Monday 19 March 2012

Pimples Oko usta

Pimples su male lezije koje se pojavljuju na koži, posebno tijekom nečijeg adolescent godina, iako stariji ljudi mogu patiti od njega previše. Najčešći područje kože za pimples da se dogodi je lice. Pimples, pimples osobito usta, ne samo da uzrokuje veliki nemir u osobu, ali može dovesti do niskog self poštovanje kao dobro, jer oni mogu mirno gledati ružno. Ali zašto se javljaju prištići oko usta? Kako se mogu liječiti? Let's saznati. Pročitajte više o njegu kože lica.
Uzroci prištića oko usta područja, da više aktivne žlijezde lojnice koje uzrokuju prekomjerne proizvodnje sebum, što je rezultiralo začepljenje pore na koži može dovesti do prištića oko usta. ; Bijeli prištići oko usta nastaju kad se prekomjerne sebum ili ulje, dobiva pomiješana s mrtve stanice kože, ispod površine kože. Pročitajte više o whiteheads na lice. , Prekomjerno znojenje može začepiti pore na koži rezultira u ustima pimples. ; Hormonska neravnoteža kod žena koje se javljaju tijekom razdoblja ili trudnoća ili menopauza može izazvati prištiće oko usana. ; Antibebi pilule i određenih lijekova kao što steroide i anti depressants su još jedan razlog za nastanak prištića oko usta. , Stres i anksioznost mogu uzrokovati prištiće oko usana previše. ; Primjena balzam za usne, nad pranje lice, držanje lice prljavo, pretjerano masnu kožu i toplom vremenu su neke od drugih uzroka prištića oko usta. , Lijekova za pimples oko usta
Lavandino ulje: A jednostavan i učinkovit home pravni lijek za pimples oko usta i nos, je očistiti područje zahvaćene kože s antibakterijskim sredstvo za čišćenje. Zatim uzeti kocku leda i nježno ga utrljajte oko usta i nos za neko vrijeme. Kasnije, suho lice s ruke ručnikom i nanesite ulje lavande na bubuljice. Lavandino ulje je poznat po svojim ljekovitim i antibakterijska svojstva, a time će smanjiti crvenilo i oticanje prouzročio zbog prištića oko usta.
Sok od limuna: Primjena soka od limuna mogu uvelike pomoći u uzimajući osloboditi od malog prištića oko usta i brade. Što su limun sok može izazvati peckanje na acne sklone osjetljivu kožu, to razrjeđivanje sa roze vode prije podnošenja zahtjeva, će biti dobro rješenje za acne kontrolu.
Ostali Početna lijekovi: Primjena aloe vera gel, krastavca sok i jogurt mogu pomoći u uzimajući osloboditi od oteklina i crvenilo povezane s prištića oko usta.
Lijekovi: Ako prištiće okolo usta odbijaju otići ili liječiti, možete primijeniti tematska kreme i losione koji sadrže benzoyl peroksid, kako ih se riješiti. Postoje mnoge antibiotike lijekovi dostupni preko counter kao što je eritromicin, koje pomažu u smanjivanju bakterija na površini kože, čime se sprječava prištiće iz pojavio.
Pročitajte više na:; Kako da biste dobili osloboditi od Pimples, Prirodni lijekovi za acne, Uzimajući osloboditi od Pimples Brzi; Osim navedenih lijekova za pimples oko usta, postoje određene stvari koje ćete morati uključiti u svoju dnevnu rutinu kako bi se spriječilo prištići od ponavljajućih. Za pimples i acne prevencije, morat ćete slijediti redovito čišćenje kože rutinu kako bi se izbjeglo nakupljanje ulja i prljavštine na koži, koji su glavni razlozi za pimples da se pojavi na koži. Drugo, ribanje na koži ili preko energično pranje kože može izazvati acne pogoršati, pa ga treba izbjegavati previše. Na kraju, kako bi se spriječilo širenje infekcije i da se izbjegne ožiljaka, dodirivanje zaraženo područje kože i opet treba izbjegavati. Također, vađenje sebum od pimples ne smije obavljati bilo, umjesto toga, vrijeme bi trebalo dati neka bubuljica sama prirodno zacijeli.

No comments:

Post a Comment