Wednesday 28 March 2012

Domaći lica Maske

Everyday, ljudi posjetite saloni i lječilišta da biste dobili savršenu njegu kože za sebe. Mi potrošiti stotine dolara na skupe kreme, losione i maske, ali ponekad nisu u potpunosti zadovoljni. Have your ikada pokušao bilo koji at-home rješenja za prirodnu njegu kože? Evo kako napraviti domaće maske lica sa sastojcima dostupne u vašem ostava.
Domaći lica Maske za suhu kožu; Domaće lica maske za suhu kožu bori protiv oštre zimske uvjete i štetnih UV zraka. Također njeguje kožu, ima anti-aging učinak, i zateže pore. Trebat će vam:, 1 zrela banana, 1 jaje, 1 žličica meda, 3 žlice zobene pahuljice, banana i jaja su glavni sastojci ove maske, pa nazovimo to banana / bjelanjak masku za lice. Peel jedna banana (zrela, kao što čini maska ​​vlažna dovoljno da se primjenjuju na koži) i izrezati u male komadiće. Razbiti banana uz pomoć jednog čisto tanjura na ravnu površinu. Uzmite drugu malu zdjelu, ispucati jaje i ekstrakt jaje bijelo samo. Sada dodajte bananu zalijepiti ga u bjelanca i miješati ih ispravno. Stavite 1 žličicu meda i ponovno promiješati. Polako, dodajte zobeno brašno pazeći maska ​​ne bi previše gusta. Držite miješanje, tako da se zobene pahuljice žitarica su glatke u smjesu. Za primjenu ove maske, uzmite čistu četku temelj; primijeniti maska ​​koliko god možete preko kože. Držite ga na za 20-25 minuta, isperite mlakom vodom i osušite s čistom pamučnom krpom. Čuvajte ostatak maske u hladnjak. Maska ima dva do tri dan rok trajanja, tako da ako imate bilo kakvih ostataka, možete podnijeti zahtjev svaki dan za 3 dana. Pročitajte više na domaće lica.
Domaći lica Maske za acne, mnogi od nas su mučili acne i kožu blemishes. Kako bi pomogli ublažiti ožiljke i smanjuju upalu, probajte ovaj jogurt / med domaće lica maske za acne. Kravata kosu gore, tako da nema labavo niti pada na vaše lice. Trebat će vam:, 1 žličica čistog meda, 1 žličica običnog jogurta, pola žličice maslinovog ulja, bilo domaći maska ​​recept od meda i jogurta idealan je za sve tipove kože i acne sklone kože, kao dobro. Izmiješati sve sastojke ispravno i masaža preko vaše lice. Ostavite ga 15 minuta, to oprati u mlakoj vodi, i osušite s čistom pamučnom krpom. Domaći lica maske za acne će učiniti vašu kožu osjeća pomlađuje. Nanesite masku prije nego što odete u krevet svake noći. Pročitajte više o tome kako napraviti domaće acne maske.
Domaći lica Maske za blackheads, u osnovi, miteser je prljavštinu i ulje u začepljen pore, koji su oksidirani i okrenuo crna. Jedna stvar koju možete učiniti kako bi vaše pore lijepo i čisto je da se na čišćenje pukovnije to ljuštiti koža prirodno. Ali ako ste pate od neželjenih miteser, prva stvar koju trebate učiniti je otpustiti blackheads sama. Evo kako možete dobiti osloboditi od blackheads lako. Trebat će vam:, 4 žlice jogurta, 2 žlice narančine kore u prahu, miješati sastojke kako pravilno i primijeniti ga cijelom licu. Nježno utrljati masku u kružno kretanje oko 5 minuta. Operite ga off s hladnom vodom i osušite čistom pamučnom krpom. Svaka domaća lica maske za blackheads potrebno oko dva tjedna za učinkovit rad. Pročitajte više o tome kako napraviti masku za lice kod kuće.
Nitko ne želi imati prljavštine, ulja, a višak šminke lijevo na njihovoj koži. Koji je razlog zašto redovito čišćenje je važno, kao što izvlači nečistoće u našu kožu kako bi ga zaštitili od acne i blackheads. Slijedite ove korake za njegovanje tjedni ljepote pukovniji:; Perite lice ispravno i pripremite vašu lica parobrod. Ako ne imati jedan, možete ga zamijeniti s zdjela pari vode. , Nakon što je kuhano, stavite glave preko lica parobrod i pustiti ga duboko čisti vašu kožu. To čišćenje režima otvara pore, uklanja mrtve stanice kože, a omogućuje dobru cirkulaciju krvi. ; Li 15 do 20 minuta kuhanja na pari i pogladiti lice suho. Možete primijeniti hidratantna maska ​​pravo nakon kuhanja i koristite piling kist za riješiti svoje lice od viška ulja i zagađenja. Pročitajte više o njegu kože lica. , Obrišite ga sa čistim ručnikom i nanesite hidratantnu sve preko kože, prema vašem tipu kože. ; Ovi domaći lica maske recepti raditi prema vašem tipu kože. Prekinuti koristiti ako imate bilo kakvih problema s bilo kojim od domaće lica maskama.

No comments:

Post a Comment