Wednesday 28 March 2012

Brick Wall graditeljstva

Izgradnja zida od opeke nije tako teško kao što se čini svoje, ako razumijete osnove konstrukcije. Odabir kvalitetnog materijala za cigla zidu i stavljajući svoje napore su dva faktora koji igraju ključnu ulogu u izgradnji zida od opeke. Znajući kako izgraditi zid može vam pomoći u spremanju sasvim pristojan iznos novca, kao što možete izgraditi zid na vlastite, kao dio kuće izgradnje ili proširenje djelatnosti. Ulaganja su uključeni u to će uključivati ​​novac potrošen za kupnju potrebnih materijala, te neke svoje dragocjeno vrijeme, idealno vikend.
Brick Wall Zahtjevi; Prije nego što započnete s gradnjom zida, imate kako bi bili sigurni da imate sav materijal potreban za posao. Brick zidne troškova izgradnje ovisit će o kvaliteti građevinskog materijala koji koristite i gdje ste ga dobili od. Preporučamo kupnju kvalitetan cigle i cement, čak i ako to košta malo extra, kao da izravno će se odraziti na dugovječnost vašem zidu. Ostali onda opeka, cement i voda također će zahtijevati neke zidove alate za izgradnju zida od opeke. Ovi alati će uključivati ​​lopatica, tj. malo ručni alat s ravne metalne oštrice, lopata, mjernom vrpcom te indikator razine za horizontalne površine itd. Nakon što su spremni sa svim alatima, možete početi izgradnja.
Brick Wall graditeljstvu, izdržljivosti zida ovisi o strukturi temelj ili oslonac zida, a time i temeljne konstrukcije treba biti dovoljno jaka da nose cijeli teret. Odnos zida i temelja idealno bi trebao biti 3:1, što znači da za svake 3 noge zid iznad zemlje, trebali biste imati noga duboko utemeljenje. Ako želite izgraditi 6 metara visoki zid, svoj temelj bi trebao biti dvije noge. U idealnom slučaju, temelj bi trebao biti u obrnutim T oblika, s dodatni oslonac na obje strane zida. Ako namjeravate graditi zid širine dvije cigle, pudera treba imati širinu od 4 cigle.
Možete početi kopanje tla i polaganje temelja pomoću maltera mix i cigle. Mort mix priprema miješanjem cementa, pijesak s vodom. Slijedite upute proizvođača odlučiti o omjeru tih materijala potrebno da bi malter mix. Previše suha ili previše mokro mort neće biti pogodna za gradnju zida od opeke. Pobrinite se da ne postoje praznine u temelj, ispuniti sve praznine pomoću lopatice za hranjenje mort u njima.
Nakon što je temelj postavljen, ostavite ga da se osuši za neko vrijeme. Nakon što se osuši, možete početi gradnja preostala zida. Ulijte malo vode na cigle da bi ih mokri, tako da oni ne upijaju vodu iz morta i čine ga na suhom puderast i nedjelotvornim. Početak gradnje s jedne strane zaklade. Pomoću lopatice pripremiti sloj žbuke na temelj, i držati ciglu na oba kraja zaklade. Koristite kabel i pričvrstiti ga oko cigle postavljeni na oba kraja. Taj kabel će osigurati da se usklađivanje opeke je u ravnoj liniji. Nakon što je kabel je na mjestu staviti neke mort uz bazu, i postaviti cigle na njemu. Nakon prve opeke postavljen, staviti neke malter na strani i postaviti drugi opeke. Nastaviti u sličnim nizu sve dok cijeli sloj više.
Morat ćete biti oprezni da ne ostaviti prostora između ovih cigli. Korištenjem lopatice, morat ćete popuniti sve praznine koje su vidljive. Koristite indikator nivoa kako bi se osiguralo da se poravnanje je ispravan. Počnite s drugog sloja opeke u sličan način kao što si učinio prvi. Nastaviti s naknadnim slojeva dok ne dobijete željenu visinu. Dopustite da se osuši za neko vrijeme i vaš zid od opeke gradnje proces bude gotov. Pročitajte više o tome kako izgraditi zid.
Ove jednostavne opeke zida detalji su bili namijenjeni kako bi ovo naizgled težak zadatak za vas lako razumjeti i izvršiti. Kako bi zid čist i naočit, morat ćete otarasiti viška mort na njoj. Ako namjeravate graditi zid s kamenim, osnovni postupak će biti isti, međutim, možda ćete morati poštivati ​​neke specifične upute potrebne za određenu vrstu kamena.

No comments:

Post a Comment