iron preko kose dužine do vrhova kose. Ne zaboravite da skidanje flat iron vrlo sporo, jer to će pomoći u održavanju napetosti na samo formirana rotor, što je rezultiralo tighter i dobro oblikovan kovrče.
Korak 5; Nakon što su učinili s jedan dio kose, uzeti još jedan mali, dva inča odjeljak, i ponovite prethodni korak. Koristeći isti postupak, kovrčati kosu na cijelu svoju glavu.
Korak 6; Nakon kovrče su učinili na cijelu kosu, lak za kosu koristite, kao što je aerosol lak za kosu, na uvijen kose. Primjena laka za kosu na kosu će zadržati kovrče netaknut i na pravilan oblik za jako dugo vremena.
Pročitajte više na:; Kako bi vaša kosa Kovrčava; Kako Curl kosu s curling željeza; Kako Curl kosu, nadam se da sada znate kako kovrčati kosu s ravnim željeza. Postupak je jednostavan, iako mjere opreza se moraju poduzeti da bi flat iron barem jednog inča udaljen od skalp da spriječi bilo kakve štete.

No comments:

Post a Comment