Friday 9 March 2012

Kako dobiti poništenje

Razlika između razvod i poništenje je da, dok se bivši je razvod braka po presudi suda ili prihvaćen običaj, potonji izjavljuje brak ništavim, što znači da je brak nikada nije ni postojao. Postoje dvije različite vrste poništenja braka, onaj koji je odobren od strane Katoličke crkve i drugih koje pruža država. Za katolički parovi se vjenčali u crkvi, to je jedina opcija ako žele izaći iz braka i u budućnosti ponovo se vjenčati u crkvi. Za razliku od razvoda, crkve ili države samo da će vam dati poništenje, ako bilo koji od specifičan skup okolnosti se odnose na Vašu situaciju. Prije, saznate kako da biste dobili poništenje, prvo procijeniti ako bilo koji od uvjeta koje čine brak nevažeći odnosi na vas. Saznajte više o poništenju Vs razvod.
Razlozi za poništenje u Katoličkoj crkvi
Neki od razloga za poništaj u Katoličkoj crkvi su:, pogrešno predstavljanje ili prijevare, koji uključuje okolnosti kao što je prikrivanje istine o sposobnosti ili želju za djecom, ovisnosti o drogama, kazneno djelo osude, ili čak i seksualne orijentacije. , Nedostatak odgovarajuće namjeri imati djecu, biti vjeran, ili ostaju zajedno do smrti. ; Nemogućnost ili odbijanje konzumirati brak. , Bigamija ili incesta. ; Ženili pod prisilom (prisiljeni ili prisiljen na bilo koji način u brak, protiv svoje volje). ; Neuračunljivosti (smatra se ne mogu razumjeti prirodu i očekivanja od braka). ; Psihološka mogla živjeti život dugo opredjeljenje braka, i sve što ona podrazumijeva. ; Ako vjenčanja nije proveden u skladu s katoličkim kanonsko pravo. , A ne nakon postizanja dobi pristanka. ; Ako jedan ili oba partnera bili su pod utjecajem droga, ili su bili ovisni o kemijske tvari. , Kako da biste dobili poništenje u Katoličkoj crkvi
Proces kako da biste dobili katolička poništenje u jednostavnim uvjetima podrazumijeva odlazak do Crkve, te tražeći da se čuje. Nakon što se približava svećenik / đakon ili odgovorna osoba, morat ćete ispuniti zahtjev ili upitnik. U svim vjerojatnost da ćete morati pružiti neke dokumente u vrijeme primjene, zajedno s početnim naknadu. Puni sud naknada varira od $ 500 do $ 1.000. Nakon toga, morat ćete ili proći kroz snimljeni preliminarni razgovor ili dati Opsirnije taped priča. Također ćete morati pružiti crkva s popisa svjedoka. Oni će biti pitan svoja zapažanja o braku, i obično su potrebne odgovoriti putem pošte. Tribunal će tada namjerno nad svim prikupljenim podacima. Ovaj proces može potrajati neko vrijeme (često više od godinu dana), a ako postoje osnovi za poništavanja braka su pronađena, a zatim formalne rasprave će se održati.
Bez obzira da li je prijedlog je ili nije odobrena, odluka može se uložiti žalba. Međutim, dok se žalba je završena i dva potvrdan odluka je odobrena, mora se čekati da se udaju. Katolički brak poništenju procesa medvjedi male razlike iz jedne župe u drugu. Regulacije u nekim biskupije je da je haaško tužiteljstvo ne započeti proces do šest mjeseci nakon izdavanja konačnog razvoda dekret. U prosjeku, cijeli proces obično traje oko 14 mjeseci.
Vi svibanj također žele znati kako da biste dobili poništenje u sudu. Da biste dobili pravni poništenje, mora dokazati uvjete da bi brak ništavim u sud. Statuti koji određuju invaliditeta bračnog ugovora razlikuju od jedne države u drugu, tako da prvo provjerite županiji činovnik ureda za okolnosti potrebne da biste dobili poništenje. Ako se ne odnosi na vas, a vi ste bili u braku manje od četiri godine, možete pokrenuti postupak. Ako odobrena poništenje, možete početi ponovno s čistim škriljevca.

No comments:

Post a Comment