Sunday 1 April 2012

Sjenilo Ideje

Šminke oko očiju je važan aspekt šminka. Uostalom, svojim očima koji privlači pozornost odmah. A zbog istog razloga, šminke oko očiju mora biti savršen. Baš kao i lice šminka, šminka očiju se obavlja u nekoliko koraka, koristeći nekoliko proizvoda oka šminka. Sjenilo, jedan je od najvažnijih od njih. Sjenilo nije ništa drugo nego kozmetički koja se primjenjuje na očnom kapku, a ponekad i ispod obrva. Razlog zašto sjenilo se primjenjuje je jer se dodaje vrsta dubinu oka, dajući joj dimenziju. U jednostavnim riječima, sjenilo jednostavno čini oči izgledaju prekrasna! Neka nas pogledajte neke sjenilo ideje.
Kako odabrati sjenilo?
Izabrati pravo sjenilo je jako važno, jer pogrešno hladu možete izgledati katastrofalno umjesto lijepa! The sjenilo nijansu ovisi o nijansu oči i na prigodu. Dakle, trebali biste odabrati sjenilo boje koja vam najbolje odgovara. Također možete birati između različitih vrsta kao sjenilo u prahu sjenilo, olovka sjenilo, tekuće sjenilo i sjenilo krema. Ako znate neke dobre ideje sjenilo, od vas će biti u mogućnosti primijeniti bilo koju vrstu sjenilo s lakoćom. Slijedeći su sjenilo ideje za svaku boju očiju. Pročitajte više o tome kako primijeniti šminka za oči.
Sjenilo za smeđe oči, iako smeđa boja očiju je nešto zajedničko, a ne mnoge djevojke su svjesni najbolje sjenilo nijansu za svoje smeđe oči. Ako želite redovito casual izgled, možete ići za vrhnje, tupe, tan itd. Ako ste odabrati smeđe oči, vidi da je da je barem za nijansu tamnije od svoje boje očiju, tako da je naglašena i ne skriveno. Za funky izgled ili party izgled, ići za kraljevski plava, roza ili ljubičasta, šljiva ili zlato. Uvijek zapamtite da ako sjenilo je lakši od vaše oči boje, to će dati tmurnoga, prirodni izgled. A ako je tamniji od vaše boje očiju, ako će dati dramatičan izgled. Gray sjenilo sa sivom eyeliner će dati svoje oči da dimi izgled. Najbolja stvar o smeđe oči je da se ne boje izgleda pogubno na njih! Pa ići naprijed i eksperimentirati s sjenilo za smeđe oči!
Sjenilo za Blue Eyes, jedan od najvažnijih tip, odnosno pravilo za sjenilo za oči plave je, ne koristite sjenilo što je točno kao što je vaša boja očiju! Plavo sjenilo nije za plave oči. I kad postoje hrpe drugih sjenilo boje, zašto bi vas držati na oku sjena što će učiniti Vaše oči duller! Za casual izgled, ići za siva, ljubičasta, tupe, kamila, ugljen ili tamno smeđa. Za večernju zabavu, ići za srebro, tirkiz, jorgovan, zlatnoj, ružičastoj ili ljubičaste. Sve ove nijanse plave oči napraviti svoj izgled bistrija! Za dimi učinak, dodajte crna olovka za oči do svijetlo plave, ne zaboravite, tamno plavo. Ako želite zabit, funky izgled, miješati dvije ili tri od navedenih nijansi.
Sjenilo za zelene oči, Ljudi sa zelenim očima su općenito boje eksperimentirati s bilo koje sjenilo u boji. Ali to ne bi trebao biti slučaj, jer postoje mnoge nijanse koje će izgledati odlično na vas. Deep Purple, šumski zelene, smeđe, tupe, kaki, marelice su nijanse za casual izgled. Za funky izgled, pokušajte zlato, svijetlo ljubičasta. Nijanse koje treba izbjegavati su bijele, ružičaste i srebra. Za dimi izgled, nanesite zlatno sjenilo u kutove očiju. Pročitajte više na sjenilo za oči zelene.
Sjenilo za Hazel Eyes, Soft breskve, svijetlo ljubičaste, zlatno smeđe, čvrste svjetloljubičast su najbolje sjenilo za oči boje lješnjaka. Neutralne boje izgledaju najbolje s očima boje lješnjaka, pa ići držati ih. Ako želite sve atrakcija na oči, a zatim ići za broncu ili naranče, limuna i limeta zelene i plave.
Pročitajte više na:; Primjena sjenilo na azijskim oči; Primjena sjenilo na Deep usađene oči: "Ovo su neke ideje sjenilo za sve vrste boja očiju. Možete pročitati više o tome kako primijeniti sjenilo korak po korak kako bi na najbolji način iskoristiti iznad ideja. Tako je s toliko sjenilo ideje, možete početi shopping i eksperimentiranja naći svoje najbolje sjenilo boje!

No comments:

Post a Comment