Thursday 22 March 2012

Francuski Country uređenje Ideje

Riječ 'Francuska zemlji' odmah priziva slike lijepe poljima lavande i tople rustikalni domovima, u našim umovima. Francuski zemlja interijera je od najtraženijih trend u dizajniranju interijera za uređenje doma ovih dana. Sve više i više ljudi su spremni stvoriti miran i toplinu francuske države u svojim domovima. Bez obzira ako živite u visok porast urbanog stan ili dvije priče predgrađu, možete jednostavno stvoriti vlastiti Francuski zemlji kući. S obzirom na nastavku su neke zemlje francuski uređenja ideje koje vam mogu pomoći u dizajniranju vas vlastiti dom francuskog zemlji. Više o zemlji stilu ukrašavanja ideja.
Francuski Country Home uređenje Ideje
Boje, Francuski country stilu pokazuje jedinstveni spoj jarke boje poput žute i narančaste nijanse i mračan poput sive i smeđe boje. Ovaj stil čini dovoljno koristiti blues i roze u svim nijansama. Pogibelji bijeli i žuti maslac su omiljene boje za slikanje zidove. Kuhinja ormari su često obojana u plavo ili roza losos s ručno oslikanim dizajn na nju. Nijanse zelene, kao što su svijetle trava zelena i tamno zelena i lovac koristi u kombinaciji s kobalt plave boje kako bi prikazale prirode. These svijetle boje često naglašen sive ili smeđe. Accent komada uglavnom su obojene u crno. Žućkasto smeđe boje koriste se dovoljno izlučivati ​​toplinu i rustikalni šarm.
Osvjetljenje, Francuski zemlja uređenje stilu uglavnom se oslanja na prirodni svjetlo za osvjetljenje svrhu. Cijela ideja osvjetljenje je stvoriti ugodan i topao ambijent. Dakle, ponovno stvoriti magiju francuske države, koristite žarulje ili žarulje koje emitiraju žuto svjetlo. Također imate dovoljno prostora za eksperimentiranje, gdje lampshades su u pitanju. Prekrasna lampshades sa stabljike u obliku pijetla, koji se u bitnome se zalaže za francuske države kultura je velika mogućnost za osvjetljavanje svoju kuću u francuskom stilu.
Namještaj; Starinski namještaj od kovanog željeza se mora imati, ako uistinu žele dovesti šarm starog svijeta u svoj vlastiti dnevni boravak. Ako ne možete položiti ruke na starom, seljački starinski komad namještaja možete jednostavno dati hrđe tretman na svoj novi komad namještaja. Stari, isprane drveni namještaj s istrošeni izgled je također mora imati u svojoj zemlji francuskom stilu kući. Međutim, da bi ga dugo trajati, morat ćete ga slikati, a zatim mrlju ga postići da rustikalni izgled. Vi svibanj također dodati naljepnice za davanje dojam ručno oslikane rada. Više o francuskom namještaja u country stilu.
Pribor; Kovano željezo svijećnjaci i lusteri su neizostavni dio francuskog dekor country stilu. Veliki zidni sat ili stari gleda požar mjesto može biti idealno žarišna točka za vaš francuskom stilu dnevni boravak. Okićen stolne svjetiljke može se koristiti za dodatnu rasvjetu jer oni definitivno može poboljšati izgled vaše francuskog country stilu dnevnog boravka. Možete pogledati za te pribor u antikvarijatima ili web-mjesta koje se bave takvim stvarima. Vi svibanj dobiti te pribor za jeftin i svibanj trebate samo svježe kaputu boje i mrlja kako bi se postigla željeni izgled. To je velika ideja za francuski zemlju uređenje na proračun.
Zavjese, Francuski country stilu čini korištenje osnovnih tkanine kao što su pamuk, platno ili toile. Vezice i resice su mora za zavjese u ovu vrstu ukrašavanja stila. Pokrivači, jastuk pokriva uglavnom su ručno oslikane, tako da koristite naljepnice ako želite stvoriti sličan efekt. Boje zavjese i drugih tkanina je uglavnom u sync sa zidom boje.
Nadam se da je francuski zemlji ukrašavanja ideja dati u ovom članku pomoći you ukrasite svoj dom u pravom francuskom country stilu. Ovaj udoban i pozivamo stil za uređenje interijera definitivno će vas radovati se vraća kući nakon radnog dana.

No comments:

Post a Comment