Wednesday 14 March 2012

Kako Valcer

Patrick je bio nervozan. Ne zato što je on pravedan je dobio u braku je danas na ljubav svog života, nego zato što je on sada namjerava ući na recepciji i ples pred 200 gostiju. Prvi ples nakon što je izrečena suprug i supruga, on će održati Jenny u naručje i valcera, a bend je svirao svoju omiljenu glazbu. Patrick odaberite "Kako si izgledala večeras ~ Frank Sinatra ', pjesmu su plesali na svoj prvi datum. Gosti čekali nevjesta i mladoženja ući; Patrick je znao da bi dobili više od sebe, pogledati u Jenny očima, i sve će biti u redu.
Jedini razlog Patrick bi se mogao smiriti bio je, naravno Jenny, ali i valcer ples klasa da je pridružio nekoliko tjedana prije vjenčanja. Možda vaš veliki dan dolazi do stvarne uskoro, a vi ne želite razočarati vaše zaručnica. Zašto ne naučiti valcer? Iznenadite ju na vaš dan vjenčanja kao što šarm sebe kroz plesni podij. Razumijevanje kako valcer nije tvrd jednom kada dobijete osnove ispraviti. Uz pomoć ovog člana, uvjeravam vas, biti ćete u mogućnosti to učiniti barem osnovne korake valcera i shvatiti gdje sve ide (ruke i noge). Pročitajte više na ballroom ples.
Kako Valcer za početnike
Prvi korak u učenju kako to ples, valcer je ljepušan velik dio odgovoriti. Izvorno, valcer razvio iz njemačke folk ples koji je sada popularan diljem Sjedinjenih Država i Europe. Priznaju kao formalni i društveni ples obliku, korake zastupljene u nastavku će vam ples, ili još bolje, waltzing na plesnom podiju. Ovi koraci su navedeni za muškarce, a žene će učiniti upravo suprotno od toga. Na primjer: čovjek - naprijed s lijevom nogom, žena - leđa sa desnom nogom.
Korak # 1: Prije svega, držite vaš partner uz vas postavljanjem desnu ruku preko njezina struka / malo oko leđa. Ne možete valcer kada je vaš partner je miljama daleko od vas. Proširenje svoju lijevu ruku na lijevoj strani, uzmi joj desna ruka u vašoj, a ona ju je lijevom rukom smješten na desnom ramenu. Sve što čovjek čini, žena će ogledalo pokrete.
Korak # 2: Čim glazba počinje, na prvi beat, čovjek će se korak lijevom naprijed vrlo graciozno. Žena će se ponoviti pokret s njom desnoj nozi i ide unatrag.
Korak # 3: S druge tući, čovjek će korak naprijed s njegove desne noge i kreće prema njegovo pravo. Nećete prestati ili mjesto svoje desne noge na podu kad se krene naprijed. Umjesto toga, samo će ga poljuljati naprijed, a zatim prema desnoj strani. Korak će izgledati nešto poput naopako 'L' oblika, ali u zraku, a ne na podu.
Korak # 4: Kad završite 'L' obliku i zemljišta na desnoj nozi, pomak vaše cijelo tijelo težine na nju. Iako, ne smjeni ili premjestiti svoje lijeve noge, držati fiksni u izvorni položaj.
Korak # 5: Do trećeg tuku, donijeti svoje lijeve noge i korak u suradnji s vaše desne noge. Vi ćete slajd lijevoj nozi, ne vući ili lift njega. To bi trebao izgledati kao da ste jedriličarstvo na plesnom podiju.
Korak # 6: Po četvrti pobijediti, uzeti jedan korak nazad s Vaše desne noge. Vaš partner će vas pratiti svojom lijevom nogom i korak naprijed.
Korak # 7: Uz peti tuku, koju će korak natrag s lijevom nogom i kreće prema lijevoj. Nećete prestati ili mjesto vašeg lijevo stopalo na podu kada se pomicanje unatrag. Umjesto toga, samo će ga poljuljati unatrag, a zatim prema vašoj lijevoj strani. Korak će izgledati nešto kao unatrag "L" oblika, ali u zraku, a ne na podu.
Korak # 8: Kad završite unatrag 'L' obliku i zemljišta na lijevoj nozi, pomak vaše cijelo tijelo težine na nju. Na šesti pobijediti, ponijeti desnoj nozi i korak u suradnji s Vaše lijeve noge. Te htijenje klizanje desne noge, ne vući ili lift njega. To bi trebao izgledati kao da ste jedriličarstvo na plesnom podiju.
Pročitajte više na:; Kako Slow Dance; Tradicionalni židovske svadbene Ples, ponovite korake 2 do 8 i pokušajte pivotiranje (okreće oko) plesnom podiju pokriti koliko je tlo što je više moguće. Dakle, umjesto ples na istom mjestu, od vas će promijeniti položaj oba stopala i kliziti kroz ples. Kada su u nedoumici ili čudo kako valcer, ples sa srcem, a ne samo svoje tijelo. Koraci će doći k vama kao što ste čuti slatko valcer glazbu i gledati u oči vašeg partnera. Zapamtite Patrick? Čarolija će biti nešto kao da i samo ćete se klize kroz plesni podij.

No comments:

Post a Comment