Sunday 1 April 2012

Najbolji način kako očistiti drvene podove

Parket izgleda vrlo otmjen i napora, ona daje agelessness i otpornost na uspostavu. Postoje različite vrste Parket i sve ih se može lako čistiti i održavati. Ovaj tip podnice ima nizak održavanje i elegantan izgled, a time se njeguje od strane mnogih. Ipak, njih čišćenje i brige za njih je bitno da ih održavati u dobrom stanju. Izlijevanja ili mrlje moraju biti očišćeni odmah kako bi se izbjeglo njegovo trajno obilježavanje. Dakle, ovdje su neke načine za čišćenje podova tvrdo. Možete pokušati ove prijedloge kako biste saznali koji je najbolji način kako očistiti drvene podove u vašem domu ili uredu.
Saznajte najbolji način kako očistiti drvene podove
Najbolji način kako očistiti drvene podove # 1; Redovito čišćenje je odgovor na pitanje, kako očistiti drvene podove i održavati ga na dnevnoj bazi?. Obično, čestice prljavštine ili sitni šljunak može lako ogrepsti površinu od tvrdog drveta podnice. Dakle, koristeći običan plastični metle ili ljutiti metle je dobra ideja da se čistiti drveni pod. Ovo je također poznato da će najbolji način za čišćenje laminata tvrdo etaže. Pročitajte više o tome kako očistiti laminata.
Najbolji način kako očistiti drvene podove # 2, dok se pitate o najbolji način kako očistiti tvrdo kat, sjetite se da morate slijediti svakodnevno čišćenje postupak. Usisavanje poda, a slijede ga krpom, je potrebno. Prije uporabe mokri grimase, provjerite da li prvo provjerite proizvođača vodič. Možete se odlučiti za komercijalno dostupan neutralnog pH sredstva za čišćenje, posebno, dizajniran za tvrdo etaže.
Najbolji način kako očistiti drvene podove # 3; Ocat se zna da je najbolji način kako očistiti tvrdo katu. Čišćenje Parket sa octom je poznato da se na siguran način za održavanje svoje elegantan izgled. Napravite čišćenje rješenje koristeći 1 šalicu običnog bijelog octa i 1 galon tople vode. Dip grimase u smjesu, iscijediti i poraziti. Da li čist kat, dio po dio. Nemojte napraviti katu previše mokro dok pokunjen. Odmah suha mopped područja sa čistom mekom krpom, nakon što ste završili ga pokunjen. Ovo je poznat kao najbolji način kako očistiti stare tvrdo etaže.
Najbolji način kako očistiti drvene podove # 4; Ako želite znati prirodni način čišćenja Parket, a zatim ovdje je odgovor. Najbolji način da ide oko čišćenja Parket je prirodno, kuhati kvart vode i dip 2 vrećice čaja u njemu. Odlučite se za crni čaj, to je najbolje za tu svrhu. Pričekajte da se voda ohladi, a zatim, sipati ga u kantu za čišćenje, uzeti grimase, to zavrtanje i obrišite podove. To je jedan od najučinkovitijih načina za čišćenje podova tvrdo.
Pročitajte više na:; drveni pod za čišćenje; Savjeti za čišćenje Parket, drveni pod sredstvom za uklanjanje mrlja Savjeti, dok se odlučite za najbolji način kako očistiti drvene podove ili za taj tvar, bilo koju vrstu drva podnice, uzimanje nekoliko drugih mjera opreza je jednako važno . Pobrinite se da ne ispočetka to dok je pokušavao ukloniti sve mrlje. To je najbolje da se izbjegne korištenje bilo koje komercijalne čišćenje sprejevi bez provjere proizvođača vodič unaprijed. Također, ne vući ili gurati bilo koji namještaj dok ste na zadatak, jer to može dovesti do neuklonjiv ogrebotine na podnice. Možete kupiti i stane osjetio kontakti za namještaj noge koje bi se izbjegli ogrebotine na podnice. Također možete staviti zmajem jastučići za sjedenje ispod nje pomoći da lako i sigurno klizanje po podu, guranje prije ili guranje. Također, koristite trkači tepih za često korištene zakrpe katu, gdje ne možete postaviti kat rugs. Ove tepih trkača izgledaju stvarno strašan, kao što to čine kada položi na stepenicama ili u prolazima. Dakle, čišćenje poda redovito, je sve što trebate učiniti da bi ga tražite najbolje.

1 comment:

  1. Pozdrav! Zanima me za što je najbolji seljački pod, gdje se postavlja? Htjela bih si urediti zimsku terasu, a dolje bih stavila drvo, pa me zanima koji mi je najbolji a opet najisplativiji izbor?

    ReplyDelete