Sunday 25 March 2012

Zašto mi san

Sigmund Freud, otac moderne psihologije bio prvi ukazati na važnost snova. On postavljene nekoliko teorija da objasni značenje i potrebu snova i san interpretacije. Svatko sanja, no nisu svi sjećaju svojih snova. Za one od vas koji ne mogu pomoći sjećanja snove, ja mogu razumjeti vašu radoznalost, samo previše dobro. Dakle, bez tebe uzimanje na duže zaobilaznicu oko mojih snova, neka je početi s odgovoru na ovo sve-tako-važno pitanje, zašto mi san, a što snovi znače?
Zašto mi san: psihoanalitičke teorije; psihoanalitičkih teorija snova je postavljene od strane Sigmunda Freuda. Francuski psiholog postavljene da su snovi potisnute verzije nesvjesnih želja. Nesvjesnog uma drži sve one aspekte sjećanja i želje da određena osoba ima potisnuti i gurnula dublje od svjesne do pod-svjesni um. Želje i sjećanja na ovaj um ne može dohvatiti jednostavno podsjećajući. Kao takav, na pojavu relevantnih podražaja, te želje može površinu tijekom REM faze sna, u obliku snova. Međutim, Freud je također izjavila da je većina od tih želja su seksualne prirode. Čak i ako snovi nisu seksualni, njihovo tumačenje bi psihoseksualnog implikacije. Iz tog razloga, psihoanalitičke teorije suočio kritike. Pročitajte više o vrstama snova.
Zašto mi san: Aktivacija-Sinteza model; aktivacije-sinteze model sanjanje, kao postavljene J. Allan Hobson i Robert McCarley 1977, objašnjava rezon iza snova i pomoći na razumijevanju snove. U skladu s tom teorijom, REM spavanje aktivira spoj u mozgu. To uzrokuje područja limbičkog sustava koji su uključeni u emocije, osjeti, i sjećanja, uključujući amigdalu i hipokampusu, da postanu aktivni. Sada, mozak pokušava sintetizirati ovu aktivnost i pronaći smisao u signale, stoga proizveden. To rezultate u sanjanju. Hobson, kad se raspravlja o značenju snova, navodi da (sanjanje je) naš najkreativniji svjesnom stanju, u kojem kaotične, spontane rekombinacije kognitivnih elemenata stvara nove konfiguracije informacija:. Nove ideje. Iako su mnogi ili čak većina tih ideja mogu biti besmislena, ako čak i nekoliko svojih proizvoda maštovite su uistinu korisne, naša san vrijeme neće biti izgubljeno. Iako ova teorija daje puno opravdanih objašnjenje o snovima, ne uspije dati određene informacije o tome je interpretaciji. Pročitajte više o tome što učiniti snovi znače.
Zašto mi san: Ostale teorije, postoji mnogo više teorija koje su inspirirane dvije teorije prema gore navedenom. Ove teorije imaju svoje vlastite zaključke o rezon iza snove. , Prema jednoj skupini teoretičara, snovi su odgovor mozga, do vanjske podražaje prisutna u trenutku. Kao, ako se ima na radiju kad spava, glazba može biti uključena u snu, kao dobro. , Drugu školu mišljenja metaphorizes mozga kao računala. Način računalo hard disk treba biti formatiran i segmentirano, mozak je kao dobro. Kao takav, snovi su jednostavno slika stvorena tijekom ovog postupka fragmentacija misli u osobi ¡ť s uma. ; Druga teorija o psihologiji snova, sugerira snovi su poput laboratorija. Kao u, sanjar povezuje svoje misli i emocije za vrijeme njegova sna, u sigurnom okruženju, svojih snova. ; Druga suvremene teorije se navodi da aktiviranje mozga koji se javlja tijekom REM spavanja, uzrokuje određene labav završava se stvorio između misli i ideje. Te misli i ideje su tada vođeni emocijama sanjar, to je ono što uzrokuje snove. ; Sve ove teorije nisu široko prihvaćena zbog nedostatka empirijskih objašnjenja i informacije. Pročitajte više o ponavljajućih snova.
Zašto mi san: samo tako, postoje mnogi psiholozi i istraživači, koji bi se slažete sa teorijama propounding značenja i zaključaka iz snova. Ovi teoretičari ukazuju na to da snovi nemaju značenje. Budući da, mozak je funkcionalna čak i tijekom REM faze sna, slučajne okidanja mozga, svibanj činiti se poput snova. Tih slučajnih otpuštanja pojaviti, stvarajući film poput prisutnosti i red. To uzrokuje da se osoba želi pronaći dublji smisao u zašto ljudi sanjaju i njegov proces. Ova teorija može raditi čuda kada pokušavate odgovoriti na pitanja poput zašto imamo noćne more? i uzroci loše snove, pozitivno i ne-zastrašujući način! Pročitajte više na kršćansko tumačenje snova.
Dok sam temeljita sljedbenik Sigmunda Freuda, ja ostaviti odgovor za vas. Svaka osoba može odlučiti koja teorija slijediti i što da vjeruje. Snovi i dalje uspjeti na zadivljujući svima i rad poput milina! Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Dream on!

No comments:

Post a Comment