Monday 26 March 2012

Crijep backsplash Instalacija

Backsplash je važan dio interijera kuhinje koja služi različite svrhe. Ne samo da štiti zid od kuhinje prosipanje hrane, ali ona također dodaje ljepotu u kuhinju dekor. Kuhinja backsplashes dolaze u veliku raznolikost, koje uključuju, čelik backsplash, keramičkih pločica backsplash, staklena pločica backsplash, granit backsplash, itd. Pločice su uvijek bili omiljeni izbor za podove i backsplash. Oni su vrlo svestran i fleksibilan u prirodi, jer oni dolaze u veliku raznolikost oblika, veličina i boja. Pločica backsplash instalacije može se razlikovati sa svakom vrstom pločica i ovaj članak će se baviti instalacije keramičkih backsplash. Među svim crijep backsplashes, keramičkih pločica backsplash je vrlo popularan backsplash za kuhinju. To je njihova jednostavna instalacija i niske troškove održavanja koji čini te pločice svih vremena omiljeno svakoga. A do-it-yourself projekt pločica backsplash instalacije, troškovi vrlo manje s vrlo malo opreme. Dakle, razmišljate o keramičkih pločica backsplash instalacije za kuhinju? Zatim tu su neke općenite korake o instalaciji pločica backsplash.
Kuhinja Tile backsplash instalacije
Prije početka instalacije pločica backsplash, te bi trebao biti opremljen sa svim materijal potreban. Pločice, pločice za rezanje, crijep mastiks, backerboard, injektiranje punilo, crijep spacer, itd. su neke od opreme. Naručivanje točan iznos pločice potrebne za instalaciju je vrlo važan korak. Za to trebate mjeriti područje backsplash od vrha do dna i horizontalne površine. Također trebate odlučiti o veličini pločice od pločice dolaze u različitim veličinama. For backsplashes imate pločice koje mjere, 4 po 4 inča, 6 do 6 inča i 3 i 4 inča. Dakle, odabrati veličinu koja će ispuniti vaše zahtjeve. Uvijek je sigurno da bi 10 posto više nego pločice zahtjeve, jer ćete možda morati smanjiti ih dok instalaciji. Prije nego što počnete s pločica backsplash instalacije, uklonite sve kuhinjski aparati i štednjak iz kuhinje countertop. To će učiniti vaše instalacije nered-slobodan. Također uklonite električne utičnice poklopac i isključite napajanje. Ovdje su opće korake za instaliranje pločica backsplash.
Korak # 1, prvu stvar koju trebate učiniti dok instalaciji pločica backsplash se priprema osnova za pločice. Ako imate slikano drywall možete instalirati pločice pravo nad njim od strane brušenja površine. Neravne površine, na drywall, ako ga ima, treba biti fiksna prije pločica instalacije. Dok ako imate stari crijep backsplash, ona mora biti uklonjen u cijelosti. Ako je stara pločica backsplash je instaliran na brodu podupiratelj, koje je potrebno ukloniti i njih i instalirati novu podupiratelj odbora.
Korak # 2, da drže pločice donjem redu možete instalirati knjigu odbora. Nakon što instalirate odbora podupiratelj saznati žarište ili središnja točka backsplash i označite ga. Onda, crtanje okomitih horizontalne i vertikalne linije duž ove žarište.
Korak # 3, početka instalacije pločice iz donjeg reda. Prvo se primjenjuju pločice ljepilom po dnu red uz pomoć lopaticu. Dok postavljanja prvi crijep, mjesto je kao da je njen vertikalni rub središnjeg križa s vertikalna linija i ostaviti razmak od 1 / 8 inča na dnu. Pritisnite crijep lagano u mastiks i mjesto 1 / 8 inča spacer. Instalirajte sljedeće crijep slično prvom, radeći od središnje okomite linije. Možda ćete morati rezati pločice, dok ih instalirate u blizini prebaciti zajednice ili vode utičnicu. Za rezanje pločice možete koristiti crijep cutter kupio u najam. Nakon instalacije svih pločice ostavite da se osuši preko noći mastiks.
Korak # 4; Nakon mastiks suši preko noći, vrijeme je da primijenite talog. To je preporučeno da bi trebao koristiti pijesak-manje injektiranje kako bi se izbjeglo grebanje preko pločice. Pripremite injektiranje slijedeći upute proizvođača, a zatim ga primijeniti preko pločice uz pomoć gumene plutaju uklanjanjem razmaka.
Korak # 5; Ostavite talog postaviti za sat, a zatim očistite površinu pločice uz pomoć mokrom spužvom. Nakon čišćenja pločice, uklonite zajednice knjiga i primijeniti crijep katranizirati uz backsplash rubova koje zadovoljavaju countertop.
Pročitajte više na:; Kako instalirati škriljevca pločica backsplash; Kuhinja backsplash ideje; backsplash Tile Ideje: "Ovo su neke opće korake o instalaciji pločica backsplash. Možete uzeti pomoć od profesionalne vodič s trikovima i koraka na pločica backsplash instalacije. Preporuča se da, ako nikada nisu pokušali instalaciju pločica po sebi trebali zaposliti profesionalca koji će izbjeći fijasko.

No comments:

Post a Comment