Tuesday 20 March 2012

Sensitive Skin Care

Osjetljiva koža ima mnogo definicija, ovisno o tome što iritira to i trajanje je potrebno za umiriti i izliječiti. Osjetljiva koža je obično tanka u teksturi, i brzo reagirati na niz čimbenika u okolišu i alergena. Potrebno je utvrditi tip kože, nakon što je jasno da pojedinac ima osjetljivu kožu, a (uglavnom je propisano) osjetljivu kožu, njegu režim treba slijediti kako bi se smanjila učestalost iritacije kože.
Sensitive Skin Care
Crvenilo, ljuštenje, svrbež, crvenilo, itd. kombinirani ili sami su sve oznake osjetljive kože. Osjetljiva koža je identificiran i klasificirani prema dermatolog što su akne, rosacea, kontaktni dermatitis i gori. ; Acne: To je uzrokovano masnu kožu i visoke razine bakterija koja začepljuje pore. ; Rosacea: Rosacea je stanje koje karakterizira prištiće, crvenilo lica i slomljena krvnih žila. , Kontaktni dermatitis: Alergeni i iritanse koji imaju učinak na kožu. ; Gori: nastanak gorenja ili stinging osjećaj uzrokovan različitim tvari. Pročitajte više na acne sklone osjetljivu kožu. ; Sensitive Skin Care Tips
To nije sasvim lako pronaći savršenu osjetljive rutinu njege kože, i nema 'popraviti sve "proizvod previše. Nakon što je osjetljiv tip kože je identificiran, treba da se pridržavaju dermatolog recept i savjete kako bi kožu od samog iritantan. Međutim, postoji nekoliko stvari koje čovjek može učiniti previše:; Držite se dobro hydrated. Dehidracija uzrokuje da koža suha i osjećati razapet. ; Izbjegavajte izlazak na suncu bez propisane sun block. Nanesite kremu za sunčanje pola sata prije nego što sami izlažu suncu štetnih zraka, i ponovno primijeniti svaka četiri sata. ; Ako acne je stanje kože patite od, obratite posebnu pažnju na ono što jedete. Uključite obilje svježeg voća i povrća u vašoj prehrani i izbjegavajte masnu one. ; Izbjegavajte višak čišćenje. Previše pranje i trljanje kože će ga iscrpiti off njezinu prirodnu vlažnost i stvaraju neravnotežu u koži prirodnu pH ravnotežu. ; Izbjegavajte tretmani za njegu kože koji uključuju uporabu kemijskih peels, kozmetičke kirurgije ili laserske tehnologije. ; Ako osjetljivu kožu tipa kontaktni dermatitis, izbjegavajte kozmetičke proizvode i toaletni proizvodi mogu sadržavati sastojke koji će rezultirati u alergijsku reakciju. Čak i organskih proizvoda može izazvati kontaktni dermatitis i / ili spaljivanje ili stinging osjećaj kao oni svibanj sadržavati alergija uzrokuju eteričnih ulja i mirisa. ; Mirisi trebaju biti potpuno izbjeći, ne samo da oni sadrže eterična ulja i mirise, nego kemikalije koje mogu iritirati kožu. , Deterdžente, soba refreshers, ili druge za čišćenje u kućanstvu sve može dodati do osjetljivosti kože. , Slijedite propisane rutinu kože, koje treba uključivati ​​čišćenje, toniranje i ribanje (ako je propisano) i vlaži kako bi se spriječilo kožu od sušenja ili ljuštenja skrb. Pročitajte više o osjetljivu kožu čišćenje. , Uvijek koristite anti-alergijske kozmetike koja se obično preporučuje za osobe s osjetljivom kožom. Pročitajte više na osjetljivoj savjeta za njegu kože. ; Postoje mnogi proizvodi za njegu osjetljive kože koji može pomoći ublažiti, liječiti i liječenje se ponavlja problem. Samo pazite se odlučite najbolje odgovara vašem tipu kože i vaš problem. ; Dobiti neke savjete za brijanje ovdje:; brijanje osjetljivu kožu, električni brijač za osjetljivu kožu, osjetljivu njegu kože za muškarce zahtijeva koliko obzir kao žena zahtijevaju. Muškarci s kožom, osobito na licu mora biti jako oprezni dok brijanje i poslije brijanja koristite. Prije uporabe bilo kojeg osjetljivi proizvod za njegu kože, uvijek patch testa, kako bi se izbjeglo pogoršanje stanja kože.

No comments:

Post a Comment