Sunday 1 April 2012

Kako očistiti Tuš vrata

Mi svi uživati ​​u našim tuševi, nakon čega smo došli iz čisto. Međutim, u tom procesu sebe čišćenja, tuš vrata često se prljavo sapunom šljam. Renoviranje kupaonica imati pjenušava sjaj traje samo nekoliko dana. Nakon nekoliko dana, sjaj je pokopan iza sapun šljam, koji je zapravo mješavina ulje za tijelo, minerala, talk od sapuna, plijesni i tvrda voda uzorkovanja. Da ne spominjem, mrlja, mrlje, kamenca i prljavština općenito kupatilo buildup na tuš vrata. Štoviše, ako ste pokušao da biste dobili osloboditi od bagra, onda znate kako je naporan beskrajno ispiranje može biti. Let's imaju brzi pogled na kako se čisti tuš vrata.
Kako očistiti Tuš vrata
Trgovinama su poplavljene sa svim vrstama čišćenje tuš vrata. Međutim, ta komercijalna sredstva za čišćenje su često surovi na vrata materijal i toksični za kožu. Dakle, najbolji način za čišćenje tuš vrata je pomoću prirodne proizvode za čišćenje. Pročitajte više na proizvode za čišćenje.
Ocat
Jeste li znali da možete očistiti tuš vrata s octom? U čistu sprej bocu, preliti toplom, puni snage bijelog destilirana ocat i sprej na tuš vrata. Nakon pola sata, pročišćavati vrata površinu sa spužvom i slijedite sa svježim tok vode za ispiranje daleko šljam.
Limun - šmirgl papir
Limun i stakla brusnim papirom razreda su na snazi ​​u čišćenje staklena vrata, posebno onih s teškim kalcificirane buildup. Squeeze žličica soka od limuna na šmirgl papir i koristiti ga za čišćenje kalcificirane dijelove. Kiselina u soku izjeda teško depozita na staklo, a time renderiranje je svjetlucavi čist. Pročitajte više o kupaonica čišćenje.
Tartar - Vodikov peroksid
Čišćenje tuš vrata sa hrđe može biti prilično zamoran. Za takve tvrdokorne mrlje, jedna bi trebala pripremiti tijesto s dvije žlice vodikovog peroksida i 5 žlica zubnog kamenca. Primijeniti ovu masu na čašu koristeći ispočetka-free najlon četka za ribanje. Nakon, 10 minuta isperite tijesto s destiliranom vodom.
Automatski Stroj za pranje posuđa deterdžent
Ako imate automatski stroj za pranje posuđa deterdžentom kod kuće, a zatim pomiješati jedan dio ovog rješenja sa tri dijela vode i sprej na staklena vrata. Nakon 15 minuta, ribati s vrata spužvom i isprati sa destiliranom vodom.
Soda za pečenje
Svi smo svjesni deodorizing i bičevanje svojstva soda za pečenje. Za čišćenje vaše tuš vrata, poduzeti neke sode bikarbone na spužvu i izbrisati vrata, a zatim ga isperite. Druga metoda je miješanjem jednu šalicu pečenje soda sa jednu šalicu soli. U bočici se toplo bijelog octa i sprej je na staklenim vratima. Uzmi spužvicu i dobiti malo vlažan s nekim običnom vodom. Koristite ovaj vlažna spužva primijeniti sode bikarbone soli smjesu na vrata. Pročistite i isperite vrata. Pročitajte više o soda za pečenje koristi.
Čelične vune
Uzmi jednog čajna žličica praška i to dodati šalicu vruće vode. Zakucavanje čelične vune na ovo rješenje i početi ribanje tuš vrata. Kao što se bojao, vuna čelika ne popuštati na ogrebotine na staklenim vratima. U stvari, to uklanja prljavština sa površine vrata. Štoviše, deterdžent razbija tvrdo vode depozita.
Kamena sol
Kamena sol je vrlo učinkovit u uzimajući osloboditi od tvrde vode depozita na staklo tuš vrata. Međutim, rock sol mogu se koristiti samo na staklu tuš vrata, a ne bilo koji drugi materijal. Koristite spužvu pročišćavati rock sol na staklenim vratima i isperite.
Pročitajte više na:; čišćenje Staklo Tuš vrata; Kako očistiti Sapun Scum iz tuš vrata, bez obzira na ono što koristite za čišćenje tuš vrata, zapamtite da uvijek koristite gumene rukavice dok za čišćenje. Nikad ne znaš što može završiti pokreće alergije ili osip. Kada shvatiti što radi za čišćenje lijek vaše tuš vrata, čišćenje ih neće dokazati da se obeshrabljujući zadatak.

No comments:

Post a Comment