Thursday 8 March 2012

Savjeti za zdravu kosu

Vi svibanj istjecati na odjeću nositi ili pribora za sport, ali postoji jedno područje izgleda dobro da nikada ne možete pogriješiti. Vaša kosa! Vaša kosa može napraviti glava okrenuti! Način na koji vi nosite svoju kosu govori puno o sebi dotjerivanje navike i svoj stil kvocijent previše. Međutim, morate imati zdravu kosu ako želite napraviti modni izričaj s njima. Imajući vaše kose u zdravom stanju je najmanje što možete učiniti kako bi ih gledati legendaran. Održavanje tvoj kosa zdrava je vrlo jednostavna. Za početak, zatvoriti pomoću bilo kakve kemikalije, kao što su boje, boje, toplinu ili umjetnih stvari na tim raskošnim brave. Vaša kosa imaju karakter svoje, a koristeći umjetni kozmetike sabotaža njega. Dakle, evo nekoliko savjeta zdrave kose koje se lako slijediti i prilično gnjavažu besplatno.
Početna Savjeti za zdravu kosu
De-zaplet; Svako jutro kada se probudite, možete kosa ide u neredu. Također, svaki put ćete uživati ​​u cool zefira puše kroz svoje preslatko brave, ti si tražeći nevolje. Odlazak kosu labav na hirovima vjetra, uzrokuje da ih mrse i čini ih zapetljano. Najčešća pogreška s njegu kose je čupanje kose čvorova. Umjesto toga, zdravu kosu savjeti kako bi vaša kosa pokriva svaki put kad korak van ili ih vezanje, labavo kada hit vreći. Vjetar također uzrokuje trenje između folikula dlake, što dovodi do split završava i daljnja oštećenja. Drugi način sprečavanja loma je da ih češlja prije nego što ih opere. Operite kosu sa širokim zubat kosa četka kada su mokri, koji će ukloniti zamršene. To će spriječiti pucanje zbog nenamjernog povlačenjem.
Očistite skalp, Prhut nije samo vaše kose najgori neprijatelj, ali vašu kožu previše. Dakle, savjeti za zdravu kosu i vlasište je da saznate što uzrokuje prhut u vašem slučaju i sići u liječenju problema odmah. Postoje mnoge perut lijekove na raspolaganju. Saznajte koji tretman vam najbolje odgovara i dobili osloboditi od ovaj strašan problem. Zdravu kosu savjete upućuje na to da morate oprati kosu svaki dan izmjenjuju zadržati svoju kožu čistom. Ako vam je kosa ima tendenciju da se suha, koristite učinkovit uređaj. Postoje šanse da je ovaj uvjet kosa može ponoviti. Međutim, s redovitim liječenje i malo extra TLC za kosu, prhut se može riješiti za dobro!
Trim Nevolje; Većina žena ima fiksaciju s rastućim dugom kosom. Nema problema s tim. No, odgovor za kako da biste dobili duge kose, leži u izrezanim oštećene kose. Split i suho završava će rasti, ali oni će narasti do biti slabiji i slabiji. Podrezivanje one uznemiravao završava će vas spasiti od nevolje stavljajući s loše kose dana previše. Nabavite ½ inča trim svaka 3 mjeseca kako bi održali svoju kosu u dobrom stanju iu dobrom stanju. Podrezivanje vaše kose je također jedan od vitalnih savjeta za zdrav rast kose.
Obvezni uređaj, Deep uređaj je obvezno, a posebno za suhu kosu. Isprobajte neke od najboljih uređaja za suhu kosu koje su domaće. Koristite neke prirodne savjeta za zdravu kosu, kao što se koriste organska šamponi i omekšivač. Podmazivanje kosu jednom mjesečno također će spriječiti kosu od suhoće. Bhringraj ulje je najbolje ulje za kosu koja potiče rast kose i vraća sjaj vaše kose.
To su neki od savjeta za zdravu kosu za muškarce i žene. Vaša kosa su odraz vašeg odnosa prema njima. Odustajanje na njegu kose, samo zato kosu ne onako kako vi želite da budu, ne postoji način da zdrava kosa. Nakon strogi režim za njegu kose je način uzgoja dugu i zdravu kosu. Konačno, posljednji od zdrave kose savjeta je, ljubite one brave i oni će vam ljubav u povratku. U stvari, to je sve što je potrebno!

No comments:

Post a Comment