Thursday 22 March 2012

Kako odčepiti odlaganju smeća

Začepljen odvod, bilo da se radi smeća, kupaonica ili kuhinja sudoper je među mojim ljubimac peeves. Koliko god je to moguće, JA pokušati dobiti netko drugi riješiti problem, te su uspješno izbjegao da se bave s njim do sada. Međutim, znajući da to ne može ići na zauvijek, odlučio sam da je vrijeme da se lice moje "strah" i naučiti kako odčepiti smeća. U stvari, jednom počeo s radom, odlučio sam da zašto ne pokupiti najbolji način za odčepiti smeća, nakon svega, ako ste stavljajući toliko vremena i energije u nešto, zašto ne gospodar? Iako nije vještina koja će mi zaraditi pčelica bodova na moj životopis, to je onaj koji će me stajati u dobro mjesto u mom vlastitom domu. I za sve što znate, ja bi jednog dana spasiti zbunjen susjeda previše! Na temu o tome kako odčepiti smeća, to je ono što sam naučio i žele podijeliti s vama. Čitajte na za čišćenje kuhinje.
Unclogging smeća
Većina ljudi smeća postaje začepljene u nekom trenutku vremena ili drugi s hranom. Čestica, kao što je peels, spriječiti kretanje zamašnjak, koji je dio koji se vrti i melje hranu. Sada, kako odčepiti odlaganje smeća? Pa, kako bi riješili problem, trebate nekoliko alata; Hex-glava ključa, drvenom žlicom ili metle ručkom i svjetiljku su ono što trebate. Pokrenite proces isključivanja moć vašeg smeća. Tada sjaj svjetiljku u slivnik za odvod da biste dobili uvid u smeća. Ako se jasno može vidjeti bilo strano tijelo blokira oštrice od okretanja, onda ste pronašli svoje krivac. Grab držite vaše štipaljke uporabu u kuhinji, kliješta ili bilo koji drugi sličan alat, uhvatite objekt s njom, i pažljivo ga izvaditi. On svibanj potrajati nekoliko pokušaja prije nego što ste ga uspješno ukloniti.
Sada pronaći hex-glave ključ (njegov onaj koji je došao sa svojim smeća), i gurati ga u rupu u dnu vašeg smeća. Ako ne možete ga pronaći (vjerojatno ćete ga naći kasnije, kada ga više ne treba), a zatim koristiti svaki hex-glava ključa koji se uklapa kroz rupu u dnu vašeg začepljen smeća. Dok je u potrazi za ključ, ne zaboravite tražiti plastičnih vrećica zalijepljen na strani raspolaganju! Hex glava utor izravno je pod središte odlaganja, a vi svibanj morati koristiti zrcalo gledati ispod raspolaganju i mjesto njega. Jednom umetnute, okrenite ključ naprijed i natrag. Ova akcija će se ručno okrenuti zamašnjak, koji će postupno ga besplatno isključiti sve preostale prepreke.
Jedan od posljednjih koraka kako bi bili sigurni da je vaš zamašnjak je gore i trčanje, je korištenje drvenom žlicom ručka ili ručka gurnula metlu u slivnik za odvod okrenuti zamašnjak. Također, ovaj svibanj vam biti samo mjesto ako vam na raspolaganju nema hex glavu utor ispod. Ako mislite da se kreće slobodno, okrenite moć smeća natrag na, i test it out. U slučaju da vaš smeća zaglavio s metalnim predmetom koji ne možete shvatiti i izvući, pokušajte pridaje magnet na kraju dugog štapa. To čini čuda s malim metalnim predmetima, kao što su kovanice ili sortirano igle. To su sve moguće metoda kako odčepiti smeća.
Pročitajte o:; odčepiti sudopera, kako odčepiti kupaonica sudoper, odčepiti Kada Ocijedite, ako nijedan od tih trikova rada, razmislite dobivanje novog smeća. Ako ne možete popraviti pekmez, pitati prijatelja koji je imao sličan problem dati ga ići. Ako to ne uspije, najbolje rješenje može se zamijeniti na raspolaganju, jer čak i ako tvoj nije stara, troškovi rada za uklanjanje postojećih jedinica, ga rastaviti i možda popraviti što su vjerojatno da će biti prilično visoka.

No comments:

Post a Comment