Friday 30 March 2012

Frizura za valovitu kosu

Imate li valovitu guste kose i ne znam kako da to stil? Dobra frizura može učiniti da izgleda zapanjujuće i lijepa. Da li vam je kosa kratka, ramena ili duga, tu je frizuru da odgovaraju vašem dužini kose i lica strukture. Ovdje ćemo raspravljati o različitim frizura za valovitu kosu.
Frizura za valovitu kosu s Bangs
Šiške rad za gotovo sve teksture, ali to je vrlo pogodna za valovitu kosu. Oni su laskavu na dugim, ovalnog u obliku srca i lica. Šiške, posebno kada su u naletima, su odličan način da omekša jaki jawline. Oni izgledaju najbolje kad su duge, i obrati se nalazi uz vrhunce koji pomažu u naglasili oči. Debeli, tiho slojeviti šiške su idealni za ljude s valovitu kosu. Oni bi trebali biti vrlo tupim i savršeno ravna, bez slojeva. Kako bi frizura neke extra oomph, zafrkavati krune s velikim curling željeza za stvaranje labave barel kovrče u prednjem, a na slučajan dijelove oko vaše glave. Trčanje prstima kroz kosu kako bi dobili razbarušen izgled. Pročitajte više o frizure sa šiške i slojevite frizura s bangs.
Kratke frizure za valovitu kosu
Kratke frizure su u modi upravo sada, i slavne osobe poput Katie Holmes, Victoria Beckham i Halle Berry su dokazali da kratka kosa može biti seksi i lijepa. Osobe s valovitom kosom su na sreću kao što postoji puno frizura za valovitu kosu, a jedan od njih je bob. Bob čeljust duljina je vrlo popularan upravo sada i to je također vrlo praktičan i funkcionalan. Da biste dobili ovaj izgled pitajte svog stilista smanjiti vaše kose nešto kraći u leđa s vrlo suptilnim raslojavanje na prednje, samo skimming vaše uši. Nanesite pjenu za kosu i puhati suho uz pomoć sušilo za kosu.
Ako želite Rihana je seksi i njegovan izgled, sve što morate učiniti je pitati svog stilista smanjiti vaše kose u slojevima na vrhu i nazad i sa strane treba biti kratka. Šiške treba kliziti iznad očiju i zadržite šiške naletima i razbarušen. To izgleda najbolje radi za ljude koji se ne boje eksperimentirati i želite to stand out u gužvi. Za oštar izgled, možete boju vaše kose crvene ili duboko kesten samo na rubovima. Još jedna odlična ideja je da se ošišam da je kratka i teksturirane u leđa i teško slojevito tijekom vrhu, jagodična kost duljina u ispred s ekstremnim strane rastanak. Možda ćete saznati više o:; Bob Haircuts - Novi Bob frizura, kratka kosa stilova za žene, Long frizura za valovitu kosu
Ako imate dugu valovitu kosu, onda postoje puno frizura koje možete isprobati. Najbolja stvar koju možete učiniti je da ide za diplomirao slojeva. To daje kosa puno tijelo i odskočiti i je vrlo dobar za bilo koji casual prigodu. Pitajte stilist smanjiti vaše kose u nježnim, licem uokvirivanje slojeva. Primjena sjaj serum za kosu i uz pomoć curling željeza, stvaranje labave kovrče. Pročitajte o frizura stilova i ideja.
Ako idete za formalnu večeru možete stvoriti sofisticirane updo za elegantan i pametan pogled. Započnite primjenom jak gel za kosu. Kravata je uredno gore na kika stvarno nisko na stražnjoj strani glave. Kravata gumicu i podijeliti kosu na tri dijela, i koristeći crisscross uzorak, napraviti tradicionalni pletenica. Sada formiranje broj osam oblika, igle za kosu u pletenicu, osiguravajući da su krajevi tucked u i nije vidljiva. Ako imate okrugli, ili malo širi lice to je dobra ideja da ide za srednje razdjeljak i duge šiške. To drži fokus na oči i nadopunjuje vaše lice rez. Također možete pokušati slojevita frizura za valovitu kosu jer stvara tijelo i volumen. Pročitajte više o, Long frizura, moderne frizure: Novi frizura za žene, Kako Style valovitu kosu, pa ovdje su neke frizura za valovitu kosu za žene. Valovita kosa je vrlo svestran i Postoje brojni načini na koje možete stil vaše kose. Imajte na umu da imajte na umu svoju osobnost, lice struktura i stil života, dok će za bilo koju frizuru.

No comments:

Post a Comment