Wednesday 14 March 2012

Kako da biste dobili osloboditi od Starost Spot

Starost mjesta su malo smeđe mrlje koje se najčešće pojavljuju na koži područja koja su izložena suncu. Starost mjesta su potpuno bezopasni i ne uzrokuju bolove, ali oni mogu učiniti osobu vrlo svjestan sebe svog izgleda. Kako da biste dobili osloboditi od dobi spotova na koži? Ako je to ono što tražite, onda ovdje su neke učinkovite načine smanjenja njihovog pojavljivanja.
Savjeti o tome kako dobiti osloboditi od Starost Spotovi
Smanjiti izloženost suncu, koža koja je izložena suncu, kao što su koža na licu, rukama i nogama, je više skloni dobi spotova. To je zato što, preko izlaganje kože na sunce rezultate u koži pigmentacija, koja je prirodni proces koji slijedi kože kako bi zaštitili sebe od štete uzrokovane suncem. Ovaj pigmentacija, dovodi do razvoja dobi spotova na koži. Dakle, ako želite znati kako da biste dobili osloboditi od dobi spotova na licu, ja predlažemo da sljedeći put kada izađe na suncu, nositi krema za sunčanje s minimalnim SPF 30, ili još bolje, izbjegavajte izlazak za vrijeme vršnih sati u sunce, tj. između 11:00-15:00 Carry kišobran, nositi šal oko vaše lice, nositi rukavice na ruke i pokrivena obuća kako bi se izbjeglo dobi spotova.
Nanesite kože Kreme; tržišta ovih dana su potopljena s takvim kože kremama koje proglasiti da je njihov redoviti program će vam pomoći kako bi se smanjila dobi spotova. Odaberite kremu koja sadrži sastojke kao što su hydroquinone, vitamina A i vitamina C, i primijeniti ih kako je navedeno na kutiji da biste dobili osloboditi od dobi spotova. Kada je krema koja sadrži vitamin A se primjenjuje na kožu, povećava prirodnu piling proces. Kada se to dogodi, stare stanice kože se ukloniti i zamijeniti novih stanica kože. Dakle, koža dobiva očišćen od dobi spotova.
Početna lijekovi; Ako želite znati kako da biste dobili osloboditi od dobi spotova, naravno, zatim tu su nekoliko učinkovit home lijekova za vas. ; Kombinirajte žličica svake od limunovog soka i jabučni ocat. Nanesite ovu smjesu na dobi spotova, dva puta dnevno kako bi se smanjili njihov izgled. ; Mlaćenica, biti bogat u mliječnu kiselinu, je vrlo učinkovit kao sredstvo za čišćenje kože. Dakle, njegove redovite primjene smanjuje dobi spotova u velikoj mjeri previše. ; Ako želite znati kako da biste dobili osloboditi od dobi spotova na ruke, a zatim dobar home pravni lijek za to će biti za masažu koža na rukama s ricinusovo ulje. Iako je svibanj potrajati nekoliko mjeseci, ali mjesta doba definitivno bi nestati za masažu s Ricinusovo ulje na regularnoj osnovi. , Učinkovite maske recept da biste dobili osloboditi od dobi spotova na koži je miješati sok crnog luka, ružina vodica, naribani krastavac, Fuller je zemlja i utemeljeni peršin zajedno, a zatim ga primijeniti na područjima kože gdje su se pojavili dobi spotova. Pročitajte više o dobi spotova home lijekova
Salon tretmani, dobi spotova također se može liječiti salon tretmanima, kao što su alfa hidroksi kiseline (AHA) peels. U ovom postupku, kemijskih pilinga koja sadrži glikolne kiseline primjenjuju se na lice. Ove peels pomoć u formiranju novih stanica kože, istovremeno, uklanjanje mrtve kože sloj previše. Pročitajte više o tome kako ukloniti dobi spotova.
Kozmetički tretmani, tu su i razne kozmetičke tretmane previše da možete poduzeti da biste dobili osloboditi od dobi spotova. Vi svibanj odlučiti za Botox tretman u kojem se kolagen se ubrizgava u kožu, tako da nove stanice mogu dobiti formirana. Drugi naširoko koristi kozmetički tretman da biste dobili osloboditi od dobi spotova je mikrodermoabrazija. U ovom postupku, kožu nježno je abraded s aluminij-oksid kristala, tako da se stare stanice kože se uklanjaju. To pomaže u smanjenju pojave bilo koje vrste pigmentacija ili mjesta na koži.
Pročitajte više na:; Age Mjesta na nogama; Age Mjesta na ruke, Osim toga, ako želite znati kako da biste dobili osloboditi od dobi spotova kod kuće, predlažem slijediti nekoliko promjena načina života, kao što je piti puno vode, jesti zdrave prehrane, koja uključuje namirnice, kao što su limun, krastavce, rajčice i naranče, koji pročišćuju krv, i na taj način pomoći u kliring kože. Također, primjenom krema protiv starenja svakodnevno, nakon čišćenja, pomoći će vam da se dobro hydrated, besprijekoran i mlađi gleda kože.

No comments:

Post a Comment