Monday 2 April 2012

Marama Folding

Dok je postavljanje stola, salvete su također jedan od bitnih elemenata. U stvari se jednostavno ne može zaboraviti te mjesto. Kako o stavljanju these salvete u ukrasne način? Možda ste vidjeli način na koji ti krasiti tanjure i čaše s različitim uzorcima puta. Ako želite imati nešto posebno u tablici postavljanje ovu večer, a zatim ovaj članak će vam definitivno pomoći. Evo kako to fold salvete u kreativnom načine.
Ako mislite da salveta sklopivi, origami umjetnost je nešto što ćete pamtiti. Baš kao i razne tehnike savijanja papira koriste kako bi se plovila komada, ovdje je tkanina presavijeni na različite načine i postavljeni u lijepim uzorcima.
Najbolji salvete Folding Stilovi
Svijeća salvete Fold, ovdje je jedan od lijepih načina da ovčinjaka salveta. Možete postaviti ovaj na stolu na strani svake ploče ili čak i mjesto u uskom stakla. Počnite postavljanjem salveta, naopako na stol. saviti na pola, dijagonalno u obliku trokuta. Sada je mjesto, tako da u otvorenom završava lice daleko od vas i duge strane je prema vama. Presavijte dugo okrenutom prema gore. 1 inch fold je dovoljno, pritisnite na poklopac dobro. Sada počevši s lijeve strane kutu, započeti valjanje i salveta prema desnoj strani kraj. Provjerite da li roll čvrsto, tako da bi ga stajati čvrsto na stolu. Uvucite kraju u bazu, svijeća je spreman na milost stola dekoracije. Pročitajte više o ukrasnim ručnik sklopivi.
Fan salvete Fold, To je uobičajeno vidjeti salveta sklopivi stila i izgleda vrlo elegantno kada je postavljen na ploče. Možete odlučiti za bilo koje boje i dizajne za ovaj stil. Započnite stavljanjem to običan na stol. Sada ga umiješajte u polovicu, pomicanjem desne strane na lijevo u obliku pravokutnika. Početi sklopivi od dna, morate odustati 2 / 3 od salveta in rebara. Tako stavi harmoniku rebara, 2 / 3 put gore. Sada držite vodoravno, rebara nalaze se u lijevoj ruci i drugi kraj u desnoj ruci. Opet preklopite ubrus na pola, ne preklapaju rebara, držati ih s vanjske strane. Sada preklopite u gornjem desnom kutu dijagonalno dolje prema presavijeni bazu naborima. Tuck što ju je na rubu. Postavite ovaj salveta, tako da centar fold je na tanjuru. Izdanje rebara, a salvete fan je spreman. Pročitajte više na rajske ptice - salveta puta.
The Plameni pehar Fan salvete Fold, a to je jedan od najjednostavnijih i slatka gleda salveta sklopivi stilu. Možete staviti ubrus presavijeni na taj način u čaše za vino. Tako ćemo saznati. Mjesto salveta, naopako, stan na stolu. Sada je puta u pola, lift vrh završava u susret dnu završava, tako da otvoreni kraj je prema vama. Presavijte salveta na četvrtine, možete premjestiti pravo granice preklapaju lijevi rub. Sada samo ga umiješajte u pola i pritisnite poklopac u obliku nabor. Poništiti taj korak, samo smo htjeli jedan nabor. Započnite sklopivi i salveta s desna ulijevo na harmoniku naborima. Sjeti se da smo napravili nabor mora zemljišta na kauč kako bi se osiguralo da su oba kraja nabori su čak. Sada ste završili preklop, samo pritisnite više s rukom u obliku uredno naborima. Sada fold up donjem kraju, da se formira 1 inch fold, možete objaviti gornji završava. Stavite presavijeni kraj u staklo i širenje ventilatora. Pa, izgleda da je stvarno strašan.
Pročitajte više na:; Tablica Postavljanje etiketa; Kako postaviti tablicu treba; Folding salveta u kreativne načine je odličan način za dodavanje stila element u tablici postavke. Uz veliku raznolikost boja u salvete možete lako pronaći jedan do odgovaraju prigodi i druge tablice elemenata. Provjerite jeste li odabrali boje, ovisno o temi, povodu te odgovara ploče ili stolnjak. To je zabavno isprobati razne tehnike salveta sklopivi. Pa, možete saznati neke nove, kao i! These odmah poboljšava izgled tablice. Vaš gost će sigurno volio vidjeti takav pravilno postaviti stol i da će uvelike cijenimo vaše napore.

No comments:

Post a Comment