Sunday 1 April 2012

Odnosi u College

Mnogi od nas iskustva naših prvih ozbiljnih, romantičnu vezu tijekom našeg koledža godina. Iako su neki mladi nemaju veze u srednjoj ili srednjoj školi kao dobro, ali oni su više od štene ljubav ili zaljubljenost, a ne čvrste veze s budućnosti. Odnosi na faksu previše prošli mora promijeniti, a većina mladih u potrazi za seksom i zabave nego pronaći svoju pravu ljubav s kojom bi htjeli da se smiri. Novostečena sloboda, što je jedan od perks koledž života, je glavni razlog za takav stav. Casual dating, usputnog seksa, break up, dugo udaljenost odnosa, identificiranje istinska osoba iz jedne varanje - sve te stvari ponekad može biti vrlo zastrašujući za devetnaest-dvadeset godina star. Tako da bi takve mlade, evo nekoliko savjeta o tome kako kretati i ručka odnose na faksu. Pročitajte više o dating savjete.
Savjeti za Ručka Odnosi u College
Zdrave odnose u College
Tu je opasan trend koji se događa među mladima ovih dana, Vis a Vis ljubavne veze na faksu su u pitanju. Ranije sve odnose s počeli dating, zatim ljubav i na kraju seksa i braka. Ovih dana, mladež upuštati se u seks, onda oni misle o dating, a ponekad to može dovesti do ljubavi. Kad je čovjek mlad, i nakon ovog jako trend, on svibanj ne biti u mogućnosti da utvrdi da li je u zdrav odnos ili ne. Dakle, čak i ako mislite da ste pronašli svoj g. ili gđa pravo na faksu, a planira se izgraditi budućnost zajedno s njim / njom, pobrinite se da ste s pravom osobom u zdrav odnos. Evo kako prepoznati zdrav odnos. ; Osoba u zdrav odnos osjeća podršku i zbrinut. ; Oba partnera djeluju kao ravnopravni u vezi. ; Partneri emocionalno osjećamo povezani. ; Partneri imaju svoj vlastiti život, unatoč tome što u odnos. ; Partneri komunicirati slobodno, a niti jedan od njih pokušati suditi jedni druge. ; Partneri povjerenje jedni druge i iskreni jedni s drugima. ; Partneri respektiraju jedni druge. , Nema fizičkog ili mentalnog zlostavljanja; Kako bi se izgraditi zdrave odnose, komunikaciju je vrlo važno. Poštujući jedni druge, treba komunicirati, spremnost na kompromis, čuvanje niska očekivanja, prihvaćanje partnera kao što je on ili ona je, što je osjetljiva na svaki drugi su neki od načina za izgradnju zdravih odnosa. Pročitajte više o zdrav odnos savjete.
Long Distance Odnosi u College
Ako ste u vezi sa svojim srednju školu draga i oboje ste sada u različitim fakultetima u različitim gradovima, bit će potrebno dosta napora s vaše strane za izgradnju i održavanje takvih međugradske odnose na faksu.
Kako bi se zadržala međugradske veze, dajući svaki drugi put je vrlo važno. Možete se osloniti na telefonske pozive, SMS, e-mailova i slova za iste. Pokušajte sastanak jednom mjesečno da bi iskra živi u vaš odnos. Slanje jedni drugima cvijeće, ljubavne poruke i darove, još je jedan način za reći jedni drugima da vam je stalo, te su razmišljati o jedni druge. Održavanje povjerenje može biti izazov u međugradske veze. Dakle, čuvanje međusobno dobro informiran o jedni drugima životu, prijateljima, itd., mogu pomoći u izgradnji povjerenja. Pročitajte više o tome kako napraviti međugradske veze raditi.
Preživjeli Break-Up
Ako iz nekog razloga vaš odnos nije, umjesto osjećaj jadan i nizak o tome, početi plaćati pozornost na sebe. Vježba, pogodak u teretani, jesti zdravu hranu, slijediti nove hobije, učiniti sve da se čuva vas sretan i omesti od raspada. Povežite se s prijateljima i obitelji i provesti vrijeme s njima. Ako se osjećate kao plakati, učinite to. Uzmi papir i pisati o svim emocijama koje se prolazi kroz. To će vam pomoći liječiti brže.
Pročitajte više na:; Dating Relationship Savjeti, Dating Savjeti, veze na faksu, kao i odnosa izvan nje, može biti njegovan i izgradili s puno ljubavi, razumijevanja i uzajamnog poštovanja. Iako koledž vrijeme treba posvetiti izgradnji financijski zvuka i uspješnu budućnost, ako ispunjavate svoj život partneru previše tijekom njega, onda ne postoji ništa kao što je to!

No comments:

Post a Comment