Tuesday 20 March 2012

Kako Mount Flat TV zaslonu

Širok i veliki stan screen TV ima svoj šarm. Montiran na jednom od zidova svojoj dnevnoj sobi, to odmah poboljšava vaš dom dekor. Flat screen TV daje nevjerojatan pogled u svoju sobu. Dok bi provesti dane u finalizira brand imati najbolje TV s ravnim ekranom, instalacija ne može biti misao kao takva važan zadatak. Ali vjerujte mi, ovaj zadatak, misli smatraju 'nije toliko važno ", čini veliku razliku. Da, način na flat screen TV montiran na zid će sigurno utjecati na pogled, dakle, što je bitno da ga montirati na pravi način. Dakle, kako montirati flat screen TV i na ono što visina za ugradnju flat screen TV su neke očite pitanja koja slijede. Ovdje su odgovori na sva vaša pitanja s vodič o tome kako montirati flat screen TV.
Kako montirati flat screen TV: Najbolji način; vam pomoći da odlučite na najbolji način on montirati flat screen TV, neka nam se pogled na tri različita načina da montažu na zid.
Stan Wall gori; Prvi i najpopularniji je ravan zid nosače. To su jedne od najjeftinijih zida nosače. Kada koristite ove popraviti svoj stan zaslon na zid, vaš televizor će se pojaviti kao da je to veliki okvir za fotografije obješene na zid. Stan zid montirati će se objesiti na TV gotovo istoj razini sa zidom. Jedna od mana ovog jednog je da je najmanje svestrani među svim vrstama nosače. Jednom fiksni, ne može se nagnuti ili premještena na podešavanje kuta gledanja.
Nagibni Wall Mount, a to je sljedeći vrsta zid montirati koji vam daje nekoliko mogućnosti. Možete zadržati TV ravno ili nagnuti zid montirati, pa TV, tako da kut prema gore ili prema dolje. Ali zapamtite, ne može se nagnuti više od 15 do 20 stupnjeva. Dok se pitate koliko visoko bi trebalo montirati flat screen TV, to je velika mogućnost da ići za, ima najbolji pogled čak i ako je montirana na višoj točki. Također, zapamtite da dok se dok se podesiti vertikalni kut gledanja, on će doći nekoliko inča udaljen od zida.
Zglobni Wall gori; Kada koristite artikuliranja zid montirati, možete igrati puno s TV pogledom. Možete ga rotirati, to nagib i naravno ga zadržati kao što je to. Uz okomiti kut, također možete prilagoditi horizontalni kut gledanja, uz pomoć ruku pričvršćena na flat panel i zid. Ovaj zid montirati, također poznat kao pune brzine, je najsvestraniji zid montirati za flat screen televizije. Zbog svoje svestranosti, to je najskuplji tip flat screen TV gori.
Dok ste odabrali jedan od ovih načina da montirati flat screen TV, osnovna stvar koju trebate misliti je više od svoje visine. Kako montirati flat screen TV-u ili na ono što visini morate montirati flat screen TV je vrlo važan aspekt treba uzeti u obzir. Postavljanje na savršeno visini omogućit će vam imati najbolji pogled. Osim toga, s pravom visine, možete se odlučiti za jeftin stan zid montirati, što daje najbolji izgled. Evo kako to naokolo ići Internet.
Kako montirati flat screen TV: pravu visinu, 'Comfort' je riječ koju trebate imati na umu dok ste se odlučili kako montirati flat screen TV na zid na pravu visinu. Visina na kojoj možete udobno vidjeti vaš televizor je pravo jedan. Velik Ideja je da imaju lažan TV ekranu. Nemojte se zbuniti, samo uzeti komad kartona na veličinu ista kao flat screen i stavite ga preko zida. Također možete osigurati da je koristeći jednostavno ljepljive trake. Ideja je da sjediti i stajati i vidjeti hoće li ovaj karton je u razini vašeg vida. Ako sjedite na raznim mjestima u svojoj dnevnoj sobi poput kauča, stolice ili stajati na neki prazni područja, je li to karton na odgovarajućoj razini? Provjerite sami i sa 2-3 drugih članova obitelji. Shift svoju poziciju kao potrebno i ponovno provjeriti. Konačno, možete dobiti pravu točku, označite ga i popraviti zid montirati. Zatim, provjerite da li se vaš TV u točno središtu brda.
Pročitajte više na:; flat screen TV instalacija: Kako instalirati flat screen TV, jeftini flat screen TV: Kako kupiti flat screen TV, Pa, siguran sam, kako montirati flat screen TV nije bilo više veliki zadatak za vas. Jednostavno odaberite zid montirati prema Vašim zahtjevima, odlučiti pravu visinu, popraviti vijke i ti si ispunjavanja! Stan screen TV je tu na zidu daje elegantan izgled u sobi. Dakle, početak!

No comments:

Post a Comment