Sunday 18 March 2012

Kako napraviti balzam za usne

Suha, ispucala usta su uobičajena pojava tijekom zime kada je vrijeme hladno. To se događa zbog nedostatka vlage i balzam za usne mogu doći na svoje spašavanja. Postoje mnoge vrste usne balms koji su dostupni na tržištu i oni sadrže sastojke poput vazelina i shea maslac koji čuva usne vlažne i hydrated. Ali možete napraviti usne balms kod kuće i prednost od koristeći domaće balzam za usne je da je to bez umjetnih boja i aditiva. Kao usne su mekane i osjetljive, umjetni aditivi mogu izazvati alergijsku reakciju. Također možete dodati svoje omiljene infused ulja u domaćim balzam za usne kako bi vaše usne glatka i mekana. Ovdje je vodič kako napraviti balzam za usne kod kuće.
Jednostavan je za napraviti Lip balms
Med jojobe balzam za usne
Sastojci; 4 žličice jojobe, 3 žličice naribanog pčelinjeg voska, 1 žličica meda, 6 žlica vapno ulja, Metoda
U dvokrevetnoj kotao, rastopiti vosak i ulje jojobe, stalno miješajući, tako da temeljito su u kombinaciji. Ukloni iz topline i dodati vapno ulja i meda i dati mu dobro promiješati, pazeći da med ne pramen. Sada ovu smjesu sipati u čiste suhe posude i neka ga sjesti za nesmetano 20 do 25 minuta. Koristite male kozmetičke staklenke držati balzam za usne. Vi možda željeli znati više o balzam za usne sastojcima.
Kokosovo ulje ulio balzam za usne
Sastojci: 1 ½ žličica pčelinjeg voska, 1 žličica kakao maslaca, 2 žličice kokosovog ulja, 2 žličice bademovog ulja, 2 žličice vitamina E; Metoda
U mikrovalnoj sigurno zdjelu topline vosak i kakao maslac zajedno oko 2 minute. Nakon 2 minuta, izvadite posudu iz mikrovalne, te ih pomiješati sastojke temeljito, tako da se sastojci dobro se kombiniraju. Sada dodajte kokosovo ulje, slatko bademovo ulje i vitamin E i dobro promiješati. Kada se smjesa ne počne zgušnjavanje prelijte balzam za usne u čistu posudu i je gotovs biti iskorišten.
Tonirana balzam za usne
Sastojci, 2 žličice pčelinji vosak, pola žličice kakao maslaca, 1 žlica mango maslaca, 1 žlica slatkog bademovog ulja, 2 žličice kokosovog ulja, 1 ½ žličica aloe vera ulja, ½ žličice ricinusovog ulja, ½ žličice jantar mica; Metoda
U mikrovalnoj sigurno zdjelu, toplina mango maslac, pčelinji vosak i kakao maslaca i mikrovalnu ga na visoke za 2 minute. Izvadite zdjelu iz mikrovalne i umiješajte slatko bademovo ulje, kokosovo ulje, aloe vera ulje i ricinusovo ulje. Izmiješati sve sastojke zajedno dok ne dobijete glatko tijesto od guste konzistencije. Dodaj tinjac jantar i promiješati ponovo. Ulijte ovu smjesu u prilično lonci i cijevi i koristiti ga za sebe svoj njih dar za svoje prijatelje. Osim toga od ricinusovog ulja u tom balzam za usne čini sjajnom i sjajna. Također bi željeli čitati o domaćim sjajilo za usne i kako napraviti svoj vlastiti tekuće sjajilo za usne.
Kakao Mint balzam za usne;
2 žličice kakao maslaca, 1 žličica shea maslaca, 2 žlice pčelinjeg voska, 1 žličica čistog vitamina E; 4 kapi eteričnog ulja metvice; Metoda
Rastopiti maslac kakao, shea maslac i pčelinji vosak preko dvokrevetnoj kotao. Nakon što svi sastojci su rastopljeni i pravilno kombinirati ukloniti iz topline. Dodajte 4 kapi eteričnog ulja metvice zajedno s vitaminom E i promiješati smjesu. Dok je smjesa još topla, izlijte u malu posudu i pustiti da stoji nesmetan za oko 20 minuta. Kada se smjesa hladi, ona učvršćuje i vaše usne melem je spreman za uporabu. Ovo je jedan od najboljih načina kako napraviti balzam za usne receptima. Pročitajte više o; Domaći balzam za usne, najbolji balzam za usne, sjajilo Sastojci; Sve gore navedene recepte o tome kako napraviti balzam za usne su među neke načine kako ih napraviti kod kuće. Možete probati mnogo mnoge varijacije pomoću različitih eteričnih ulja. Jedna važna stvar za zapamtiti u izradi balzam za usne kod kuće, je da dok se topi shea maslac, ne pregrijati, što je na vrlo visokoj temperaturi shea maslac okreće zrnato. Ako želite nagovještaj boje na usne balzam za dodati neke od svojih omiljenih ruž ga dok topi vosak. Sada kada znate kako napraviti usana balms, možete ih dar za svoje prijatelje i ja sam siguran da oni uvelike ćete uživati ​​u ovim ljepotama prilagođen predstavlja.

No comments:

Post a Comment