Saturday 31 March 2012

Čišćenje srebrni

Imate pozvao svoje prijatelje na večeru. Želite napraviti ovu prigodu posebno. Ideja da je udario vaš um je da služe hranu na starinski srebrni pribor za jelo. Velik ideja, doista! Što izletjeti prema Vašim srebrni ladicu i izvaditi neke posude. Što su to tamne mrlje na njima? Pa, oni su rezultati srebro gubiti boju tijekom vremena. Dobivate deprimiran i pitam se što bi trebao učiniti sada, da spasi svoje dragocjeno zbirka srebrni. Srećom, postoje brojne metode za čišćenje srebrni da, kada se radi redovito možete zadržati svoje riznice sigurno, osiguran i sjaje kao nove i uvijek. Neki od lahak-to-slijedite učinkovita metoda su opisane kao pod. Odaberite jednu prema vašu udobnost i dostupnost resursa i voditi brigu o Vašem srebrni zbirke.
Kako očistiti srebrni
Metoda 1; Uzmi plitkoj tavi. Pokrijte s unutrašnje aluminijske folije. Napunite posudu s toplom vodom. Dodajte žlicu sode bikarbone i prstohvat zajedničke soli u vodu. Izmiješati dobro rješenje. Stavite silverware u nju. The srebrni treba u potpunosti biti pokrivena sa rješenje. Dopusti joj da ostane ovdje za oko 15 minuta. Uzmi četkica za zube i utrljati na bojen i okaljao područja srebrni. Mjesta će otići trljanjem. Kada se sve mjesta su uklonjene, oprati srebrni s puno tople vode. Dopusti sušenja zraka. Vi svibanj istrljati suhim srebrni s čistom pamučnom krpom da uklonite mrlje vode. The srebrni Očekuje se da sjaje kao nove.
Metoda 2, Uzmi silverware značilo da će se očistiti i kaput cjelokupni unutar i izvan površine s pasta za zube. Ostavite pokrivanje na za minutu. Posuti nekoliko kapi vode i trljati površinu mekom četkom-. Rad više o regiji koja sadrži točke i mrlje. Kada ste gotovi, oprati srebrni pod tekućom vodom. Držite trljanje ukloniti pastu za zube u potpunosti s njegove površine. Ova metoda je jedna od najbržih načina na raspolaganju za čišćenje srebrni.
Metoda 3, postoje određene lako dostupnih materijala koji se mogu formirati velike kuće lijek za čišćenje srebrni. Oni uključuju maslinovo ulje i ocat. Obojica vam dati željene rezultate. Pretpostavimo, da odaberete čišćenje srebrni s octom, a zatim slijedite ove upute da biste dobili posao ispunjavanja. Ove upute su isti za maslinovo ulje, kao dobro. Uzmite zdjelu koja je dovoljno velika da sadrži srebrni koje namjeravate očistiti. ispunite ga s octom. Stavite srebrni u ocat. Uvjerite se da je silverware potpunosti umočen u ocat. Ostavite ga nesmetano za jedan dan. Uzmi silverware van i izbrisati ga mekom-četkom. Operite ga s puno tople vode do masnoća zbog octa ide dalje. Dopusti srebrni suši na zraku. izbrisati ga sa čistom krpom da uklonite mrlje vode, ako je prisutan. Your srebrni će izgledati čisto i polirana. Ovaj metod je vremena, ali je prednost pred drugima jer uključuje relativno vrlo malo rada.
Metoda 4; Koristite drvo jasena za čišćenje srebrni, naravno. Uzmite malu količinu drva jasena. Obično, količina je utvrđena u skladu s veličinom vaše srebrni. Mix drvni pepeo s malo količinu obične vode. Ideja je napraviti tijesto. Primijeniti ovu masu na oboje, unutarnje i vanjske površine srebrni. Ostavite ga na oko pola sata. Splash malu količinu vode preko srebrni. To će otpustiti tijesto premaz jasenovog drveta. Uzmi kist zub i protrljati njegove čekinje na to nježno. Kada se cijela površina je učinio, prati srebrni pod tekućom vodom. Nema sumnje, vaš srebrni će dobiti sasvim drugačiji izgled.
Čitajte na:; Kako ukloniti zamagliti od srebra; Kako očistiti Silver, sve gore navedene metode za čišćenje srebrni su jednako učinkoviti i sigurni su da dostavi pozitivne rezultate. Koji god način odaberete za čišćenje srebrnina, to izvesti najmanje tri puta godišnje. Možete očistiti srebrni nakon razmak od četiri mjeseca. Redovno čišćenje je dovoljna da zadrži srebrni sigurno, sjajna i elegantan stoljećima.

No comments:

Post a Comment