Sunday 25 March 2012

Beach Party Igre

Beach party igre su sve o pijesak, surf i dan dugo natapanje sunca. Udaranje srebro pješčana plaža je jedna od najboljih stvari koje treba učiniti s prijateljima na vikend. Žurka dok sunce uzdiže iznad horizonta i buđenja, kao sunce udari u vreći preko tamne blues neba u ocean trbuh, jedan je od najboljih beach party aktivnosti. Dakle, ovdje su široku paletu beach party igara koje možete izabrati iz.
Beach Party Ideje Igre
Beach Party Igre za djecu, što bi bio bolje mjesto da se Jack Sparrow, od plaže! samousavršavanja. Sada kada imate najbolje mjesto za igru, evo kako možete igrati igru. Jeste li ikada čuli za blagom? Dobro, to je isto. Dakle, da izgleda autentičan imati tragove kao što su "Kako znamo koji put to ići? Pogledajte na magnet i ona će se pokazati. " i dovesti u riznica, puna čokolade i neki više Goodies. Ako se to ne zvuči kao zanimljivo igre beach party za djecu, a zatim se odnose na nešto više gusarski party igara. Još jedna igra koju možete igrati s djecom na plaži je "Building Dvorci (u pijesku) '. Umjesto na idući u za fancy opremu za sport na plaži, neka vaše dijete istraživati ​​svoju umjetničku stranu na plaži. U svakom slučaju, to je toliko zabavno da se osjećam srebro pijesak, uzmičući ispod kao backwashes slana voda! Pročitajte više na otvorenom društvene igre za djecu.
Beach Party Igre za odrasle; Beach party igre za odrasle mogu biti izazovne i odvažni. 'Fashion Wars "je jedan od najboljih beach party igre za odrasle, ako zaista želite eksperimentirati! Podijelite gosti u skupine, i iz ruke škare, novine, ljepila i Scotch trake. Prati ovu 'iskusni' puno dizajnirati svoje vlastite odjeće s tiskanim medijima u kreacije! 'Kiss' je još jedan hit igra među mladim i nemirna. Daj se kartice s brojevima za djevojčice i kartice s pisma na dječake. Možete biti vođa i poziva se broj i ime. Djevojka čiji broj se zove poljubac mora vođa, dok je momak čija pisma se zove mora spriječiti djevojka iz ljubljenja vođa. Dakle, ako dečko sprječava vođa iz uzimajući poljubi, izvorni lider je s obzirom na karticu i momak s abecede postaje vođa sam. Zabava ha?!
Neki Ostali Beach Party Igra Ideje
Loptu na Chin, oba partnera, dama i gospodin, morati držati loptu u svoje trbuhe i uvaljati ga do svoje brade, bez korištenja ruku.
Pass loptu, Line up tima i donijeti loptu kao glazba svira. Osoba koja drži loptu kad glazba prestane, treba učiniti kako je rekao, od preostalih sudionika.
Istine 'n' Dare; suštinskog igra znajući tamne strane nikad ne izlazi iz mode. Dakle, pokušajte se malo nestašan istine ili usuditi pitanja i usudio ideje, da otkriju svoje goste s druge strane!
Odbojka na pijesku, odbojka na pijesku je sličan za odbojku. Dakle, nema objašnjenja potrebna ovdje. Najam odbojku i neto i igre na!
Beach party igre zabavno ako imate puno gostiju pohađaju stranke. Stoga, planiranje i izvršenje moraju biti dobro učinjeno. Slati party pozivnica unaprijed, tako da znate broj ljudi koji pohađaju stranke. Na taj način, uređenje hrane i igranje opreme također će biti lakše. Izbjegavajte se u dobro raspoloženje, kada se oko vode, da se dobiti u bilo kojem opasnu situaciju. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment