Saturday 17 March 2012

Popularne Tattoo Designs

Ranije, tetovaže su smatrani samo dio hippie kulture i bili su gledali dolje na mnoge. Međutim, s promjenom vremena, ona je postala jedna od najpopularnijih i raširenih umjetnosti danas. Uz mnoge poznate osobe i popularnih likova, sportske, tetovaža što je postala modni trend u ovom stoljeću. Međutim, nakon što su odlučili imati tetovažu napravio, morate biti u potrazi za prikladnim dizajnom ili simbol za to. Uz brojne mogućnosti danas, to je stvarno teško nula dolje na jednom dizajn. Ali, ovdje ćemo imati pogled na neke od naširoko koristi tattoo dizajna i simbola, koji danas ne će biti 'izvan mode'.
Najpopularniji Tattoo Designs, nakon nekoliko omiljeni tetovaža dizajne ljubio ljudi diljem svijeta.
Heart tetovaže, srce se smatra jednim od najvažnijih simboličke znakove u svijetu koji ne treba objašnjenje. Srce stoji za ljubav, strast, nevinost, kao i odnos. Također, različite vrste srca tetovaže su dostupne, viz., Crvena srca, isprepletena srca, slomljena srca, probodenog srca, itd. Tattoo prikazom stvarnog ljudskog srca su također vrlo popularna. Pročitajte više na srcu tetovaža dizajne.
Ned Tetovaže; Sunce simbolizira snagu, vitalnost, energiju i snagu. Sunce je obožavali još od antičkih vremena, pa čak i danas, to se smatra kao simbol moći. Prema nekim vjerovanjima, Sunce simbolizira reinkarnaciju, strast, hrabrost i dostojanstvo. Možete jednostavno sport gorući suncu ili čak i pretvoriti ga u ljudskom obliku, dajući crtama lica na njega. Sunce i mjesec tetovaže, sunce sa zvijezdama, itd. su također omiljen. Pročitajte više na suncu tetovaža značenje.
Zodiac Sign Tetovaže; Horoskopski znak tetovaže su popularne među vjernicima u astrologiji. Možete imati bezbroj ideja i dizajna za izabrati iz, ako ste odlučili imati tetovažu Horoskopski znak. Možete sportski simbol vašeg Horoskopski znak, imaju znak ili rimski broj, ili jednostavno sricati naziv znaka. Pročitajte više o Zodiac tetovaže.
Najpopularniji Tattoo Designs za žene, iako je umjetnost izrade tetovaža je jednako poznat među muškarcima i ženama, postoje određene dizajne koji se smatraju žensku i odgovarati žene najbolje. Oni uključuju:
Butterfly tetovaže, Butterfly tetovaže su jedan od najpopularnijih tetovaža dizajne za žene. Prvenstveno, leptir označava ljepotu, krhkost i milosti. Ali, na dubljoj razini, on simbolizira ponovno rođenje i putovanja duše na nebo. Leptiri i stoga, tetovaže leptir i stalak za prolaznosti i nestabilnosti u životu. Pročitajte više o leptir tetovaža značenje.
Vine Tetovaže, Vine tetovaže su još nježne i graciozan tetovaža dizajne namijenjen za žene. Teško je odrediti točno značenje tetovaže vinove loze kao što predstavlja različite stvari u različitim kulturama. Kao vino je kako bi kruna u drevne rimske kulture, to stoji za besmrtnost. S druge strane, ona također predstavlja reinkarnaciju ili ponovno rađanje. Danas, međutim, vino tetovaže su za svoje čiste ljepote i milosti. Druga prednost od loze tetovaža je da izgleda identično narukvicu ili kratka čarapa, kada se na ručni ili gležanj respektivno. Pročitajte više o trs tetovaža dizajne.
Cvjetni Tetovaže, cvjetni dizajni i obrasci su voljeni od strane većine žena. Dakle, zašto ne imati ove prekrasne i profinjene obrazaca urezanim trajno na vašem tijelu? Bijeli ljiljane, havajski cvijeće, trešnja procvjetati, Calla ljiljane, lotos, Daisy, hibiskus i ruže su u najsunčanije cvjetnih dizajna tetovaže za žene. Još jedna prednost imaju cvjetni tetovaža je da možete koristiti boje u najvećoj. Pročitajte više na cvijet tetovaže.
Najpopularniji Tattoo Designs za muškarce, samo sličan ženskom tetovaže, postoje određene tetovaže koje se mogu nazvao kao muški za svoj izgled. Oni uključuju:
Kineski Simbol Tetovaže, kineski simboli, iako pripadaju davnina, su ponovno popularnost čak i danas. Postoji više od tisuću kineske simbole koji imaju posebne značenja u vezi s njima. Možete odabrati bilo jedan od simbola koji opisuje vašu osobnost najbolje i ponosno sportu. Pročitajte više na kineski tetovaže i njihova značenja.
Dragon tetovaže, Dragon tetovaže imaju različite simbolička značenja u različitim kulturama. U nekim kulturama, zmaj predstavlja zlo dok je u drugima, to predstavlja snagu i hrabrost. Ponekad, zmaj se također zalaže za nešto što je mudar i jak srca. Zmaja može biti u različitim bojama i stoga je vrlo popularna među dečkima. Pročitajte više o zmaj tattoo značenje.
Nautički Star tetovaže, nautičke zvijezda, s pet bodova, je također tetovaža sa više značenja. Ona simbolizira pet elemenata Zemlje (zrak, vatra, svjetlo, voda i vjetar) i predstavlja ženstvenost, zdravlje, snaga, itd. Također se smatra kao zvijezda vodilja koja će pomoći u svakom izgledi nosilac života. Još jedna značajka nautičkog zvijezda tetovaža je da to može biti u različitim uzorcima i sorti koristeći svoju kreativnost. Pročitajte više o nautičkog dizajna zvijezda tetovaža.
Pročitajte više na:; dizajni Jednostavan za muškarce tetoviranje, tetovaže za Djevojke: "Ovo su neke od popularnih tetovaža dizajne ideje. Trebate zapamtiti da imaju tetovažu napravio samo jedan profesionalni i kvalificirani tattoo umjetnik koji će vam pomoći u odabiru najbolji dizajn za vas. Srecno.

No comments:

Post a Comment