Saturday 10 March 2012

Zašto žene varati

Zašto žene varati? Ozbiljno prijatelj, ako je to ono što se traži na internetu, nešto doista nije u redu s vrstom komunikacije imate sa svojim ženu, tj. ako su u vezi sa ženom koju sumnjate da za varanje na vas. Umjesto da traže druge ljude ili traženje o tome na internetu ili u knjigama, zašto ne pitajte svog partnera odmah o tome? Ili je to da strah da bi to moglo pogoršati situaciju, a možda čak i završiti ju izgubiti? Što god bi mogao biti razlog da se ne suočavanje nju, kako bi život malo jednostavnije za vas, imam na popisu nekoliko uobičajenih razloga koji bi mogao napraviti žene varati na nju čovjek. Pročitajte više na nevjeru.
Zašto žene varati u vezama
Seksualno Nezadovoljstvo, ako želite znati zašto žene varati na svoje muževe, razlog može biti manje zadovoljavajući spolni odnos ili smanjena učestalost seksa. Nekoliko godina braka post, pogotovo kad par ima djecu, romantiku i seks mogu letjeti desno od prozora. Seksualno nezadovoljnih žena je dužan potražiti negdje drugdje zadovoljiti njezine potrebe i na taj način, može na kraju završiti s aferu.
Thrill, mnogi originalan, jednostavan iu osnovi dobri dečki se često suočavaju situaciji u kojoj njihovi partneri varaju na njih. Pa zašto žene varati na dobrih ljudi? Iz jednostavnog razloga što im nedostaje uzbuđenje i uzbuđenja da u vezi s Casanova. Dobar čovjek ponekad može biti previše jednostavna za žene izbor, koji inače može uživati ​​u usponima i padovima da u vezi s muškarcem koji je teško dobiti i pin down.
Osveta; Mnogi ljudi su znatiželjni i želite znati učiniti žene varati više od muškaraca? Pa, čovjek koji je varanje, treba partner u zločinu, zar ne? Dakle, žene, baš kao i muškarci, su skloni varanju. Njihovi razlozi za varanje, iako mogu biti različiti. Žena čije povjerenje je razbijen od strane čovjeka, možda je varao na nju sa svojom najboljom prijateljicom ili je pregorio sav novac koji par može imati spašeni, mogli pokrenuti žena to mangupirati se na njega. Da li sve žene varati na što je izdao? To je nešto što se ne može generalizirati, ali je moguće u mnogim slučajevima. Pročitajte više o odnosima pitanjima.
Nedostatak intimnosti, najčešći razlog zašto žene varati na mladiće je nedostatak intimnosti između par. Ako je čovjek u svom životu ne cijenimo ju ili ju uzima zdravo za gotovo ili nju ignorira u vrijeme i na mjestima više vrijednosti na svoje prijatelje, žena može početi tražite drugdje. Sve žene imaju urođenu potrebu da se osjećaju emotivno povezani s nekim, a ako njen partner nije u mogućnosti da se ta osoba, žena može tražiti utjehu drugdje gdje.
Kraj odnos; Drugi vrlo čest razlog zbog čega žene varati na njihovim supružnicima je da oni žele do kraja veze, i pronaći jednostavan način iz taj događaj, odnosno za varanje na njihovim partnerima.
Pročitajte više na:; Varanje Supruga Znakovi; Varanje Supruga - što učiniti, da li je ona Varanje na mene? ; Ovo su neki od razloga iza Zašto žene varati na njihovim partnerima. Postoji puno stvari koje čovjek može učiniti kako bi se izbjegle takve situacije, kao što su vjernike, ljubaznom, obzirnom na njegovu ženu, u isto vrijeme biti zabavno i romantično. Imajući tjedno vrijeme za samo dva od vas, ostajući stalno u kontaktu čak i dok je na poslu slanjem jedni druge romantične e mailove ili tekstova i biti inovativni i kreativni u spavaćoj sobi, su neki od načina kako bi se spriječilo vaš partner iz varanje na vas .

No comments:

Post a Comment