Wednesday 21 March 2012

Ignition Switch Uklanjanje

Paljenja prebaciti u vašem automobilu je vrlo važno i ima mnoge koristi. Za početak, pomaže vam kontrolirati opskrbu snage na raznim auto dijelova, tako da oni ne držati trčanje za dugo vremena i koristiti sve akumulatora kada je parkiran ili ne prikazuju. Međutim, najvažnija funkcija paljenja prebaciti je za spajanje akumulatora i starter, tako da kada uključite sustav paljenja prebaciti 'na', struja je prošao na starter koji pokreće motor, a time počinje vaše vozilo.
Relej paljenja prebaciti ili starter relej, je uređaj koji pomaže u reguliranju veliku količinu struje potrebne za pokretanje automobila, uz pomoć male količine struje. To je bitno jer ne možete proći veliku količinu struje kroz prekidač paljenja. U slučaju da ste htjeli, te će zahtijevati velikih paljenja prebaciti zajedno sa žicama od veličine baterije kabela, koji je praktički nemoguće.
Paljenja prebaciti kao pojam, odnosi se na dva različita dijela - lock cilindar gdje se staviti u vas auto ključ, i elektronski prekidač odmah iza cilindra. Ovisno o vrsti vozila imate, te mogu biti ili kombinirani u jednu jedinicu ili ostati zasebna. Stoga je važno da provjerite ovo u svoj automobil priručnik prije nego što kupite novu skupštinu paljenje prekidač, za uklanjanje i zamjenu proces.
Bilo jednom u dva dijela mogao uspjeti, pozivajući vas da poziv za uklanjanje paljenje prekidača i zamjenu rad. Simptomi se, međutim, za svaku od tih su različite. Neuspjeh prekidač paljenja mogu biti uzrok - auto ne počinju, proljeće-naprćen 'on' poziciji ne funkcionira ili problema u električnim kablovima. Iako, kao što su znakovi - lock cilindar ne okreće, ključ izlazili čak i kada se automobil kreće, bilo koju tipku počevši vašeg automobila ili bilo koje druge neispravnosti tipki, ukazati na problem s lock cilindar.
Kako to Maknuti paljenja Switch i zamijeni ga
Slijedite dolje navedene korake kako bi vam pomoći u uklanjanju paljenje prekidača i zamjenu procesa:
Korak 1; Odvijte i uklonite oba gornji, kao i donji stup upravljača pokriva. Negativni baterije kabel treba izvući iz baterije terminala.
Korak 2; Nakon toga ćete morati uzeti volan. Učinite to podizanjem centra poklopac, isključivanjem rog žica i iznošenje zadržavanja posuđa i orah. Nakon što su to učinili, držite volan čvrsto i povucite ga prema sebi teško to maknuti iz osovine.
Korak 3; Odspojite sve žice na signal se mijenja te ih izvaditi. Također uklonite brisač vjetrobranskog stakla i klize spacer rukava od stupa upravljača.
Korak 4; Vaš prekidač paljenja će imati vijaka. Odvijte ih i izvući prekidač za paljenje. Također, odspojite konektor ožičenja danas iza paljenja prebaciti, popustiti svojim karticama i izvadite ga.
Korak 5; Nakon toga ćete morati okrenuti paljenja prebaciti na "zaključani" položaj, umetanjem vaš auto ključeve u paljenja prekidača. Koristite mali odvijač na niže zadržavanja pin i zatim skrenite automobil ključ 'off' položaj. To će besplatno cilindra paljenje. Nakon toga, opet okrenite ključ na 'lock' položaja i izvaditi tipke, kao i paljenje cilindar.
Korak 6; ključ cilindra ste uklonili će ići u novi prekidač za paljenje sklopa. Pridružite nam se sve žice pravilno u novom Skupštine koji se odnose na upotrebu. Ovaj novi sustav paljenja prebaciti skupštine morat će se skliznuli u određenim utor. Sada jednostavno vijak natrag vijaka i staviti natrag volan i prekidače.
Pročitajte više o; Auto problema, Car Popravci, sigurnost automobila, prije nego što počnete vaš automobil paljenja nastojati prebaciti uklanjanje, trebali biste shvatiti činjenicu da ovaj proces se razlikuje od automobila do automobila, ovisno o proizvođaču. Prođite kroz priručnik temeljito razumjeti vaš automobil mehanizme, tako da možete uspješno ukloniti i zamijeniti prekidač za paljenje. U slučaju da vam se ne sviđa u njemu radi sebe, uvijek možete uzeti pomoć od motornih mehaničar koji se specijalizirao za paljenje prekidača popravak.

No comments:

Post a Comment