Saturday 10 March 2012

Sweet 16 rođendan Ideje

16. rođendan ima goleme važnosti zbog nekoliko razloga. Sweet Sixteen rođendan daje vam barem doušnik vrha u odrasloj dobi. Drugo, iako ste polovine odraslih, ne morate čak četvrtina od odgovornosti odrasle osobe! Zatim tu su mnoge toliko dodatne pogodnosti kao što su učenje dozvolu i 'policijski sat' produžen, barem malo! Tako je u kratkom Sweet 16 rođendan je važan događaj i tako treba biti stranka, a za to vam je potrebna jedinstvena slatka 16 rođendana ideje! Pokušajte ova nevjerojatna ideje za slatkim 16 rođendan.
Sweet 16 Birthday Party Ideje
Ako ste uređenje stranke, nekoliko stvari koje trebate treba imati na umu kao što su dekoracije, pozivnice i ukupnu postavljanje. Nije potrebno trošiti puno na ukrasa, samo pobrinuti da ukrasi nisu glasno ili djetinjast. U stvari, najbolje je za ukrašavanje ovisno o temi. Pročitajte više o Sweet 16 party ideje.
Mardi Gras, Mardi Gras je jedna od zgodnih slatka 16 rođendana ideje. Uostalom oboje su odgovarajuće riječi za zabavu i veselje! Uređenje stranka Mardi Gras nije teško. Vi samo trebate za početak shopping rano za Mardi Gras, više ukrasa, više zabave!
Kako bi stranka dvorani pravilan Mardi Gras izgleda, odaberite zelene, zlatne i purpurne boje za dekoracije, kao što su oni Mardi Gras boje. Također možete koristiti tipične uređenje materijala kao što su konfeti, parobrodi, baloni i sl. Isto tako koriste svijeće i tamne boje žarulje umjesto uobičajenih žarulja. Kuglice su mora za party Mardi Gras, možete pripremiti narukvice s perlicama i distribuirati ih bilo na kraju ili na početku partije. Ako je djevojka rođendana, onda ona treba haljina u ljubičastoj, zlatna ili zelena večernjoj haljini. Ako je tip's party onda crni smoking i crne kravate je klasični Mardi Gras ruhu. Mlijeko bušiti, kralj tortu, škampi recepti itd. su pravi izbornik za Mardi Gras stranke. Da bi ga više zanimljiv, čak možete imati parada za rođendan djevojku, nakon što su svi gosti dolaze. Pročitajte više o Sweet 16 party teme.
Hollywood noći, adolescenti su oni koji su najviše privlači glamur Hollywooda. I to je razlog zašto Hollywood tema je jedan od najboljih Sweet 16 rođendan ideje za djevojčice. Za dekoracije, proširila crveni tepih na ulazu. Stavite veliki holivudski odbora znak na vrhu stranke dvorane i imati svijetle, dramatične svjetla posvuda. Unutra, koristiti puno šljokice, baloni helij, baršun tražite parobrodi i još neke dramatične svjetla za ukras. Također staviti velike plakate svoje omiljene zvijezde svuda. Ako je moguće, imaju zaseban bar području (što može poslužiti voćni punch tamo!). Što se tiče haljina je u pitanju, upravo haljina kao svoje omiljene zvijezde filma. Da bi se izbjegla ponavljanja, poslati poziv unaprijed daje ideju o svoju haljinu. Na primjer, Angelina Jolie vas poziva na svoj rođendan party ... itd. Imati piće poslužuje u čašama koktela i imaju puno predjela kao hrana. Velika torta s filmske vrpce uređenje, će završiti temu! Pročitajte više o Sweet 16 party ideje za djevojčice.
Utrke, ovo je jedan od najboljih Sweet 16 rođendan ideje za dječake. Započnite slanjem pozivnica u obliku učenja licence. Ukrasite kuću kao znakove pisti ceste staviti svugdje, rezano izlasci Nascar vozača, velike kutije staviti svugdje koja će simbolizirati prepreka naravno itd. torta trkaći automobil je potrebno za ovu temu! Možete poslužiti jednostavne grickalice poput sendviča i nachosa kao party hrana. Drugi važan dio će se tražiti da svi oblačiti kao F1 vozača! Pročitajte više o Sweet 16 party teme za dječake.
To su neki od slatkih 16 rođendan ideje. Bal pod maskama, a tema ubojstvo otajstvo, DJ noći također su neke dobre Sweet 16 rođendana ideje. Samo nemojte uzeti stres uređenje zabavna party, učinite sve što osjećate kao, uostalom to je vaš party! Uživajte!

No comments:

Post a Comment