Saturday 10 March 2012

Kako injektiranje Tile

Ako imate prethodno iskustvo u instalaciji pločice ili kuhinje counter vrhovima, onda fugiranje pločica može ispasti da se komad torte za vas. Fugiranje je proces brtvljenje spojeva između pločica. Iako, primjenom injektiranje na nove podne pločice, ne zahtijeva izvanredne zidanje vještine, ste sigurni trebate izvršiti pravilnu njegu tijekom miješanja injektiranje i primjena na zglobovima. Također prije nego što započnete svoj projekt, to je imperativ za prikupljanje alata i materijala, koji će vam trebati za svoj projekt. S obzirom na nastavku je popis alata i materijala koji će vam trebati za vaš projekt i savjete o tome kako ispuniti pločica. Više o tome kako instalirati keramičkih pločica kat.
Kako injektiranje Tile: Savjeti
Alati i materijali, za injektiranje smjese; injektiranje za brtvljenje, gleterom ili injektiranje plutati, Voda, Spužve, gume ili lateks rukavice, mali kist ili brtvilo aplikator, kako za injektiranje kat pločica
Ako odlučite koristiti suhi mort u prahu nego injektiranje smjese, morat ćete miješati prah u vodi. Slijedite upute na paket da biste dobili željenu gustoću. Pripremite smjesu prema veličini vašeg projekta. Ako imate manje spojeva na žbuku, zatim dosljednost smjesu treba biti da se od kikiriki maslaca, dok, veći zglobovi trebaju biti grouted s mješavinom koja se kao dosljedan kao tijesta za kruh ili malo mekši. Također pročitajte podova i keramičkih pločica podnice.
Nakon što ste smjesu spreman, staviti na lateks rukavice i dobiti spremna za fugiranje pločica. Pripremite površinu pločice brišući ih očistiti i ukloniti sve prljavštine i prljavština. Dok injektiranje pločica, te po mogućnosti bi trebao početi raditi iz ugla sobe prema centru. Zatim polako početi primjenjivati ​​za injektiranje s gleterom ili injektiranje plutaju na svakom zglobu. Započeti s radom po održavanju lopaticom na 40 stupnjeva na površini pločice. Ponovite isti postupak okretanjem lopatica na suprotnoj strani. Izbjegavajte prolijevanje grout smjesu na pločice i žbuku popuniti samo ispod razine od pločica. Nakon što su učinili sa zajedničkim, držite lopatice na 90 stupnjeva i to ukrasti preko zgloba. Ovo uklanja višak injektiranje iz zgloba. Budući da, žbuka je topiv u vodi, možete obrišite ga čistom vlažnom krpom.
Zatim posuti prah suhi talog na svježe primjenjuje za injektiranje u zglobu. Nanesite na suhu žbuku prah u kružnim pokretima i komprimirati, dok se ne miješa s svježe primjenjuje talog. Ponovite postupak za svaki zajednički. Trebate održavati jedinstveni temperature tijekom vašeg projekta, kako bi dobili čak i rezultate. Grout počinje da se suši u roku od 30 minuta primjeni. Korištenje vlažnom spužvom ili krpe, započeti brišući ploču da biste dobili osloboditi od svih tragova za injektiranje ostatka. Dopusti da se talog se suši najmanje 72 sata prije nanošenja žbuku sealer. Nakon što je injektiranje postavlja u potpunosti, primijeniti sealer žbuku s tankim četka. Slijedite sve upute proizvođača i izbjegavajte prolivenu. Sealer traje oko 24 sata da se osuši potpuno. Injektiranje punila štiti talog od plijesni, gljivica i sve mrlje.
Pročitajte više na:; talog Čišćenje Savjeti; Kako očistiti talog - talog čišćenje Domaći; injektiranje Maknuti Alat: Kako ukloniti talog, a to je sve o fugiranje keramičke pločica katu, u slučaju da se pitate o tome kako injektiranje tuš pločica, te jednostavno moraju slijediti isti postupak. Nadam se da ove savjete o 'kako injektiranje pločice' vam pomoći u fugiranje pločica od vaše sobe. Ako niste sigurni o popunjavanju zadatak sami, uvijek možete osloniti na stručnu pomoć da biste dobili posao ispunjavanja.

No comments:

Post a Comment