Friday 9 March 2012

Lako rasti povrće

Svježe, pesticida besplatno povrće će učiniti za svoje zdravlje koje nema dodataka mogu učiniti. Povrće ne samo dodati puno prehrane za svoje zdravlje, oni su vrlo umirivanja na oči kao dobro. Svježe povrće dobivenih od farme, putuje prilično udaljenost od vaše kuhinje putem trgovine, bilo u zamrznutom obliku ili ne tako svježe više. Vjerujte mi, od trenutka kada je vrijeme da se kuhati povrće, definicija svježeg izgleda prilično blijedo. Da ne spominjem sve pesticide se mora očistiti. Pa što li se učiniti, osim ako se živi na farmi, to će biti teško rasti i jesti sve povrće svježe. No, tu su dosta lako rasti povrća u zatvorenom prostoru kao i vani se može probati njihove ruke na.
Lako rasti povrće
Prije nego što smo dobili na popisu lako povrća rasti, omogućuje nam da razumijemo što znači jednostavno. Easy to rasti uglavnom odnosi na biljne biljaka koje se mogu lako biti pokrenut, nisko na održavanje i lako žetve. Egzotični povrće se ne uklapaju u zakon, plus jednom da trebaju posebnu skrb i prisutnost. Dok pokušavate rasti povrtnjak, uvijek uključuje biljke koje su izvorni ili lako prilagodljiv. Povrće se može podijeliti u tri glavne kategorizira:; Greens (uključuje i biljem), Korjenasto povrće, vina i Creepers, prostor, vode i količina vremena je netko voljan potrošiti raste povrće također treba uzeti u obzir. Tla i klimatskih uvjeta moraju biti ispunjeni za one koji planiraju da raste povrće u zatvorenom prostoru. Pročitajte više o tome kako raste povrće u zatvorenom prostoru i povrća u vrtu za početnike.
5 Easy Povrće rasti
Salata-potočnica: salata-potočnica je započeo s sjemena. Samo posuti nekoliko sjeme na vlažno tlo, u lonac i gledati to rasti brzo. Sjemenke se lako može narasla na papiru izbrisan previše.
Salata: Postoje mnoge vrste jedna može rasti iz obitelji salate, pokušajte manjih prvi. Oni također mogu uzgajati u zatvorenom prostoru. Pročitajte više o tome kako rastu salata i salata birati vrste.
Zelena graha: Samo nekoliko sjeme patuljka sorte zeleni grah, grmovit ili penjanje tip će vam dati puno proizvesti, i za dugo vremena previše.
Grašak: A cool sezone usjeva, potopiti svoje sjeme za par sati prije sjetve za brzo klijanje. Zeleni grašak rastu na loze, pa će zahtijevati stabljika. Posijati sjeme jedne duboke palac i dva inča, osim u nizu.
Rajčica: potreba tijekom cijele godine, rajčice mogu se lako uzgaja u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, godine. Počnite s sjemena u vlažnoj plodno tlo. Za unutarnje rastu dobiti bushier raznolikost. Posijati sjeme nekoliko tjedana, osim da bi stalan opskrbu ide. Pročitajte više na savjete za uzgoj rajčice u lonce i posude.
Ostali lako rasti povrće za djecu
Špinat: Još jedan član obitelji zelene, špinat može se lako započeo s sjemena. Posijati sjeme sukcesivno tijekom mjeseca, za kontinuiranu opskrbu.
Rotkvice: Sijati sjeme te da ih tanka, vode i oploditi redovno, i uživati ​​u berbi. Ako planirate da rastu ih u kući, koristite posude koje su duboko. Pronađite više informacija o tome kako rastu rotkvice.
Krumpir: Krumpir može biti uzgojeno iz sjemena krumpira ili chitted one. Oni nisu prostor trajati, jer oni mogu biti uzgojeno u posudama, razine ili rovove. Pročitajte više na raste krumpir u zatvorenom prostoru i raste krumpir u vrećama.
Luk: Plant luk sadnice, a ne sijati sjeme. Njihov glavni zahtjev je neke weeding i tla otpuštanje. Pročitajte više o tome kako rastu luk.
Bilje: Bilje poput mente, clinatro, senf, češnjak, đumbir, lavanda, ružmarin, itd. sve se može narasla sezonski s vrlo malo njege.
Da biste dobili bolji uspjeh stopa za uzgoj povrća, glasi:, povrće koje rastu u hladu; Povišena Noćenje Povrtnjak; Kontejner Povrće Vrtlarstvo; više rasti, više ćete shvatiti da većina povrća se lako rasti povrće. Vode, hrane i korova povrće redovito i pažljivo, kako bi se osiguralo zdravo svježeg okusa za sve vaše obroke.

No comments:

Post a Comment