Saturday 31 March 2012

Znakovi vrijeđanje odnosa

Jeste li mislite da je uvredljiv odnos samo ako je jedan partner fizički je ranjavanje druge? Ne, emocionalno zlostavljanje je također vrlo teške. Međutim, ne morate biti u jami problema da zna da ste u uvredljiv odnos. Postoji nekoliko znakova da bi svatko trebao držati oko vanjska strana za. Ako su ti znakovi vide, a zatim se iz odnosa, kao što bi na gori kuća. Neka nam vidjeti znakove uvredljiv odnos.
23 Znakovi vrijeđanje odnosa, ovdje su 23 jasan rez znakove upozorenja za pogrdan odnos kao daje za zdravstvo prva organizacija. ; Li vaš partner vas zafrkavati na opasan način privatno ili u javnosti? ; Li vaš partner vas pozivam imena kao što su glupi ili kuja? ; Li vaš partner čin ljubomorni svojim prijateljima, obitelji ili suradnicima? ; Li vaš partner dobiti ljut zbog odjeće koju nosite ili kako vam stil kosu? ; Li vaš partner check-up na vas pozivom, vožnje, ili uzimajući netko drugi? ; Je li vaš partner nema mjesta s tobom ili poslati nekoga samo da bi oko na vas? ; Li vaš partner inzistirati na znajući tko ste razgovarati s na telefon? ; Li vaš partner vas kriviti za svoje probleme ili njegov loše raspoloženje? ; Li vaš partner ljutiti tako lako da se osjećate kao da ste hodanje na eggshells? ; Li vaš partner hit zidovima, pogon opasno, ili učiniti druge stvari kako bi vas panika? ; Li vaš partner često piju ili koriste droge? ; Li vaš partner inzistirati na tome da pijete ili koristite droge s njim? , Da li ste izgubili prijatelja, ili više ne vidjeti neke od svoje obitelji zbog vašeg partnera? ; Li vaš partner vas optužiti da su zainteresirani za netko drugi? ; Li vaš partner čitati vaš mail, proći kroz vaš novčanik ili druge osobne papire? ; Li vaš partner bi novac od vas, vas u dug, ili imaju novac tajne? ; Je li vaš partner vas čuva dobivanje posla, ili zbog vam da izgubite posao? ; Je li vaš partner prodanih automobila, napravili ste odustati vaše licence, ili ne popraviti vaš automobil? ; Li vaš partner na povrijediti vas prijete, vaša djeca, obitelj, prijatelji, ili kućni ljubimci? ; Li vaš partner vam snagu da imaju seksualne odnose kada ne želite? ; Li vaš partner vam snagu da imaju sex na način koji ne želite da? ; Li vaš partner prijeti da će ubiti vas ili sebe ako ostaviti? ; Je li vaš partner kao Dr. Jekyll i Mr. Hyde, djelujući jedan način pred drugim ljudima, a drugi put kada ste sami? : "Ovo su znakovi što upućuju i na popisu organizacije u odnosu na uvredljiv odnos oba, fizički i emocionalno. Pročitajte više o emocionalno uvredljivog odnosa.
Rani znakovi vrijeđanje odnosa; znakove kao što je navedeno gore su znakove upozorenja za uvredljiv odnos. Međutim, čak i prije nego dosegne stupanj potpune zlostavljanja, postoji nekoliko ranih znakova koje možete držati oko vanjska strana za. Ove uvredljiv odnos znakovi su veze s prirodom osobe. Ako osoba ima takvo ponašanje, onda oni imaju tendenciju da bude uvredljiv. ; Ljubomora: Ako osoba ima tendenciju da biste dobili ljubomoran i ljut zbog najsitnijih stvari, a zatim odnos s osobom može biti uvredljiv. ; Kontrola: Ako se u odnos, jedan partner ima sve kontrole, financijski i na drugi način, onda se odnos može dobiti uvredljiv. To je samo pitanje vremena prije nego kontrole pretvara u zlostavljanju. ; Kompleksi: Ako ste u vezi, jedan od partnera uvijek je superioran, dok je jedna inferiorni, odnos će biti uvredljiv. Kao takav, ako osoba očekuje njihov partner uvijek biti lošiji od samog početka, to je zlostavljanje čekaju da se dogoditi. ; Manipulacija: Ako osoba uvijek manipulira situaciju, tako da krivnju ide na drugu osobu, a zatim odnos s tom osobom može biti brutalno zlostavljanje. Pročitajte više na uvredljiv muškaraca znakove. ; Raspoloženja: uvredljiv lice je vrlo ekstremnim sa svojim raspoloženjima. Oni će biti izuzetno brižan jedne minute, a uvredljiv sljedeći. S vremenom, ove promjene raspoloženja dobiti više i više ozbiljne i štetne za abusee. ; Kazna: pogrdan odnos nikad neće raditi na principu ispriku i oprost. To će slijediti princip da ako ne zločin, vi vrijeme. Kao takav, takav odnos će imati jedan od partnera biti strogo kažnjeni za svaku grešku oni čine. ; Nepoštivanje: uvredljivog partner nikada neće pokazati bilo kojem pogledu za svog partnera. Međutim, scenarij se može razlikovati u pred drugima, ali faktički, abuser drži nema poštovanja za abusee. , Povijest: Ako osoba ima povijest odnosa ili samo zlostavljanje, onda su šanse da će zlostavljanje u trenutnoj odnos kao dobro. , Jedan treba držati oko vanjska strana za šanse ovih znakova. Čak i blagi nagovještaj treba imati na umu. Zlostavljači imaju tendenciju da roll osobu u svojim šarmom, a zatim otkriti svoj pravi ja za njih. Pročitajte više na žene u uvredljivog odnosa.
Znakovi vrijeđanje odnosa na izvana; Mislite li jedan od vaših prijatelja u uvredljiv odnos? Pa, većina gore navedenih znakova neće biti jako vidljivo na treću osobu. Međutim, postoji nekoliko malih znakova koji se mogu vidjeti. Ako primijetite bilo koji od ovih na tvoj prijatelj, a zatim te bi trebao dobiti pomoći im što je prije moguće. , Neobjašnjivo modrice i rane. The abusee neće ni žaliti rana i bol koji oni mogu izazvati. , A abusee će imati pretjeranu krivnju i sram. Čak i najmanja stvar će ih dobiti osjećaj krivnje, bez ikakvog razloga. ; Abusee neće biti puno u kontaktu sa svojim prijateljima i obitelji. Oni će biti tajanstven i povučen. ; Abusees će izbjegavati društvene događaje. Oni će odustati od njega u zadnji tren, čak i ako su prisiljeni da potvrdite na početak. Njihovi razlozi svibanj ili svibanj ne biti vrlo dosljedan. ; Ti znakovi zahtijevaju oštro oko da vidi, tako da ako imate sumnje, onda držati oštar oko vanjska strana. Emocionalno zlostavljanje u odnosima, i fizički, kao, mogu voziti osobe u samoubojstvo ili akutne depresije i ekstremni strah od napuštanja.
Svi ti znakovi uvredljiv odnos i verbalnog zlostavljanja znakovi dostupni su na nekoliko mjesta na webu. Međutim, osnovna točka svih ovih informacija je spasiti ljude od takvih odnosa. Dakle, povjerenja u svoje samouprave. Ako ste u vezi uvredljiv, naći izlaz, što je brže moguće. Ako želite dodati ništa na članak ili dijeliti bilo što, slobodno napišite u komentarima odjeljku. Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment