Sunday 1 April 2012

Govor tijela kod žena

Žena može reći više u uzdah nego čovjek može reći u svojoj propovijedi. ~ Arnold Haultain
To je doista rekao i uzeti moj riječ, to je moć ženskog tijela jezik.
Ona dolazi, ona vidi, a ona ga čini točku da pobijedi. Ali što o muškarcima? Mogu li oni tvrde isto o sebi? Umjesto da pitamo "kako čitati govor tijela žensko? ', O tome uzimajući u njene cipele i mislim da način na koji ona radi? Oh ne ...Nisam vam reći da razmišljam o slatka medvjedića i čokolada sladoled (i druge kontroverzne stvari), ali s obzirom na način na koji ona tumači stvari jednostavno će vam pomoći da uncomplicate otajstvo malo. Dakle, bez daljnjeg odlaganja, neka je samo dobiti na Vaš upit odgovoriti, kako čitati govor tijela žene.
Govor tijela kod žena Signali
Istina je da žene lik je obrubljen brojnim slojevima. Ona je živ i nepredvidiv. Ona je živahna, zbunjujući, lukav i vješt. Ona može biti vrlo hrabro iu isto vrijeme, ranjiv. Iako je istina da je gotovo nemoguće predvidjeti, a pretpostavka joj akcije i reakcije, u neposrednoj blizini promatranje definitivno može voditi vas da razumiju trendove ženskog tijela jezik. Djela govore više od riječi i to čini se da vrijedi i za žene ako možete slijediti natuknice ugrađen u njenom tijelu jeziku.
Hej! Vidi me.; Oni mogu ići na bilo duljine da bi primijetio. Ovo je jedan od primarnih i najznačajnije ženskog tijela jezik signala. Djevojke overreacts da zgrabite pažnju momak voli. Na primjer, ona bi se smijati malo previše glasno i čine ga točku koju su joj primjećujući. Sada, ovdje dolazi twist u rep. Moguće je da će vas ignorirati u potpunosti i ponašati se kao da ste nevidljivi. Nemojte biti razočarani, ona je žena, a njen zaštitni znak je složenost. To je samo igra koja se voli igrati sa sebe - 'težak to bolje'. Pročitajte više o govoru tijela i signalima tumačenja govora tijela.
Touch!; Zainteresirani žena bi svakako pokušati steći blizinu s čovjekom joj sviđanje. Dodir prsta, šamaranje na ramenu ili šapat u uho, ona je definitivno zainteresiran za dobivanje bliže. Ona će sjediti pokazuje njezine noge prema sebi i učiniti sve moguće napore kako bi vam malo dodatni značaj, bez da je previše očigledno. Žene vole dodati začin vjerojatno baciti.
Čitajte na:; Žene Body Language, jezik tijela, objasnio; Body Language Signs of Attraction, Govor tijela kod žena tajne
Ponekad, žene imaju tendenciju da učine ono što oni sami nisu svjesni, a uglavnom su nenamjerne. To postaje vrlo kockast kao većinu vremena primit ćete lažne signale. Ona možda neće biti zainteresiran za vas romantično i samo ti liječenje s toplinom ili zato što je ona zaista voli (redoviti prijateljski sviđanje) ili joj je ženski impulsi i mekoću karaktera koja se odražava u njezinu ponašanju. Što god se na razlog, nemojte ju pogrešno interpretirati, ne zaboravite to nikada nije tako jednostavno!
Govor tijela kod žena koja privlači muškarce
Fizička Indikacije, dosadan čovjek njezina interesa s njom kosu, usne i oči kao alat, jedan je od najčešćih govor tijela signale koji privlači muškarce. Frizura je pomiluje svaki sada i onda, to je bacio izradu ramena gola. To pokazuje off joj meka, osjetljivu kožu koja je znak spremnosti da se približi. Osim toga, ona može koristiti njene usne i oči Govor tijela u isto vrijeme vas privući. Njezin puni, sjajni usne meke i njezin pogled upućuje na to da ona želi da primijetiti, kako je lijepa i to je siguran pucao ubojica. Kao što sam spomenuo prije, to nije nimalo jednostavno pročitati gestama govor tijela, jer ona daje više savjeta u jednom pokretu (Tko je rekao da su žene loše u multi-zadatkom?).
Površna Indikacije; žena postane svjestan ispred čovjek svoj sviđanje, kao i ona želi izgledati uredno i pametan u njegovom prisustvu. Ona se prilagođava joj odjeću malo previše često i ovu gestu, iako uglavnom nenamjerno, čini čovjek izgubi smirenost. Još jedan izraz koji čini čovjek nemoćan joj je tijelo miris, njene cipele (vjerujte mi, dečki kao i žene nose visoke pete! - Samo ako to ne bi joj jači od njega). Žena trivijalan s nekog objekta obično znači da ona razigran u srce i da bi volio igrati ljubav-igra s vama. To je njezin jedinstven način komuniciranja. Iako s vremena na vrijeme to jednostavno može ukazivati ​​na nervozu i svijesti. Budite oprezni moj čovjek!
Neke ženske činjenice
Ovdje su neke činjenice o ženama (ili radije neke viceve!) koji bi potvrdili svoje sumnje o ženki se ET (dodatni tangled) u svojim osobinama ličnosti. Jeste smijati! ; Žene ne žele iskren odgovor na pitanje: 'Kako ću izgledati? " i "Je li to djevojka dobro izgleda?". ; Žene nikada nisu krivi. Isprici je čovjekova odgovornost. , Kad žena odgovori, ja sam u redu, nakon nekoliko sekundi, ona nije u redu. , A prosječan broj stavki u tipičnom ženskom kupaonici je 437. Čovjek ne bi bio u stanju identificirati većinu tih predmeta. ; Ako čovjek odlazi na sedam dana putovanja, on će paket pet dana u vrijednosti od odjeće i da će nositi neke stvari dva puta, a ako žena odlazi na sedam dana putovanja ona će paket 21 outfita, jer ona ne zna ono što ona ćete se osjećati kao nosi svaki dan. , Women's rječnika, br = Da, može biti = Ne, moramo = želim, Moramo razgovarati = Hoću da se žale, Jesam li masnoće? = Reci Ja sam lijepa, Da li me voliš? = Ja ću pitati nešto skuplje, a sve osim viceva, najbolji način za doći do ženu srce je vrlo vrlo jednostavan. Vjerujte mi na to. Dajte joj kap pošten, nepristran ljubav i ona bi se osvaja vas tuš više i više s kiše nedokučiva klanjanja i pobožnosti. Ako vas voli, joj nježan ženski jezik tijelo će odražavati da je zainteresiran za vas. Vi samo trebate uhvatiti signale, dešifrirati ih i svoj dan (prije dana) je napravio.

No comments:

Post a Comment