Friday 30 March 2012

Kako spojiti surround zvuka

Za savršeni digitalne kućne zabave postoje neke stvari je potrebno, kao što su HDTV i surround zvuka snažnim zvučnicima. Međutim, za uživanje u medijima na TV-u vam je najvažnije treba dati značaj način govornika nalaze se u svoju sobu digitalne zabave.
Razmatranja za spojiti surround zvuka
Povezivanje surround zvuk kao do-it-sebe zadatak je vrlo dobar način uštede na troškovima instalacije, koji su inače da će biti plaćeni za tvrtke tehničar. Ako želite spojiti surround zvuk, trebali biste razmotriti neke osnovne smjernice dobrog upravljanja. Za kvalitetu zvuka, svakako je potrebno imati odgovarajuću opremu i surround zvuk zvučnika. Glavni faktor koji se mislilo je da je surround zvuk, mora biti 'surround' u prirodi, i te bi trebao osjećati kao da stojite u središtu akcije.
Kako spojiti surround zvuk zvučnika?
Odredite sobe Focal Point za televiziju, kako spojiti surround zvuk kućnog kina sustav zvučnika, također je vrlo potrebno za postavljanje televizije na odgovarajuće mjesto. Prostoriji u kojoj TV se nalazi treba biti područje koje prima najmanje iznos vanjskog svjetla. Tako er provjerite da je soba dovoljno velika za zvučni sustav biti postavljen u. Napomena dolje dužinu i širinu prostorije i položaj TV pravo na centru. To će omogućiti odgovarajući i izvedivo prostor za zvučnike biti postavljen.
Vrsta surround zvuk zvučnika, Nakon što ste odlučili gdje TV treba imati, morate odrediti koju vrstu sustav kućnog kina vam treba ili ste u sadašnjosti. Postoje mnoge vrste sustav kućnog kina dostupni vani na tržištu. Oni su obično se razvrstavaju na temelju kanala i vata. Ako razmišljate o surround sustav zvučnika za gledanje HDTV, to je bolje ići u za zvučnike sa znatnim watt snage. Štoviše, čak možete odabrati zvučnike po kanalima, kao što su 4,1, 5,1, 7,1, i sl. broj pojedinačnih govornika će odlučiti u kojem pozicije su kako se postaviti.
Pročitajte više na:; Kako kupiti zvučnici, Home Theater Systems - Wireless, mjesto Audio i video prijemnik, Povezivanje surround zvučni sustav za vaš digitalni TV također uključuje i postavljanje audio i video prijemnik na odgovarajući način. Najbolje mjesto za držati A / V receiver je pravo ispred TV prijemnika. To će omogućiti prijamniku da prihvati rad naredbi iz daljinsko upravljanje iz bilo kojeg mjesta u prostoriji. Ako ćete koristiti neki drugi uređaj sa sustavom, kao što je video igre konzole ili blue-ray DVD player, to je sugerirao da se to pravo uz prijemnik.
Postavite i Connect surround zvuk zvučnika, a sada je vrijeme za postavljanje zvučnika u skladu s njihovim kanalima. Za savršeni postavljanje surround zvučnici, preporučljivo je da vam se odnose na vlasnika priručnik zvučni sustav. To će sigurno imati obrasce u kojima su zvučnici biti smještena u sobi. Ako imate 5,1 zvučnički sustav, morate staviti sub-woofer u kutu odakle mislite bas efekt će se osjetiti najviše. Prednji zvučnici moraju biti postavljeni približno četiri do pet metara od televizije, dok su stražnji zvučnici bi trebao biti postavljen u isti obrazac, ali u stražnjem dijelu na odgovarajućim udaljenostima. Nakon što položaju govornika, njih žice kabela pod uvjetom. U ovom trenutku, pogledajte priručnik za koje žice moram ići gdje u prijemnik za očekivati ​​surround efekt.
Pročitajte više na:; Kako postaviti Home Theater; Postavljanje Home Theater, Home Theater Akustika: Home Theater zvučnika, Da li Sound Provjera postava, poslije je sve postavljeno, prebaciti na zvučni sustav i TV, opterećenje DVD film, podesiti glasnoću na odgovarajuću razinu, stajati u sredini prostorije u kojoj gledatelji su da sjede, i provjeriti da li stvarno imate dojam surround zvuk. Zatim možete napraviti prilagodbe za postavljanje u skladu s vašim preferencama zvuka.
Pročitajte više na:; Wireless Home Theater System: Home Theater s bežični zvučnici, zatvoreni i otvoreni bežični zvučnici, stropni zvučnici Ugradnja; Oni misleći kako spojiti surround zvuk treba da shvatite da je veći broj govornika, više prilagodbe morat ćete učiniti za dobivanje željenog surround zvuk.

No comments:

Post a Comment